Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, מעשה שהיה לכשעצמו מאוד פשוט וברור אבל אפרט עליו יותר לעומק על מנת שתוכלו לענות לשאלות שלי ביתר קלות.

יום ראשון האחרון, 7/11, בשעה בערך 6 בערב נעצרתי עם הרכב בכניסה למרכז התקנות כלשהו בבאר שבע, נכנסתי לחנות לדבר עם המתקין ולשאול אותו אם להכניס את הרכב פנימה.

לאחר בערך 3 דקות בחנות, יצאתי החוצה, נכנסתי לרכב, באתי לתת סוויץ', עצר אותי בחור צעיר אחד שגם היה בדרכו להכנס למרכז.

הצעיר שאל איפה הייתי?? ואמר לי שבזמן שהייתי בחנות, מישהו שהרגע יצא מתוך מרכז ההתקנות עצמו עם הרכב שלו ברברס (הוא נתן לי את סוג הרכב ואת הדגם) דפק לי את הרכב מאחורה וברח.

הייתי בהלם!!! מעולם לא הייתי במצב כזה.

הצעיר הוסיף שהוא הבחין שאלה היו "בני מיעוטים", נקרא לזה כך והוסיף כי רשם את מספר הרכב והוא נתן לי את שמו ואת מספר הטלפון שלו ואמר לי לא לוותר בשום פנים ואופן, הם יתקנו לי את הנזק. אמר לי לרשום אותו במשטרה בתור עד לארוע.

קודם כל, דבר ראשון, דיווחתי לביטוח על כל הנעשה, שלא יגידו "לא למה דיווחת".

דבר שני, נכנסתי לחנות וביקשתי לראות את סרט האבטחה, בסרט אכן נראה הרכב המדובר (סוג+דגם+צבע), אך לצערי לא רואים את המספר מן המצלמות ולא רואים את התאונה, רק רואים את שידענו, שהרכב היה לפני זה במרכז ההתקנות.

אחר כך, נסעתי לתחנת המשטרה ומיידית הגשתי תלונה עם כל הפרטים כולל פרטי העד ומספר הרכב הפוגע, קיבלתי אישור הגשת תלונה ואת פרטי הנהג הפוגע+הרכב, אכן לפי המספר שנתן לי העד הרכב הפוגע זהה לתיאור שלו ואכן מדובר בבני מיעוטים.

השוטרת אמרה לי שהמקרה מועבר למשטרת התנועה.

מיידית שלחתי לסוכן הביטוח שלי את שני המסמכים הנ"ל...שוב, שלא יגידו לי "לא ידענו".

אז ככה:

יש לי רק ביטוח חובה+צד ג', סוכן הביטוח שלי אמר שהוא לא יכול לתבוע את הביטוח של הפוגע כי הוא לא יודע את פרטי הביטוח.

מאיפה אני אמור להביא לו את פרטי הביטוח של הפוגע, הרי הוא ברח.

השוטרת ששוחחתי איתה לא יכלה לתת לי את מספר הטלפון של הפוגע, "כי זה אסור".

ניסיתי להשיג את המספר שלו ב 144 ואמרו לי שזו משפחה עניפה ושמו לא מופיע במאגר אלה 14 שמות אחרים של בני משפחה.

היא נתנה לי מספר טלפון אבל הוא כבוי כבר שלושה ימים.

מה אני יכול לעשות? מה אני צריך לעשות? מאיפה להשיג פרטי ביטוח? האם ליצור קשר עם המשטרה או להמתין שהם ישוחחו איתי?

נ.ב. סוכן הביטוח שלי אמר לי להכנס למוסך כלשהו, לא משנה איזה, ולהביא הצעת מחיר לתיקון הנזק (טמבון אחורי ירד טיפה למטה ומעיכת פח בקוטר 20 סנטימטר בערך, לא נוראי אבל בולט לעין.

מישהו מכיר פחח איכותי מבאר שבע? לא חאפר, אחד שיגרום לחבר'ה האלה לשלם ביוקר ויעשה עבודה מקצועית ביותר.

לא רוצה לכתוב יותר, זה גם ככה ארוך.. תודה מראש למגיבים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

רכב שהיה במרכז ההתקנות , אמור שלמרכז ההתקנות יהיו את פרטיו.

כנראה אבל שבמערב הפרוע של הדרום , את נזקך תישא בעצמך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תן לסוכן הביטוח שלך את פרטי הרכב, ושהוא ישבור את הראש מול המשטרה על איך להוציא את פרטי הביטוח של החלאות הללו. למה אתה משלם לסוכן שלך כל כך הרבה כסף בכל שנה אם לא בדיוק בשביל המקרים האלו?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
יש לי רק ביטוח חובה+צד ג', סוכן הביטוח שלי אמר שהוא לא יכול לתבוע את הביטוח של הפוגע כי הוא לא יודע את פרטי הביטוח

תן לסוכן הביטוח שלך את פרטי הרכב, ושהוא ישבור את הראש מול המשטרה על איך להוציא את פרטי הביטוח של החלאות הללו. למה אתה משלם לסוכן שלך כל כך הרבה כסף בכל שנה אם לא בדיוק בשביל המקרים האלו?

+1 לזה. במקרה מאד דומה שהיה לי ביטוח ישיר, לא סוכן אישי, שלפי הפרסומות של האיגוד המקצועי שלהם צריך לשמור טוב יותר מהם על האינטרסים שלך ("כי בלי סוכן ביטוח אתה אף-פעם לא בטוח!"),ביטוח ישיר! הם אלו שהשיגו את כל הפרטים של הביטוח של הפוגע, אחרי ששלחתי להם את הפרטים שקיבלתי מהמשטרה, ואת טופס הגשת התלונה (אני הלכתי ישירות למתנ"א ביפו). הם גם איתרו ושוחחו איתו אישית בטלפון והקליטו לי ראיות לת"ק ,שבסוף נאלצתי להגיש (לא השתמשתי בהקלטות בסוף), כשהוא לא רצה לשלם בשום אופן.(אולי הצטרפות מקרים?, גם כאן היה מדובר בבן מיעוטים).

אגב, הוא אמר לי בנוכחות השופט (שפסק לטובתי) שלעולם לא אזכה לראות את הכסף (ראיתי, אחרי עוד שנה של התנהלות בהוצל"פ)

אני עם העד שלך (אגב כל הכבוד לו, כן ירבו כמותו) - אל תוותר לנבלות. שילמדו: פגעת? לא נורא. תתנצל ותשלם. ברחת? תשלם פי שלוש בעהי"ת

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הבנתי, גם אני שלחתי לסוכן שלי את אישור הגשת התלונה ואת פרטי הרכב המלאים של הפוגע.

אני אתקשר לסוכן שלי מחר ("הכשרה" ביטוח) ואגיד לו בתקיפות שאני מצפה ממנו לטפל במקרה הזה ולא לשלוח אותי לעבודות בלשות, אחרת בסוף השנה אגיד לו יפה "להתראות"!!

ניגשתי לתחנת משטרה "רגילה" להגיש את התלונה, אל מי או דרך מי אני יכול ליצור קשר עם אגף התנועה באיזורי על מנת לדעת איך מתקדם העסק?

שאלה נוספת, דרך המשטרה אני לא יכול לקבל את פרטי הביטוח של הבן אדם?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...