Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=42015

מתוך פורום רכב כללי של CF

באמת שווה קריאה !

תהנו !

סחטיין...אכן מרתק.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

מרתק++ הייתי אומר.

מוזר לי החוק הזה שעל כל תאונה שיש אסור להזיז את הרכב לא משנה באיזה רמה הרכב או הנהג נגרמו .

פורסם
מרתק++ הייתי אומר.

מוזר לי החוק הזה שעל כל תאונה שיש אסור להזיז את הרכב לא משנה באיזה רמה הרכב או הנהג נגרמו .

מה הקשר פתאום ? :?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כתוב: "כמעט כל תאונה בסין כוללת שני מרכיבי יסוד: תיגרה בין הנהגים - ופקק תנועה שנוצר עקב החוק האוסר על הזזת כלי הרכב ממקומם, גם אם מדובר בנזק קל למכוניות המעורבות בתאונה"

פשוט מוזר לי החוק הזה.

לא יותר מזה.

פורסם
כתוב: "כמעט כל תאונה בסין כוללת שני מרכיבי יסוד: תיגרה בין הנהגים - ופקק תנועה שנוצר עקב החוק האוסר על הזזת כלי הרכב ממקומם, גם אם מדובר בנזק קל למכוניות המעורבות בתאונה"

פשוט מוזר לי החוק הזה.

לא יותר מזה.

גם בארץ הוא קיים (אבל לא כזה דרקוני)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אצלנו אם תדרוס חתול רחוב עיוור אתה עלול לחטוף מינימום 3 שנים בפנים , שלילה 4 שנים , ו20,000 ש'ח. :?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
אצלנו אם תדרוס חתול רחוב עיוור אתה עלול לחטוף מינימום 3 שנים בפנים , שלילה 4 שנים , ו20,000 ש'ח. :?

כן- אבל אם תגיד שהרגת אופנוען בדרך,

תקבל חודש שלילה, עוד חודשיים על תנאי לחצי שנה ואולי 5,000 ש"ח :?

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

אין ספק, אבל יתחשבו בך אםפ תשיר להם, 2 סינים עם כינור גדול, הלכו וצחקו להם בקול כזה ג............................................ :lol:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...