Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מישהו יודע איפה מתקינים חצאיות וכו' שעשויים מפיבר-גלאס?

שמעתי מזמן שE&A מתקינים רק מפלסטיק, אין לי מושג עד כמה זה נכון להיום.

תודה!

פורסם

ומה החשיבות לכך שהן יהיו מפיבר?

אתה מודע לעלויות של עבודת פיבר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצאתי קיט יחסית זול ויפה שעשוי מפיבר גלאס איכותי, מבחינתי שיהיו מפלסטיק, אין לכך חשיבות יתרה בעיני.

למה התכוונת בקשר לעלויות?

כמו כן, מאוד אשמח אם תאמר לי איפה מרכיבים חלקים מפיבר.

פורסם

חלקים מפיבר יכולים להשבר כמעט כמו זכוכית כי הם בעצם עשויים מזכוכית ופלסטיק בפועל.

חצאיות זה דווקא משהו שהייתי מעדיף שיהיה מחומר גמיש יותר כמו פלסטיק היות ואתה מנמיך את הרכב ורוב הסיכויים שהחצאיות האלה יפגשו לא מעט במהלך חייהם עם הרצפה.

אתה צריך לחפש בסדנאות שיפורים כמו הנדסת החלומות כמו טיג כמו אי אנד איי וכו' וכו' אתה צריך לחפש בסדנאות אודיו לרכב עם מתקינים שיודעים לבנות דברים כאלה

www.ecaudio.co.il ממליץ בחום - שם עשיתי את ההתקנה האחרונה שלי. אני מצרף לינק במידה ורמת העבודה תמצא חן בעינייך - דבר איתי בהודעה פרטית להמלצה אישית ממני לידיי בעל העסק.

www.soundstorm.co.il

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2777917&postcount=239

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רפי

תודה על העדכון - דברים משתנים עם הזמן.

אבל שאר ההמלצות שלי חיות ובועטות - את תחום האודיו אני מכיר היטב והם בהחלט גם מתעסקים עם בודי קיטים, חלקם הגודל יכולים לבנות בבניה אישית.

Pioneer TS-X150

פורסם

גם אני ממליץ על פלסטיק , וכמובן לבדוק את החוזק והגמישהות שלו.

פיבר נוטה להישבר מכל שטות וכמובן להיסדק בחיבורים לרכב.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תודה רבה לכם על התגובות!

בכל אופן שמעתי שיש פיברגלס איכותי שעשוי מכמה שכבות, שהוא גמיש ולא נשבר בקלות.

כנראה הBody kit שהוצע לי עשוי מהפיברגלס הזה, בכל אופן אתם נשארים בדעתכם שלא להתקרב לזה?

חוץ מזה אשמח לדעת בכל מקרה איפה מתקינים חלקים מפיברגלס.

תודה רבה שוב.

• תוכן חדש...