Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי למנורת סאלון בקוואליר את הלדים הללו:

http://cgi.ebay.com/24-SMD-5050-T10-Car-interior-Dome-Door-LED-Panel-Light-/140578047571?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20bb1ac653

התקנתי אותם והכל עם חיבור T10 שיש שם, הם פעלו, וסתם ישבתי ברכב ובדקתי שכל פועל (משעמום), ואז סגרתי את הדלת, ונעלתי את הרכב דרך השלט, קיצור הרכב ננעל, ואז אחרי שהמנורות מבחוץ מהבהבות, היה רעש של זרם כזה (במשך שניה וחלש), והאזעקה צפצפה עוד פעם (3 קיטועים כאלה, לא אמור לקרות).

קיצור פחדתי לקצר או להרוס משהו, וניתקתי את הכל, וחיברתי את המנורה המקורית שבאה, עוד פעם חזרתי על אותם השלבים, ולא היה דברים מוזרים.

במקרה השני הלכתי וחיברתי לשנאי שיש לי בבית (220>12v 1A), איך ששמתי את החוטים, היה רעש של פיצוץ חלש וחמוד מתוך השנאי, בדקתי עם וולטמטר ובמקום 12V הוא מוציא עכשיו 1V, משמע שהוא נשרף.

(זה לא היה פשוט כמו שתיארתי, אני הייתי זהיר ושמתי חומת פלסטיק כדי להגן, כאילו אני מפרק פצצה8), כבר פיצצתי במעבדה בבצפר לדים קטנים של 5V :evil:, והדברים הקטנים הללו יכולים לעוור בנאדם, ואף להרוג.)

חייב להדגיש שכשחיברתי את לוח הלדים ברכב, הוא פעל טוב ובעוצמה שהוא אמור לפעול.

מה לדעתכם הבעיה?

(לא נראה לי שיש מצב לעומס בגלל שלדים צורכים פחות ממנורה צהובה רגילה.)

כל הלוח צורך פחות מ1A, ובמנורה הקטנה יש 10A בערך.

• תוכן חדש...