Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-GTR מדהימה. נחמד לדעת שמסתובבות בארץ מכוניות שתוך 4 שניות עוברות את המהירות המרבית המותרת בכביש...

ליד הבית שלי ראיתי כמה פעמים מזראטי גראנטוריזמו לבנה ומדהימה, מעניין איפה הבעלים שלה גר.

מצחיק שהגראנדטוריזמו עולה יותר מה-GTR :mm_surpri הניסאן חזקה ממנה כמעט פי 2...

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאמר תאמת עם כל הכבוד שיש לי ל GTR, דווקא בגלל שזאת GTR, הייתי נותן לנהג שחנה ככה פנס קטן על הדלת... אני בטוח שנהג שיש לו אוטו כזה יש לו לפחות עוד איזה 2-3 רכבים יקרים אחרים והוא מרשה לעצמו לחנות את כולם בצורה כזאת.

כל רכב אחר מן הסתם הייתי מתאפק.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

אני לא מבין איך אתם כל הזמן שופטים אנשים על החנייה שלהם שלא כחוק,אני לא מצדיק את אלה שחונים בחניה כפולה אבל בא לטובת אלה שהם חנו בעיקבות אלה שחנו חניה כפולה ומנסים להיכנס באמצע,אי אפשר לדעת אם היה רכב שהגיע לפניו לחניה וחנה עקום שגרם לבעל ה GTR לחנות ככה.

Scan Speak

פורסם
לאמר תאמת עם כל הכבוד שיש לי ל GTR, דווקא בגלל שזאת GTR, הייתי נותן לנהג שחנה ככה פנס קטן על הדלת...

אין ספק שאתה פשוט בחור מקסים ומלבב שצריך לשכפל... יישר כוח!

:roll: :roll: :roll: :roll:

פורסם
לאמר תאמת עם כל הכבוד שיש לי ל GTR, דווקא בגלל שזאת GTR, הייתי נותן לנהג שחנה ככה פנס קטן על הדלת... אני בטוח שנהג שיש לו אוטו כזה יש לו לפחות עוד איזה 2-3 רכבים יקרים אחרים והוא מרשה לעצמו לחנות את כולם בצורה כזאת.

כל רכב אחר מן הסתם הייתי מתאפק.

באמת, כולנו מודים לך שאתה מתאפק ולא שורט את רוב הרכבים מתוך קנאה..

אפילו הבושה מזמן נעלמה ממחוזותינו, אה?

פורסם

אני שאני תמיד נוסע על רכבים ישנים כמובן לא מבין מדוע מדוע לא מכרו בארץ רכבים אלה (טוב אם המוסכים בוכים מאלפא מה יעשו כשיראו מזארתי?)החלום שלי זה מאזארתי קווטרה פורט 2001!!או לאקסוס IS3000 ידנית שכמובן לא הגיעו אף פעם לארץ!!

פורסם

DAn-BP 1.8 מחזק את התגובה שלך אבל קרוב לוודאי כנראה שלא היו שם רכבים והוא חנה ככה כשהגיע

ולOrrrrr כשאני אגיע לרגע שאוכל להרשות לעצמי רכב במחיר כזה אני גם אחנה במקביל למדרכה בחניות כאלו. למה?

א.כי אני ישראלי

ב. כי אני יכול לשלם את הדו"ח בכיף :-)

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

עד היום לא קשה להבין שזה גראן לא גראנד טוריסמו.:roll:

ואגב הלקוח הראשון שרכש את הגראן טוריסמו הלבנה צעיר בגילו יחסית,28 בערך

פורסם

GTR זה משהו אחר, היא נולדה להיות במסלול, יש בה קסם מסוים שאומר שהיא חייבת להיות מתישהו, איפשהו במסלול.

בארץ, היא אף פעם לא תזכה להיות שם, וזה עצוב.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
GTR זה משהו אחר, היא נולדה להיות במסלול, יש בה קסם מסוים שאומר שהיא חייבת להיות מתישהו, איפשהו במסלול.

בארץ, היא אף פעם לא תזכה להיות שם, וזה עצוב.

גם אם היה מסלול רב בעלי הGTR לא היו מביאים אותה לשם.

פורסם

תתפלא אך הרבה מלקוחות הרכבים כדוגמת זו מרשים לעצמם גם לעשות קורסי נהיגה,גם אימוני נהיגה וגם לשרוף צמיגים ,

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...