Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פיג׳ו 206 xs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתייאשתי מלחפש a3 טורבו ידנית,אני פוזל עכשיו לכיוון הפיז׳ו.

מצאתי אחת שמורה ללא תאונות עם ק״מ ויד נמוכים ב-3k מתחת למחירון.

עכשיו אני יודע של-206 יש את התופעה של פריצת אטם ראש,וכשצלצלתי למוכר הוא אכן ציין שלפני כחצי שנה הוסיף כמות מזערית של נוזל קירור כאשר הרכב מטופל רק במורשה.

האם זה יכול להעיד על אטם ראש שנפרץ?(הרכב עבר בסה״כ 70k הגיוני?)

יש איזשהו טיפ כיצד אני יכול לדעת אם יש פריצה?

האם במכון בדיקה יכולים לעלות על דבר כזה?

בלי שום קשר אשמח לדעת אילו עוד אלטרנטיבות יש בתקציב של 30k לרכב מהנה לא מעוניין בפונטו hgt או קליאו ספורט שחוטות.

רכב עם הגה טוב והתנהגות טובה במיוחד (כמו פוקוס האצ׳בק ידנית)

או תאוצה טובה במיוחד (כמו האיביזה טורבו שהייתה לי).

ועוד משהו קטן איך לעזאזל מחירון לוי יצחק של מיאטה בת 17!! עומד על 45k הזויים לחלוטין.

זה מצחיק/עצוב לראות שבמחיר שמוכרים פה גג משומש ל-na אתה קונה באירופה מיאטה משומשת.

turboy

פורסם

ה-206XS חלשה משמעותית מה-A3 טורבו או מהאיביזה טורבו. אם אתה מחפש מכונית מהירה, כנראה שתתאכזב.

איבוד מים קל לא בהכרח מעיד על בעיה בראש המנוע. בכל מקרה התופעה רלוונטית בעיקר לדמים שעד 2003 ומופיעה לרוב באזור ה-100-120 אלף קילומטרים. אפשר לזהות את התופעה בקלות אם מסתכלים על אזור סעפת הפליטה או בית הטרמוסטט ומזהים שכבה עבה של קורוזיה או שמן שמזיע בצד השני (בצד של הטיימינג).

בכל מקרה, זאת לא תקלה מאוד יקרה לתיקון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ה-206XS חלשה משמעותית מה-A3 טורבו או מהאיביזה טורבו. אם אתה מחפש מכונית מהירה, כנראה שתתאכזב.

איבוד מים קל לא בהכרח מעיד על בעיה בראש המנוע. בכל מקרה התופעה רלוונטית בעיקר לדמים שעד 2003 ומופיעה לרוב באזור ה-100-120 אלף קילומטרים. אפשר לזהות את התופעה בקלות אם מסתכלים על אזור סעפת הפליטה או בית הטרמוסטט ומזהים שכבה עבה של קורוזיה או שמן שמזיע בצד השני (בצד של הטיימינג).

בכל מקרה, זאת לא תקלה מאוד יקרה לתיקון.

כמה(בהערכה גסה) אמורה לעלות החלפת אטם ראש?

מאיזה שנה הגיעה ה-xs עם האטם המשודרג שנת הדגם 2003 או 2004?

(עשיתי חיפוש וראיתי שיש לא מעט רכבים שהחליפו להם אטם ראש בק״מ נמוך-פחות מ-100k).

ברור לי שכל רכב ירגיש לי עגלה אחרי האיביזה(וזה כולל גם את הפונטו hgt וה-206 gti עליהם נהגתי),בנוסף גם ציינתי שאני מחפש רכב כיפי לנהיגה(או מתנהג או מהיר,גם וגם לא מסתדר לי במגבלות התקציב)

באופן כללי יש עוד מחלות לפיג׳ו שאני צריך לדעת עליהן?

רכב יד ראשונה עם ק״מ נמוך(70k) בן 9 אמור להציג אמינות טובה?

(עד 100k אני גם ככה אמכור אותה)

turboy

• תוכן חדש...