Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה וכמה חודשים בערך קניתי רכב פיאט פונטו ספייס 2001 ELX .

בעל הרכב הציג את האוטו כיד 3 , בעוד הוא היד הרביעית. וכעת אני היד החמישית.

אני עקב צעירותי (טיפשותי) לא ידעתי שהמספר הרשום בבעלים הקודמים זה לא ה"יד" של הרכב. אלא צריך להוסיף אחד.

הוא פשט רימה אותי, חשבתי שאני קונה יד 3 וקניתי בכלל יד 4, ואני כרגע היד החמישית. אני כל כך מתוסכל.

אני חושב להגיש נגדו תביעה , אבל איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוא אמר לי שהוא יד 3.

פורסם

1. אתה לא יכול להוכיח

2. יכול להיות שהוא בעצמו לא ידע(לא חסר אנשים שחשבו מה שאתה חשבת)

3. זה באמת משנה לגבי פיאט 2001 אם אתה יד 4 או 5? אל תטריד את עצמך בשטויות.

פורסם

3. זה באמת משנה לגבי פיאט 2001 אם אתה יד 4 או 5? אל תטריד את עצמך בשטויות.

:mm_yeah:

אם הרכב מטופל כיאות מבחינה מכאנית,נראה טוב קוסמטית ובפנים ויבוא אדם רציני לקנות את הרכב (בעתיד) - היד לא ממש תשנה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כל ההז@ן כמו שאומרים, לך תוכיח עכשיו, סתם לרוץ על כלום כסף, ירידת הערך היא שולית כבר, והטרחן לא שווה את המאמץ, למדת לקח ולהבא לא תעשה את אותה טעות.

זה מה שיש לי להמליץ לך.

פורסם

לך תדע אם גם את אותו אדם לא רימו במעמד הרכישה שלו. בכל אופן לדעתי אפילו אם תגיד תביעה (מה שלא ממש כדאי לך לעשות רק בגלל הכאב ראש) הפיצוי אם בכלל יהיה מזערי. כמו שאמרו הקודמים אם הרכב שמור ומטופל מספר ידיים גבוה בעוד יד לא בהכרח יפריע לקונה הבא.

מעניין מי הגאון שהמציא ש- 00 זה בעצם יד 1 ו 01 זה יד 2 וכו' וכו'. חכמי חלם אמיתיים אנחנו.

טל.

פורסם

שים לב, למה שרשום,

רשום ברשיונות "בעלים קודמים" 00

לא רשום "בעלים נוכחים" 00

זה די הגיוני ה00 הזה היות וברגע שהרכב נמכר הוא כבר עבר בעלות אז לרכב היה בעלים קודמים אחד אז רשום 01

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כמו שהרוב אמרו לך פה.

עזוב אותך שטויות, יד רביעית או חמישית זה לא באמת משנה, ועוד לרכב משנת 2001 בכלל.

אם הרכב היה 2006/07 הייתי אומר שזה יותר משמעותי אבל פה הירידת ערך לא משמעותית.

ונגיד ותתבע אותו על כך, קח בחשבון שאתה תפסיד יותר כסף על עו"ד, זמן וטרחה מאשר הסכום הזעום הזה שהפסדת בגלל היד על הרכב.

תאכל את זה בשקט ותמשיך הלאה. טעויות קורות כל הזמן, כל מה שנותר זה רק להפיק לקחים וללמוד לפעמים הבאות.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

כן אני חושב שרובכם כאן צודקים. לא שווה לי את כל המאמץ הזה בלתבוע את הבן אדם הרמאי הזה.למרות שממש התעצבנתי אבל אין מה לעשות כבר.

לפחות למדתי לפעם הבאה , שבה אני אקנה כבר רכב יותר חדש אני אדע בדיוק מה לבדוק ואיך.

אני מקווה גם שעוד חברה ילמדו מהסיפור שלי, שלא יקרה להם מה שקרה לי.

פורסם
לא שווה לי את כל המאמץ הזה בלתבוע את הבן אדם הרמאי הזה. למרות שממש התעצבנתי אבל אין מה לעשות כבר.

גם אם היה מדובר בהפסד של עשרות אלפי ש"ח לא היית יכול לתבוע אותו. איך אתה יכול להוכיח שהוא שיקר? זו מילה שלך מול מילה שלו.

• תוכן חדש...