Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לברר בנושא איטום צבע לרכב חדש הרכב הוא ייטי צבע פלאטין האמת שלי אין זמן ללכת ולעשות לבד גם אין לי מקום מהן האופציות שלי באזור ראשון והסביבה אני מעוניין לעשות איטום של QMI או חברה אחרת במקום מקצועי

המלצות מחירים מישהו?

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

גש ליבגני מ-Ness Detail, מסור לו שאוראל עם הפאביה הפנה אותך - ותדאג לתעד את העבודה. ה-Detailer מספר 1 בארצנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גש ליבגני מ-Ness Detail, מסור לו שאוראל עם הפאביה הפנה אותך - ותדאג לתעד את העבודה. ה-Detailer מספר 1 בארצנו.

תודה רבה ראיתי את האתר שלו אבל אני מבין שהוא אמור להגיע אליך הביתה אין לו מקום משלו תקן אותי אם אניטועה בכל אופן אם יש המלצות עליו אז אני אדבר איתו תודה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

הוא נמצא בראשון - והעדפתי לגשת כבר אליו וזהו.

אכן, הוא מאוד מאוד מקצועי. לא חסר כאן חברים שהכניסו את הרכבים שלהם אליו (אחרי) ויצאו מרוצים כמוני לפחות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...