Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מגבר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המגבר הזה?

http://www.zolpoodafim.com/184172/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-4-%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-1500-watt

ילך טוב על סאב של קיקר , רמקולים 6X9 של JBL ורדיו דיסק של JVC ..? בקרוב אני יקנה קומפוננט של מורל

מפה אני קונה תסאב.. מחיר טוב?

http://www.zolpoodafim.com/184172/%D7%A1%D7%90%D7%91-%D7%95%D7%95%D7%A4%D7%A8-Kicker-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-1-1-1

פורסם

בוקר טוב

אין לי מושג מה הסיפור של האתר הזה

אני אישית לא נכנס ולא מתעניין ובטח לא קונה מאתר שאין בו כתובת אין בו טלפון ואין בו בעצם כלום חוץ ממספר פלאפון

נשמע ונראה לי מאוד מסריח

בכל אופן המגבר הוא מגבר סביר בקטגוריית "מגברי הזבל"

המחיר הוא מחיר טוב והמגבר יבצע הגברה ואין בו בעיות מיוחדות או כשלים חוזרים ונשנים

כל זאת במידה ובכלל תקבל את מה שתשלם לאתר כזה

שורה תחתונה מאוד מומלץ מבחינתי לא להתקרב ולא להקריב מספר כרטיס אשראי

בהצלחה

דרור

פורסם
בוקר טוב

אין לי מושג מה הסיפור של האתר הזה

אני אישית לא נכנס ולא מתעניין ובטח לא קונה מאתר שאין בו כתובת אין בו טלפון ואין בו בעצם כלום חוץ ממספר פלאפון

נשמע ונראה לי מאוד מסריח

בכל אופן המגבר הוא מגבר סביר בקטגוריית "מגברי הזבל"

המחיר הוא מחיר טוב והמגבר יבצע הגברה ואין בו בעיות מיוחדות או כשלים חוזרים ונשנים

כל זאת במידה ובכלל תקבל את מה שתשלם לאתר כזה

שורה תחתונה מאוד מומלץ מבחינתי לא להתקרב ולא להקריב מספר כרטיס אשראי

בהצלחה

דרור

אני לא הולך להשים שום מס' כרטיס אשראי אני הולך לבן אדם ומשלם לו במזומן.

ואיך הסאב? שווה?

תודה דרור.

פורסם

מה אתה רוצה מהמערכת? או שאתה רק רוצה להגיד שיש לך "מערכת". אתה רוצה לשמוע באיכות טובה?!?

אם כן לא המגבר ולא הסאב. בכלל סאב + תיבה ב300 נראה ממש לא טוב וגם זה לא נראה לי סאב של קיקאר בכלל (אבל יכול להיות שאני טועה! http://www.kicker.com/Subwoofers )

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
מה אתה רוצה מהמערכת? או שאתה רק רוצה להגיד שיש לך "מערכת". אתה רוצה לשמוע באיכות טובה?!?

אם כן לא המגבר ולא הסאב. בכלל סאב + תיבה ב300 נראה ממש לא טוב וגם זה לא נראה לי סאב של קיקאר בכלל (אבל יכול להיות שאני טועה! http://www.kicker.com/Subwoofers )

אני רוצה מערכת נורמאלית לא משהו מקצועי. רוצה שאני ישמע בלי שהרמקולים עומדים להיקרע כמו במערכת שקיבלתי באוטו.. רדיו דיסק ו4 רמקולים שאם אני מגביר שומעים את המערכת צרודה..

פורסם

avirambd תראה אני אומר זאת כך

כעסקה וכמחיר מול מוצר אז מחיר המגבר + מחיר הסאב זו עסקה באמת טובה במחיר

המחיר הוא כל כך טוב שלי קשה להאמין שהמחיר הוא רציני ושהמוכר הוא אמין

החיים לימדו אותי ש "אם זה נראה יותר מדי טוב אז משהוא פה מסריח וכדאי להתרחק"

אבל אם אתה אומר שאתה מקבל את המוצרים ביד ויש לך עם מי לדבר במקרה שזה לא עובד ויש לך חשבונית ואין שום מצב של כרטיס אשראי אז כן המחיר שווה

לגבי איכות המוצרים אז אומר שאני את המגבר הזה לא הייתי מתקין לאף לקוח אבל בהחלט הייתי מוכר אותו ביד ללקוח מזדמן

ז"א אני סומך עליו כמגבר שמגביר אבל לא אתפס כאיש מקצוע אם אתקין אותו אצלי

דרור

פורסם
avirambd תראה אני אומר זאת כך

כעסקה וכמחיר מול מוצר אז מחיר המגבר + מחיר הסאב זו עסקה באמת טובה במחיר

המחיר הוא כל כך טוב שלי קשה להאמין שהמחיר הוא רציני ושהמוכר הוא אמין

החיים לימדו אותי ש "אם זה נראה יותר מדי טוב אז משהוא פה מסריח וכדאי להתרחק"

אבל אם אתה אומר שאתה מקבל את המוצרים ביד ויש לך עם מי לדבר במקרה שזה לא עובד ויש לך חשבונית ואין שום מצב של כרטיס אשראי אז כן המחיר שווה

לגבי איכות המוצרים אז אומר שאני את המגבר הזה לא הייתי מתקין לאף לקוח אבל בהחלט הייתי מוכר אותו ביד ללקוח מזדמן

ז"א אני סומך עליו כמגבר שמגביר אבל לא אתפס כאיש מקצוע אם אתקין אותו אצלי

דרור

תודה רבה לך דרור.

• תוכן חדש...