Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום ערב טוב ושבת שלום.

קצת רקע:

ברשותי סיוויק האצ'בק 94 ידנית. לרכב מנוע 1.4 ו-90 כ"ס במקור.

נכון להיום הרכב זריז, מאיץ מהר ומפרפר בראשון. נועל טסות מקוריות 13".

ברצוני להחליף את הטסות המקוריות בג'אנט נאה, וכמובן לעלות במידה על מנת לשפר את אחיזת הרכב.

המטרה שלי היא לשפר את אחיזת הרכב בסיבובים ובכלל. כמו כן, אני רוצה להרגיש בטוח יותר בפניות.

ההתלבטות שלי היא כזו:

1. לאיזו מידה לעלות (לפי החוק, 185/65/14 או 195/55/15)?

אמרו לי ש-14" לא מומלץ מבחינת אחיזה, כי דופן הצמיג עדיין גדולה ומתעקמת בעומס. מבחינת סחיבה לא יהיו בעיות, כי האצ'בק 99 מגיע עם 14" במקור. ד"א, רוב ה-14" נראים על הפנים.

בנוסף הבנתי ש-15" זו מידה שתשפר את האחיזה בצורה מורגשת, עקב החתך הנמוך.

החשש שלי הוא שג'אנט 15 יקשה על האצת הרכב, הרכב ירגיש כבד, וצריכת הדלק תעלה...

מה לעשות?

2. במידה ואלך על ג'אנט 15, האם לקנות צמיגים ספורטיבים? יתכן שבגלל שהם יהיו דביקים יותר, הם עוד יותר יקשו על האצת הרכב?

אני לא רוצה להגיע למצב שאני ירצה להאיץ עם הרכב מעמידה כשהוא מלא באנשים ובעלייה, והוא פשוט ירעד ולא יסחב....

אשמח לקבל את עצתכם בנושא המטריד הזה.

תודה!

Honda civic EJ6

פורסם

שים 15 אינץ' לא יודע למה נראה לך שהסיויק הזאת מהירה כי היא ממש לא כסטנדרט, והרבה מכוניות יכולות לפרפר הילוך ראשון זה לא אומר כמה כוח יש להם, עם הרכב בצבע לבן הכי יתאים לדעתי ג'נט שחור עם פס כסף, האחיזה תשתפר פלאים ותרגיש יותר בטוח ברכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קודם כל, תודה על התגובה.

מהירה היא לא, אבל זריזה היא כן.

יותר מזה, היא הכי מהירה בקטגוריה שלה...(1.4).

הרגשת הביטחון זה מה שאני מחפש.

Honda civic EJ6

פורסם

יש לי אותו רכב ואני כאחד שאוהב יציבות חושב שהרכב הזה עם 14.65.185 מתנהג בסדר גמור בנהיגה יומיומית.

חתך 55 יהיה פחות נוח אבל מרגיש יותר יציב.

אל תשכח שזה רק חלק מהעיניין , יש גם את כל הקטע של בולמים וקפיצים

פורסם

גש לכל פנצ'ריה שמכבדת את עצמה, יש להם את הספר שנותן לך את כל המידע לגבי מידות

הג'אנטים והצמיגים שאפשר לאשר ברכב שלך, ככה תהיה בטוח בלי שוב בעיה...

• תוכן חדש...