Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי פיקנטו אוטומטית במאי והיא היתה אמורה להגיע החודש, אבל כמו שאמרו לרבים אחרים יש בעיות באספקה, במשלוח הזה הגיעו רק מכוניות ידניות ועוד בלה בלה. בשורה התחתונה *כנראה* יגיע חודש הבא וגם זה לא בטוח.

אני כן מתחילה להיות לחוצה בזמן ההגעה של הרכב. החלטתי לחכות עוד חודש. אבל במידה וחודש הבא הרכב לא יגיע אני כנראה אבטל את ההזמנה, יש דברים יותר חשובים בחיים מפיקנטו חדשה.

בתור אלטרנטיבה חשבתי לקנות מאזדה 2 שנת 2009, עולה גם בסביבות 70K. האם אתם חושבים שזה רעיון טוב?

יש לכם המלצות לרכבים אחרים בקטגוריה דומה ובערך באותו מחיר?

(רכבים שלא באים בחשבון: דהייטסו סיריון, יונדאי I10, פיאט פונטו, פג'ו 106)

מה שחשוב לי הוא שהטיפולים והביטוח לא יהיו יקרים, שהרכב יהיה אמין ולא ירגיש כמו משהו מתפרק (ולכן אני לא קונה את האלטו). פרמטר חשוב נוסף הוא צריכת הדלק, איך צריכת הדלק של מאזדה 2 אוטומט?

תודה לעונים ויום טוב :-D

פורסם

(רכבים שלא באים בחשבון: דהייטסו סיריון, יונדאי I10, פיאט פונטו, פג'ו 106)

מה שחשוב לי הוא שהטיפולים והביטוח לא יהיו יקרים, שהרכב יהיה אמין ולא ירגיש כמו משהו מתפרק (ולכן אני לא קונה את האלטו). פרמטר חשוב נוסף הוא צריכת הדלק, איך צריכת הדלק של מאזדה 2 אוטומט?

תודה לעונים ויום טוב :-D

למה לפסול את היונדאי i10? מדובר באותו הרכב פחות או יותר, אותו המנוע ואותו הגיר. יש הבדל קטן במחיר אבל כמו שהבנת יש גם הבדל קטן במועדי האספקה.

לגבי המאזדה 2 - מכונית אמינה למדי, לא יקרה לאחזקה. מבחינת צריכת דלק את יכולה לצפות למשהו באזור ה-11 או 12 קילומטרים לליטר בממוצע.

פורסם

לדעתי לאור העובדה שאנשים מחכים לרכב הזה חצי שנה ומעל,הייתי ממתין עוד חודש אחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מתלבטת אם לחכות עוד חודש, כי מה יקרה אם עוד חודש יגידו לי שוב שהרכב לא הגיע? אז לחכות עוד חודש?? זה שאנשים מוכנים לחכות חצי שנה כל אחד ושיקוליו, מבחינתי הרכב שלי היה אמור להיות כאן ביולי ולא אולי באמצע ספטמבר, מה שכבר קצת מאוחר לי.

לגבי I10 - האיבזור שלו ממש מינימלי, בנוסף הוא מכוער בעיני (מאותה סיבה אני גם לא אקח סיריון - רכב שנראה כמו קופסה).

העניין הוא שהיום פשוט בא לי לבטל את ההזמנה בגלל הדרך בה היבואן מתנהל. התשובות של הסוכן ממנו הזמנתי מבולבלות עד מאוד. באותו יום הוא יכול להגיד שהוא לא יודע כלום ושאני אתקשר עוד יומיים אבל למישהו אחר להגיד שהרכב שלו הגיע, ולמישהו שלישי להגיד שלא.

בנוסף כאשר ניסיתי לפנות לשירות לקוחות שלהם (הטלפון היחיד שמפורסם) הגעתי לשירות הודעות חיצוני, השארתי כבר 3 הודעות בימים האחרונים וה"מנהל מכירות אזורי שקרכלשהוא" עוד לא חזר אליי.

מצטערת אבל אני חושבת שכשאני קונה רכב חדש ב 76K מגיע לי יחס קצת אחר. ההתנהלות שלהם מתחילה להזכיר לי את הנסיון שלי להתחבר לאינטרנט של הוט. לאחר סאגה של הברזות טכנאים ובלגן מוחלט שם שילמתי עוד 10 ש"ח לחודש התחברתי לבזק ואני מרוצה עד הגג. הבעיה שכאן זה נראה שאין באמת אלטרנטיבה ראויה לרכב אוטומט קטן במחיר הזה.

הקטע שבאמת אין לי בעיה לקנות רכב יד 2 שהוא עד שנתיים על הכביש - מישהו יודע מה הצריכת דלק של הסוויפט מהשנתיים האחרונות?

פורסם

אני חייב לומר שמשהו נראה לי מאוד חשוב בקיה.

את לא הראשונה שאני שומע על כך שהפיקנטו שלה היה צריך להגיע ועדיין לא הגיע.

מעבר לזה אתמול יצא לי לעבור ליד הסוכנות בפתח תקווה והמקום היה פתוח לפחות עד 21:00 כי אז עברתי.

אני אישית מתכווןן להגיע מחר לסוכנות, לבטל את הרכב.

האלטרנטיבה שלי כרגע היא שהזמנתי קליאו ואני לגמרי לא מתחרט על כך.

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם

מצטערת אבל אני חושבת שכשאני קונה רכב חדש ב 76K מגיע לי יחס קצת אחר. ההתנהלות שלהם מתחילה להזכיר לי את הנסיון שלי להתחבר לאינטרנט של הוט. לאחר סאגה של הברזות טכנאים ובלגן מוחלט שם שילמתי עוד 10 ש"ח לחודש התחברתי לבזק ואני מרוצה עד הגג. הבעיה שכאן זה נראה שאין באמת אלטרנטיבה ראויה לרכב אוטומט קטן במחיר הזה.

הקטע שבאמת אין לי בעיה לקנות רכב יד 2 שהוא עד שנתיים על הכביש - מישהו יודע מה הצריכת דלק של הסוויפט מהשנתיים האחרונות?

אין בעיה תקני את הסוויפט 2009 רכב לא פחות אמין, אל תשכחי שיש לך שם "רק" עוד שנה אחריות במקרה הסביר, הרכב בק"מ סביר נסחר סביב ה 76-80K

בהחלט תמורה סבירה לכסף אם את מחפשת רכב קטן, אני באותה התלבטות..

מזדה 2 גם תעשה את העבודה.

מה לגבי האלטו האוטומטית ? 73K במחירון, תשקיעי עוד 3K באבזור אם בא לך להתפרע תקבלי אולי לא פחות מהפיקנטו אם כי את מתפשרת על בטיחות ואחריות לעומת הפיקנטו...אני לא רואה עוד תחלופות לרכב חדש אוטומט קטן במחיר הזה והתמורה הזאת כרגע.

אני חייב לומר שמשהו נראה לי מאוד חשוב בקיה.

את לא הראשונה שאני שומע על כך שהפיקנטו שלה היה צריך להגיע ועדיין לא הגיע.

מעבר לזה אתמול יצא לי לעבור ליד הסוכנות בפתח תקווה והמקום היה פתוח לפחות עד 21:00 כי אז עברתי.

אני אישית מתכווןן להגיע מחר לסוכנות, לבטל את הרכב.

האלטרנטיבה שלי כרגע היא שהזמנתי קליאו ואני לגמרי לא מתחרט על כך.

כל הכבוד, כמה שיותר כמוך ככה היבואן יבין שלא צריך למכור עם זמן אספקה שכזה כי הוא מכניס לעצמו שם רע, לפי מצב השוק ומספר הקונים לרכב הזה זמן האספקה עלה עד למעל לחצי שנה. ואני שמח לאמר לך שאתה לא הראשון שעושה את המהלך הזה..

לדעתי זמן אספקה מירבי לא צריך לעלות על 3 חודשים וגם זה בהגזמה, זמן אספקה סביר הוא 3 שבועות.

לכן שיקפיא הזמנות ל 3 חודשים וייצא בהודעה לסוכניות חודש לפני שיש לו באמת מלאי, השירות ישתפר וכך גם השם הטוב שלו ..ובביקוש שיש לרכב הזה במחיר הזה כרגע נכון לשנה זו והבאה הוא יוכל למלא את כל ההקצאות שנותנים לו...

פורסם

לגבי האלטו אוטומט - האמת שזה היה הרכב שרציתי לקנות בהתחלה. ואז בדיוק יצאה הפיקנטו, לצערי כנראה שהזמנתי מאוחר מדי (אמצע מאי). המנוע של האלטו קטן יותר וממה שהבנתי הרכב לא סוחב טוב בעליות, החלונות מאחורה לא נפתחים בצורה נורמלית (בהתחלה חשבתי שזה רק בדגם הבסיסי אבל זה ככה בכל הדגמים).

כשעשיתי את ההזמנה של הפיקנטו שאלתי את הסוכן אם עד אוגוסט הרכב יגיע והתשובה שלו היתה שכמעט בטוח שכן הם פשוט לא יכולים להתחייב. אתמול שמעתי ממישהו שכן הצליח לדבר עם מנהל המכירות שגם חודש הבא לא יגיעו רכבים אוטומטיים בגלל משהו שקשור ליבואן העולמי (העיקר שיש מאחורי מי להתחבא).

אני יודעת גם שאני ממש לא היחידה שהרכב שלה מתעכב והבלגן שם חוגג, למי שהזמין כבר ורוצה להתעדכן יש קבוצה בפייס של הפיקנטו http://www.facebook.com/groups/147782001961392/?ap=1

לגבי זמן אספקה - הבעיה היא שהם לא מתחייבים גם שהרכב יגיע בעוד שנה. אם היתי רוצה רכב ידני כבר היתי מבטלת ממזמן, יש אחלה אופציות.

אני כנראה אלך שבוע הבא לסוכנות מתישהוא, למרות שאין לי מושג מה זה כבר יעזור ובמקביל אתחיל לפתוח עיניים לראות אם יש איזה סוויפט במצב טוב למכירה :-)

תודה לכולם.

פורסם

לא נהגתי בידני מאז שהוצאתי את הרשיון לפני 10 שנים אז אני לא בטוחה שזה רעיון טוב :)

בנוסף אני גרה באזור המרכז אז יש הרבה נסיעות שהן בפקקים והבנתי שגיר ידני בפקקים זה די מעצבן...

• תוכן חדש...