Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב הוא מאזדה 3 (2009) , יש לי פנצ'ר אז אני הולך לשים בינתיים את הגלגל רזרווי. רציתי לדעת עד לאיזה מרחק אוכל ליסוע איתו עד שאתקן מחר את הפנצ'ר? והאם להגביל את מהירות הנסיעה לקמ"ש מסוים?

תודה!

פורסם

ממה שאני זוכר, ייתכן ואפילו מודפס על צמיגי ה"צ'יקמוק הרזרבי" (הצמיגים הדקים הזמניים האילו, במידה ולזה אתה מתכוון) את ההגבלה של המהירות.

אם אתה באיזור המרכז (שאני מכיר) - יש פנצ'ריות שפתוחות גם בשבתות.

אם אתה מתכוון וחייב ליסוע מרחקים גדולים - ממליץ לך לתקן.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם אתה מדבר על צמיג דק- לנסוע לא יותר מ80 קמ"ש.

עדיף לנסוע איתו כמה שפחות, גם כי זה לא בטיחותי לנסוע עם גלגל בגודל שונה מהאחרים, וגם כי מספר הק"מ הכולל שאפשר לנסוע בו מוגבל גם כן.

לפי מה שראיתי כאן, אסור בחלק מהמכוניות לשים אותו על הציר הקדמי, מה שדורש החלפה נוספת

בגדול- כמה שפחות וכמה שיותר לאט...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא מכיר בראשל"צ אבל אני יודע שברמלה הם עובדים תמיד חוץ מכיפור הם עובדים תמיד.ליד קרית הממשלה .וליד פיקוד העורף

פורסם

אסור לנסוע עליו מעל 80 קמ"ש, ויש הגבלה של קילומטרים שניתן לנסוע עליו.

מעבר לכך, שוטר יכול לתת לך דוח על נסיעה ארוכה עם הצמיג הנ"ל.

קובי

• תוכן חדש...