Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למסירה עקב מעבר לחו"ל, כלבה מסוג האסקי סיבירי מעורב עם לאסי (קולי ארוך שיער).

כלבה מקסימה, נקייה, ביתית וחברותית. מאוד מחונכת. הכלבה בת 7, עונה לשם מרגלית :oops:

הכלבה מחוסנת ומטופלת, בעלת שבב. חשוב להזכיר הכלבה מעוקרת ככה שלא יהיו חגיגות בשכונה! :wink:

הכלבה מאוד חברותית ורגילה להיות עם ילדים כל הזמן.

המשפחה מהגרת לחו"ל, ומחפשת למרגלית בית חם ואוהב.

כל המעוניין יכול ליצור קשר בטלפונים:

052-6385626 - חלי, 052-6696280 - גליה, 052-6696279 - שיר.

הכלבה נמצאת בראשון לציון ותעבור הלאה עם אוכל, מלונה, רצועה ועם המון אהבה.

תודה ושבת שלום, אלעד.

2.jpg

3.jpg

img.jpg

פורסם

סלח לי על התגובה

אבל....

כלב לא מוסרים,אני מניח שמכיוון שהיא כבר בת 7 אז היא כמה שנים אצלכם???

אצלי לפחות הכלבים הם חלק מהמשפחה ואין מצב שאמסור אותם!!!

ויתרה מזאת אפשר להחזיק בעלי חיים גם בחו"ל.

אבל זה רק אני

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

זה לא הוא שמוסר את הכלב אהל אני בטוח שאם הוא יגיד להם שרשמו לו בפורום לא למסור אז הם יקחו אותו איתם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא מבין מה התגובות האלה. מה עדיף שהם יקחו אותה לחו״ל והכלבה תסבול בגלל תנאים לא תנאים? או שהם ישלחו אותה לתנו לחיות לחיות וכו׳?

המשפחה מאוד אוהבת את הכלבה אבל בגלל המון שיקולים עדיף שהיא תימסר למשפחה שתטפל בה.

המסירה מלווה בהמון צער וכאב אבל זה מה שהוחלט.

פורסם

וואוו,מדהימה! פאק,חבל לי שאין לי את האמצעים לגדל כלב/ה :-(

מקווה שהיא תגיע לבית חם ואוהב !

פורסם

אני נוטה להסכים עם התגובות כאן. אומנם אנחנו לא יודעים מהם השיקולים, לאן הם נוסעים, מהם התנאים, אבל בהנחה שהם לא עוברים לסהרה (וגם אם כן), ובהנחה שהכלב עם המשפחה תקופה מאוד ארוכה, הדבר הכי גרוע שניתן לעשות לו זה למסור אותו למשפחה אחרת. צער של כלב הוא חזק בדיוק כמו השמחה שלו, כלב הוא חיה שרגילה ללהקה, לקחת לו את המשפחה (הלהקה) זה לקחת לו את החיים. כלב יכול להסתגל לתנאים פיזיים, בדיוק כמו שההאסקי הזה לא אמור לחיות במדינות חמות כמו ישראל, אבל עדיין הוא שמח ומאושר.

*אין כאן העברת ביקורת, אלא רק רצון שיהיה לכלב טוב, אם אפשר. אולי כן כדאי לתת להם לקרוא את השרשור הזה, מי יודע ?

ובנוגע לתמונות, איזה כלבה מדהימה, כמה כיף לראות כלב שמח ! היא ממש מחייכת בתמונות :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חברים אני מבין את התגובות שלכם אבל חשוב למצוא לה בית חם ומשפחה שתאהב ותטפל בה במקום למסור אותה לתנו לחיות לחיות וכדומה שחס וחלילה ירדימו אותה.

עיזרו למרגלית למצוא בית חם!!!

פורסם

איזה "תנאים לא תנאים" יהיו לה בחו"ל.

גם שם מגדלים כלבים.

הכלב רק צריך אהבה וזה הכל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סליחה שאני מתערב, אבל למסור כלבה בת 7? זה לא בסדר...

למה לא לקחת איתכם :?

יש סיבה אמיתית חוץ מ- "תנאים לא תנאים" ?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...