Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום בדקתי רנו מגאן II שנת 2005 גיר ידני, 92 אלף קילומטר, יד ראשונה.

להלן תוצאות הבדיקה:

מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה: בלאי פנימי גבוה, מנוע מצלצל, רעש מערכת תיזמון ושתסומים, חוסר שמן במנוע, נזילות שמן, מנוע שורף שמן, לחץ עוקה גבוה מבלאי, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, מנוע מזייף (?) .

הבוחן ציין בפניי שהמנוע עבר 50% מחייו... כבר ב92 אלף??

מערכת פליטה - V

סרן קדמי ומערכת היגוי לתקן זוויות היגוי, סטיות הגה .

נאמר שיש לבצע כיוון פרונט

שילדה ומרכבליקויים בעלי משמעות גבוהה:תיקון משקוף חיצוני צד שמאל,

ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקון תאונה דופן שמאל, לחיצת פח בגג הרכב, שבר בכנף קדמי ימין, תיקון דלתות צד שמאל, תיקון כנף אחורי שמאל.

עבר תאונה בצד שמאל, שילדה נקייה לדברי הבוחן, שבר בכנף ימין ממש שולי-מתחת לפנס איתות, בקושי מבחינים...

מערכת בלמים לפרק גלגלים לבדיקה (מעצבן שהוא לא יכול היה להגיד מה...)

צמיגים - V

מערכת תאורה כולל מצבר - V

העברת הכח מצמד מפריד גבוה (בלאי) - נאמר שיש להחליף.

מחוונים - V

מחירון הרכב: 37 (תחילה הבעלים התבלבל וחשב שהוא 2006 ושהמחיר גבוה יותר, ודרש 40000).

כרגע ירדנו ל32 (ממחירון 40, טרם עדכנתי את המוכר שהמחירון בכלל 37) .

האם שווה לגעת? או להמשיך לרכב הבא?

תודה רבה!

8)
פורסם

הרכב קיבל מכה לא קלה בצד שמאל, כזאת שדרשה החלפה של דלתות וככל הנראה גם פגעה בשלדה (המשקוף הוא חלק מהשלדה ברכב כמו המגאן). תוסיף לזה את ההערות על המנוע, ותקבל את השורה התחתונה שלי - או 20 אלף ש"ח (חצי מהמחירון), או שאני לא קונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המלצתי- להתרחק, במיוחד במחיר שהציע לך (או עצם זה ש"התבלבל" בשנה של הרכב שלו...:roll: )בדקת שזה לא סוחר?ראית באמת שהרשיון על שמו ומופיע בעלים קודמים 00?

גם ב-20000 לא בטוח שהייתי לוקח, זה רכב שעבר תאונה עם שילדה (משמעות גבוהה) , יש לחיצות בגג, וצריך לוודא שהק"מ שמופיע הוא האמיתי (בדקת היסטוריית טיפולים? יד ראשונה חייב לדעת הכל על הרכב ויכול להיכנס איתו בנוסף למוסך שטיפל).

לא חסרות מגאנים, יש עליהן כרגע אינספור הצעות מכר בחברות ליסינג וכמובן מלקוחות פרטיים שמנסים למכור את הרכב הזה. לא חייבים לקחת אחת אחרי תאונה ובטח ובטח לא במחיר שמתקרב למה שחשבת לשלם.

המשך לעדכן..

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מציע לך לדלג לרכב הבא, הרכב הנ"ל פשוט נראה שעבר חיים לא קלים, וחוסר ההתמצאות של בעל הרכב בשנתון של הרכב אותו הוא מוכר מרמז על דילר , דבר שמאו דפשוט לבדיקה כיוון שהרכב הוא יד 1 , פשוט בקש לראות ת.ז.

יש מבצע בקרסו על מאגאנים, אני הייתי בודק את המלאי הזמין שם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצב לא סביר לרכב כזה עם קילומטרז' כזה.

שלי (2006 סדאן ידניתיד ראשונה) עם 163K ק"מ עם הקלאץ' האורגינלי, מנוע שלא מצלצל ולא שורף גרם שמן מטיפול לטיפול (עושה טיפול כל 20K) ובכלל נוסע כמו חדש.

לגבי הקלאץ' תעזוב את הבוחן הזה. לאוטו יש קלאץ הידראולי עם כיוון אוטומטי. הדוושה באותו המקום עד מות הקלאץ'.

זה אוטו שצריך טיפולים מקצועיים ולא אצל חאפר. טפל בו לפי הספר והוא יחזיר לך אמינות טובה מאוד, נוחות וחיסכון בדלק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

+1 לבדוק בקרסו או בחברות הליסינג.

המחירים פשוט הזויים למגאן ולמיצובישי לנסר שנת 2008 ,כבר ראיתי מגאן שמכרו במחיר של ~40K ולאנסר בסביבות ה47K.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שימו לב שהוא מדבר על ידנית ולא אוטומטית. יש בודדות כאלה והן לא נמצאות בליסינג (גם בקרסו סיכוי נמוך כי רובן לא הגיעו לטרייד אין.).

פורסם
בקרסו טרייד אין יש אחת ידנית, אך היא עם 134K ק"מ שנת 08.

היא דיזל. לא היה יבוא של מגאן סדאן ב 2008.

פורסם

החלק של המנוע דווקא לא מפחיד אותי בבדיקה, עושה רושם שניסו לנפח שם ככל האפשר.

התאונה זה מה שנראה רע.

לדעתי תתקדם הלאה,

יש הרבה מגאנים בשוק, הסחירות שלהן לא משהו בכלל , ב10 מתחת תוכל גם לקנות מגאן שלא עברה תאונה.

אם אתה לא בלחץ גם לא הייתי רץ לחיק הליסינג אלא אם כן קרסו מציעים אחריות מורחבת למי שקונה מהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מגאן דור 2 בנזין ידנית- סקסי...

מוזר איך הבוחן אמר שהשלדה נקיה עם מכה רצינית לקורה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...