Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אז ככה אנחנו מחפשים מחליף נאמן למאזדה 626 הנוכחית שנתון 99.

התקציב הוא עד 60 אלף שקל והדרישות הן:

יפנית,

נוחות נסיעה טובה (לא שברולט),

אמינה (יפנית...),

גיר אוטומטי,

מנוע 2.0 בריא או 1.6 ממש חזק לממוצע (140 כ"ס לפחות ל1.6, קיימת חייה כזאת?),

עלויות אחזקה שלא ישחטו ביחס למאזדה הקודמת וצריכת דלק ממוצעת של 10 ק"מ לליטר (כמו המאזדה).

שיראו טוב ולא כמו איזה מוטציה יפנית :wink:

האופציות שעלו לי לראש הן:

Honda Accord 2005 (אוטו חזק ואמין אך הבנתי שלא ממש מפנק, כמו 2 כריות אוויר בלבד ודגמים בסיסים)

Subaru B4 2005 (אוטו יפייפה, אך באותה העת נדמה לי שיקר לאחזקה בגלל הAWD וצריכת הדלק הגבוהה מהמתחרות)

יש לכם עוד המלצות בבקשה?

איך המכוניות שהצעתי והאם יש לכם עוד דגמים טובים ומשפחתיים להציע?

אה... ולא מאזדה צריך לגוון קצת ומאזדה 6 זה יותר מידי ללכת אחרי העדר ;)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

B4 2.0 מודל 2005 הוא רכב מנהלים שמשלב נוחות נסיעה גבוהה ורמת הנאה מנהיגה.

דגמי 2005 מאובזרים במנועי ה 138 כ"ס.

חשוב לציין שבמבחני דרכים השוואתיים למול המתחרות נתוני צריכת הדלק בפועל היו דומים עד זהים למקובל בקטגוריה.

משקל הרכב (באופן יחסי למתחרות) לא גבוה יותר,

תיבת ההילוכים האוטומטית כוללת מצב נהיגה חסכון שבין שאר התועלות שלה מפרידה את הכוח מהמנוע לתיבת ההילוכים בעת עצירה ועוד שלל מערכות התורמת להורדת תצרוכת הדלק.

כמו בכל רכב, אופי הנהיגה ואחזקת הרכב משפיעים בצורה דרמטית על תצרוכת הדלק של הרכב.

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור,

אייל מסובארו

פורסם

שלום לך אייל, אני הבנתי שב2005 דווקא הוחלף המנוע לזה עם ה150/165.

האם יש אפשרות שיש דגמים בארץ בעלי 150/165 משנתון 2005 או שחייב להתקדם ל2006?

אופי הנהיגה הוא מאוד רגוע, סה"כ ההורים נוסעים רגוע מאוד.

תוכל לומר לי מה הן רמות האיבזור של שנתונים 2003 עד 2006 בנפח מנוע 2.0 ליטר?

יש הרבה גרסאות לפי יד 2 כמו R או SPEC B וכל מיני דברים לא מובנים.

אשמח אם תעזור ותשפוך אור, איזה רמת איבזור מגיעה עם סנרוף והאם בכלל זה קבוע או שזה לפי בקשת הלקוח?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

כתבתי בהודעה המקורית למה

" אה... ולא מאזדה צריך לגוון קצת ומאזדה 6 זה יותר מידי ללכת אחרי העדר :wink:"

אם לא נמצא מתמודדת ראויה מה אני אגיד לך, אולי זה יהיה מאזדה 6 אבל הסיכוי מאוד נמוך.

בס"ד

פורסם

מה עם טויוטה אוונסיס??

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה סלבה האוונסיס אכן נכנסה למשוואה משנתוני 2004~2006

בנתיים הרשימה היא :

Toyota Avensis 2004/5/6

Subaru B4 2004/5/6

Honda Accord 2004/5/6

עוד הצעות לרכבים?

בס"ד

פורסם
שלום לך אייל, אני הבנתי שב2005 דווקא הוחלף המנוע לזה עם ה150/165.

האם יש אפשרות שיש דגמים בארץ בעלי 150/165 משנתון 2005 או שחייב להתקדם ל2006?

אופי הנהיגה הוא מאוד רגוע, סה"כ ההורים נוסעים רגוע מאוד.

תוכל לומר לי מה הן רמות האיבזור של שנתונים 2003 עד 2006 בנפח מנוע 2.0 ליטר?

יש הרבה גרסאות לפי יד 2 כמו R או SPEC B וכל מיני דברים לא מובנים.

אשמח אם תעזור ותשפוך אור, איזה רמת איבזור מגיעה עם סנרוף והאם בכלל זה קבוע או שזה לפי בקשת הלקוח?

אשמח :-D ,

B4 מהדור הרביעי הוצגה בשנת 2004.

גרסאות ה 2.0 של שנתונים 2004-2005 היו בעלי הספק של 138 כ"ס.

כל הגרסאות הגיעו עם הנעה כפולה, חישוקי אלומיניום, בקרת אקלים דיגיטאלית ורדיו דיסק מקורי

דגמי 2006-2007 צוידו במנוע אחר בעל הספק של 165 כ"ס ואבזור סטנדרטי נוסף בדמות פנסי ערפל קדמיים,

בקרת שיוט חישוקי 17" .

באותם שנתונים היה ניתן לקבל כאופציה בתשלום גרסאות בעלות 6 כ"א ו 6 כ"א ובקרת יציבות.

ניתן להבחין בין הגרסאות לפי הרשום ברישיון הרכב.

גרסת SPEC B הינה גרסת העלית של משפחת ה B4 ולה מנוע 3.0 ליטר עם 245 כ"ס

פורסם

יונדאי סונטה 2006 (צורה חדשה) גם תכנס לכם בתקציב. אמנם לא יפני אבל לא נופלת מהמתחרות שהזכרת ואולי אפילו מפנקת יותר מהן וגם יהיה לך קל יותר למצוא אחת שמורה. קיה מגנטיס גם אופציה לא רעה ותוכל אפילו למצוא שנתונים יותר מתקדמים (2007?), לדעתי שווה לפחות לשקול, עם מרכב בסגנון אמריקאי תקבלו נוחות גבוהה יותר אני חושב.

נוחות נסיעה טובה (לא שברולט)

אתה בטח מדבר על כל הדייהואים למיניהן, כי נוחות של שברולט אמיתית לא תמצא בשום יפנית. גם לא בטויוטה קאמרי. :lol:

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...