Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להקליט את הח^א הקטן, ולפרסם ביוטיוב + פייסבוק. זה כבר יעשה את העבודה.

אפשר תמיד גם לפנות לעיתונאי שיטפל בסיפור הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מבחינה מקצועית- יש לי תואר במשאבי אנוש, כולל סמינר חובה במניעת הטרדות מיניות.

אני רואה בהרבה מאוד מקומות בנות/בנים מוטרדות/ים מינית ומפחדים לעשות משהו.

יש גבול בין הטרדה מינית לחשש להטרדה מינית. תפקידו של בעלים/מנהל של מקום עבודה לוודא שלא יקרו אצלו הטרדות מיניות. אני לא אומר שמכל מחמאה צריך לצעוק הטרדה מינית, אבל מנהל שסוחט מהעובדים שלו טובות הנאה, מתקרב לגבול שמוגדר בחוק כהתטרדה מינית.

בכל מקרה, המצב בפאב הזה לא תקין בעליל, והבעלים צריך להתערב מיידית.

בברכה.

אדי

פורסם

על זה אין ספק בכלל שהמצב לא תקין,אבל מפה ולגרום למצב שאדם שלא ביצע בפועל הטרדה מינית ושאולי ייחקר במשטרה ואולי יישב במעצר,המרחק רב,אל תשכח שגם במשטרה וגם בתקשורת אוהבים לטפס לפעמים על עצים שלא באמת קיימים.

פורסם

מיכאל, רק לידיעתך, 90% מההטרדות מטופלות ללא התערבות המשטרה/בתי המשפט. זה תפקידו של הבעלים/מנהל להתערב ולשים גבול לאותו מטריד.

לעיתים קרובות המטריד לא יודע איפה עובר הגבול וזקוק רק להבהרה. זאת כוונתי במקרה זה.

אף אחד לא אמר שצריך ללכת למשטרה,

פורסם

לא אהבתי את קביעת העובדה, כי אם יש כוח עבודה זול זמין, לבעלים לא צריך להיות אכפת מהעובדים.

הבעלים, לפני שהם בעלים של מסעדה, הם גם אנשים.

לא צריך לשלול את הפנייה לבעלים, על הסף.

פורסם

מה הקשר הטרדה מינית? אם כבר זה יותר הטרדת מונית :lol:

בכל מקרה, שמתאגדים יש הרבה כוח.

שיבואו כמה מלצריות לבעלים וסיפרו לו. תאמין לי שדברים ישתנו.

פורסם

אני עם הג'וקר השחור, מה זו הבכיינות הזו "זה לא יעזור", "לבעלים לא אכפת", עוד לפני שהיה נסיון כלשהוא.

למצוא עובדים עולה זמן וכסף, ואף אחד לא צריך את זה...

משכנתא זה קל

פורסם

איך שאני רואה את הסיפור, ומהיכרותי עם הבנאדם כקבלן חיצוני שעובד עם המקום, לדעתי כל פנייה להנהלה יכולה לגרום לאותם איומים להפסק, אבל האנשים שיפסנו להנהלה פשוט "יידפקו" מבחינת משמרות, ובעצם רק החמירו את המצב..

וחבר'ה, באמת, אני מעריך שחלקכם אם לא רובכם אכן מנוסים בניהול, אבל אתם שוכחים שלנהל צוות בחברה זה לא כמו להיות בעלים של פאב\מסעדה.

בסופו של יום, מלצריות וברמניות זה כוח עבודה זול שיש כמוהו מליונים בשוק, לא מדובר כאן על מהנדס מסוים שהוא גם אדם טוב וגם מהנדס מצוין.

לא חושב שאם הבעלים מצא לעצמו מנהל שמתאים לו מבחינת העבודה, הוא יתחיל להפוך את המקום בגלל שהמנהל כופה על אנשים להסיע אותו הבייתה.

פורסם

ייתכן ודרישתו לטרמפ היא רק לצורכי הטרמפ וייתכן שהוא רוצה להימצא ביחידות עם אותה עובדת , לצרכים אחרים לא טהורים.

כך או כך לא ראוי ויש להסב את תשומת לב הבעל בית .

הייתי מתחיל בפניה מאוחדת של כל העובדים אל אותו מנהל ורק אח"כ אם זה לא עוזר פונה לבעל הבית.

הטרדה מינית היא בעיה של בעל הבית לא פחות מאשר של אותו מנהל , מבחינה חוקית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זו הטרדה מינית בעבודה, תוך ניצול יחסי מרות, אם באופן קבוע הוא דופק את המשמרות של אלו שסירבו לו.

קודם כל, יש לפנות באופן מסודר לבעלים (מכתב חתום).

לא עוזר, ייתאספו המלצרים כולם יחדיו , בקבוצה, ויסבירו לו שאם הוא דופק בנות מסויימות, הם יידפקו לו את המשמרת ככה שהוא יפוטר.

כמובן שתמיד אפשר לעלות על טרמפ, אם יש מישהי אמיצה דיה, ואחרי שהוא ינסה משהו, להגיש עליו תלונה במשטרה.

שיישב איזה 24-48, לא יזיק לו.

התפיסה שמלצריות הן זמינות רווחת בתעשייה, והגיע הזמן שנשים גם תפסקנה לתת לחולירות לדרוך עליהן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני הייתי מעלה אותו על הטרמפ, נוסע באמצע הלילה לרמלה ובאמצע שום מקום פותח את הדלת ואומר לו שאם הוא לא יורד מיד אני מתחילה לצעוק אונס.

אחרי שיקח לו 4 שעות לחזור נראה אותו חוזר על התרגיל הזה.:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לך לבעלים של המקום ותשבח את העבודה המדהימה של המנהל ותשכנע אותו לתת לו רכב ליסינג,בעיה נפתרה :lol:

(ובנימה רצינית,שווה לדבר עם הבעלים ולשקף לו את המצב כפי שהוא בכבוד הראוי כמובן,זה יכול רק להועיל.)

פורסם

מדהים אותי שחושבים על הקטע של "מלצריות הן זמינות אז שיבואו אחרות".

מה עם הסכנה שמישהו ייפגע פה?

איפה העניין המוסרי?

פנו לבעלים, ואם זה לא עוזר, חייב להיות גוף כלשהו שמתעסק עם זה.

מלצרית לא צריכה לאבד את העבודה שלה רק כי הוא חתיכת חרא.

פורסם
אני הייתי מעלה אותו על הטרמפ, נוסע באמצע הלילה לרמלה ובאמצע שום מקום פותח את הדלת ואומר לו שאם הוא לא יורד מיד אני מתחילה לצעוק אונס.

אחרי שיקח לו 4 שעות לחזור נראה אותו חוזר על התרגיל הזה.:twisted:

כל עוד מדובר בגבר שעושה את זה,הייתי מוריד אותו גם במחנה פליטים בלאטה וצועק יהודי יהודי. אבל שמדובר באישה זה קצת יותר בעייתי בייחוד שמדובר באיש כל כך שפל.

• תוכן חדש...