Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפשות מוחלטת. זה המקרה. ואגו שבשמיים.

מקווה שלפחות הצעיר מביניהם ישרוד וילמד שאת זה לא עושים יותר! ,

חבל שהאגו והפלצנות שיש לילדים עם ילדים בבית - עולה להם בחייהם.

חבל מאוד , וזה רחוק מלהיות מצחיק , אולי קרמה כן , החיים זה גלגל אחד גדול לדעתי ובמקרה הזה הוא הסתובב מהר מאוד .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי התגובות פה קצת מוגזמות, מגיע לו עונש והכל טוב ויפה,

אבל לשבת ולשמוח על אדם שנהרג?

אביב8)

פורסם

אף אחד כאן לא מצדיק עונש מוות על העברה הזאת, אנשים מצדיקים את העונש שעובר העבירה העניש את עצמו במעשיו הטיפשיים.

כשאתה עושה מעשים מסויימים, אתה לוקח סיכונים מסויימים ואף אחד פה לא יזיל דמעות (תנין) עליו.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה וטוב שזה היה לפני שלקח איתו משפחה אחרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אף אחד כאן לא מצדיק עונש מוות על העברה הזאת, אנשים מצדיקים את העונש שעובר העבירה העניש את עצמו במעשיו הטיפשיים.

כשאתה עושה מעשים מסויימים, אתה לוקח סיכונים מסויימים ואף אחד פה לא יזיל דמעות (תנין) עליו.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה וטוב שזה היה לפני שלקח איתו משפחה אחרת.

אז בעצם לא מגיע לו למות, אבל מגיע לו למות? אין שום הגיון במשפט הזה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בוא אבהיר לך את זה

מגיע לו למות

טוב שהוא מת

אם זה לא ברור אני אחזור על זה -

אני שמח שאדיוט חלאה שנוהג בלי רשיון ושם Xין על שוטרים במדינת ישראל הביא על עצמו את מותו.

אני שמח שהוא הלך לבד, ועכשיו זו בעיה שלו ושל המשפחה שלו, כי אם היה פוגע באדם אחר, חף מפשע - או אז הבעיה היתה הרבה יותר חמורה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
בוא אבהיר לך את זה

מגיע לו למות

טוב שהוא מת

אם זה לא ברור אני אחזור על זה -

אני שמח שאדיוט חלאה שנוהג בלי רשיון ושם Xין על שוטרים במדינת ישראל הביא על עצמו את מותו.

אני שמח שהוא הלך לבד, ועכשיו זו בעיה שלו ושל המשפחה שלו, כי אם היה פוגע באדם אחר, חף מפשע - או אז הבעיה היתה הרבה יותר חמורה.

אולי, לא אמרתי שמגיע לו או לא, רק ציינתי את הסתירה במשפט. הדעה היחידה שהבעתי היא לגבי אנשים ששמחים וצוחקים על אנשים שמתים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
לפי דעתי התגובות פה קצת מוגזמות, מגיע לו עונש והכל טוב ויפה,

אבל לשבת ולשמוח על אדם שנהרג?

זה שאמרתי שמגיע לו זה לא אומר שאני מבסוט ושמח ועושה היום מסיבה בבית לכבוד הארוע. מצד שני להגיד איזה מסכן הוא, "הילד" הזה שנהרג זה טימטום. פחות "גבר גבר" אחד על הכביש שחושב שמותר לו הכל מה הבעיה.

פורסם
לא היה לו רשיון במשך 9 שנים, זה כבר הזוי.

הוא גם מבית זרזיר, יישוב בדואי בצפון, מה שמראה שיש שם עוד אנשים שמזלזלים בחוקי התעבורה.

כמה מפתיע... אני פעור פה עד עכשיו :?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
אף אחד כאן לא מצדיק עונש מוות על העברה הזאת, אנשים מצדיקים את העונש שעובר העבירה העניש את עצמו במעשיו הטיפשיים..

יש אחלה הגיון!

חוק העונשים לא מצדיק את העונש, נורמות חברתיות והשאיפה התבועה אצל כולנו שגורסת "צדיק וטוב לו, רשע ורע לו" כן מצדיקות את התוצאות של מעשיו, חמורות ככל שיהיו.

ולהלן דוגמא:

פדופיל אחד נתפס ונשפט, כולנו מסכימים שעל מעשה מגונה (אפילו בילדה קטנה) לא מגיע לו עונש מוות.

אכול רגשות אשם העבריין המתועב תולה את עצמו בתא ופותר אותנו מלממן לו את השהות בבית הכלא.

מגיע לו עונש מוות? לא!

שמחים שהוא מת ונפטרנו ממנו? כן בהחלט!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא חושב שמישהו פה באמת שמח שבנאדם מת. ה"שמחה" היא על זה שהוא שילם על הטעות שלו רק בעצמו.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

חבל על מותו של אדם בהיותו אדם. אין לשמוח על מותו, זה לא מוסרי וגם לא יהודי. עלינו להיות אור לגויים ולקרב את אהבת העמים. אין להתייחס לכל ערבי כאוייב. כשנלמד זאת נחזק את עם ישראל בארץ ישראל ונחייה בשלום, כמו הגויים באירופה. צריך ללמוד את שפת שכנינו ולהגיע לדו קיום, ונהיה כמו שוויץ ופינדלנד.

פורסם

לא מבין משהו. על מה בדיוק אנחנו צריכים לשמוח ? על זה שהמוות קטף מישהו בלי רשיון, או נהג בקלות דעת, או חלילה לא הראה כבוד לנציגי החוק, אולי רק כל אלו יחד צריכים לעורר בנו דיצה על מותו. אז אולי לענין הרשיון, מרביתנו זכאים לחיים ארוכים ומאושרים, אבל שני הענינים האחרים הופכים כמעט את כולנו לבני מוות. בקיצור אנשים טובים, קצת פרופורציה.

• תוכן חדש...