Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי נמאס לשמוע את התגובות המטומטמות של 300HP (שבמקרה הטוב יש לו 3HP).

פותח השרשור רוצה לדעת אם אפשר להתקין טורבו על הרכב שלו, ומאיפה קונים חלקים. הוא לא שאל מה הדעה המטופשת שלך על הרכב שלו, או אם מתאים לך שהוא ירכיב אחד כזה ברכב.

הכוונה של פורום שיפורים היא לעזור לאנשים לשפר את הרכב שלהם, אם היו רוצים רכב אחר היו ניגשים לפורום "ייעוץ ברכישת רכב".

ד"א, התרשמתי מאוד מהיכולות שלך למדוד הספקי מנוע דרך דפי הפורום. אם רק היית יודע לשווק את עצמך כמו שצריך, היית יכול לעשות מזה לא מעט כסף (וירטואלי כמובן, בדומה לידע שלך ברכבים).

פורסם

לשלוש מאות כ"ס אני מציע שתודה בטעותך הבחור שאל אם קיים קיט טורבו לZX

איך מפה הגעת לדבר על ביטוח טסט נזילות וחמוצים?

תשובתך הייתה לא לעניין

פורסם

ואני מציע למחוק את השרשור האומלל הזה, שלא עושה טוב לפורום בכלל ולפורום שיפורים בפרט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
גם לי נמאס לשמוע את התגובות המטומטמות של 300HP (שבמקרה הטוב יש לו 3HP).

פותח השרשור רוצה לדעת אם אפשר להתקין טורבו על הרכב שלו, ומאיפה קונים חלקים. הוא לא שאל מה הדעה המטופשת שלך על הרכב שלו, או אם מתאים לך שהוא ירכיב אחד כזה ברכב.

הכוונה של פורום שיפורים היא לעזור לאנשים לשפר את הרכב שלהם, אם היו רוצים רכב אחר היו ניגשים לפורום "ייעוץ ברכישת רכב".

ד"א, התרשמתי מאוד מהיכולות שלך למדוד הספקי מנוע דרך דפי הפורום. אם רק היית יודע לשווק את עצמך כמו שצריך, היית יכול לעשות מזה לא מעט כסף (וירטואלי כמובן, בדומה לידע שלך ברכבים).

הוצאתה לי את המילים מהפה,

פורסם
הוצאתה לי את המילים מהפה,

wordsless 300hp you better

learn how to talk even if you are not in the same opinion

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

• תוכן חדש...