Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט טורבו לסיטוראן ZX 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי סיטוראן זד איקס מנוע 1.4, שזה אותו מנוע של פג'ו .השאלה היא: האם קיים טורבו קיט למנוע הזה, כלומר קיט שלם שמזמינים שמיועד למנוע הזה שאפשר להרכיב ולסוע, ואם כן מאיפה מזמינים ?ומאיפה קונים ?

ועוד שאלה האם מישהו פעם הרכיב כזה לרכב שלו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפעמים השאלות פשוט מצחיקות :lol:

יש לך רכב ישן ואתה רוצה קיט טורבו? אתה חושב כי מה יקרה לאחר התקנת הקיט?

אני באמת שואל כי אני לא מבין אותך.

נניח ומצאת קיט מושלם לרכב צנרת ,אינטרקולר הכול פיקס... זהו? זה מה שיעשה מהרכב שלך מלכת

הרמזורים? הרכב ישן המנוע בטח גמור אולי 40 כוחות סוס בחסד נזילות שמן בטוח... נזילות בגיר 100%

קפיצים, מתלים, תושבות הכל ישן ועכשיו קיט טורבו זה מה שאתה חושב שהרכב הזה צריך?

בסדר התקנת הכל פיקס, הרכב מטוס F15. ביטוח יש? אין. טסט יש? אין. עשית תאונה. הרגת מישהו, זה שווה?

מה אתה רוצה אח שלי. אתה באמת מחפש תשובה כאן?

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוצה ZX חזקה? עקוב אחר השלבים הבאים:

שלב א': מכור את מכוניתך לכל המרבה במחיר.

שלב ב': הוסף לסכום שקיבלת ממכירת מכוניתך את הסכום שממילא התכוונת להשקיע בהתקנת הטורבו וקנה ZX עם מנוע גדול יותר. האפשרויות רבות ומגוונות ומתאימות לכל כיס: 1.6, 1.8, 1.9 ו-2.0

שלב ג': קרא את 11 הדיברות למשפר המתחיל, שמופיעים בראש הפורום הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתיימר להוסיף את הדיבר ה12 (אבל יכל להיות שזה שווה ת'רד נפרד) אבל בכל אופן הדיבר שלי:

12. אם אתה בחופש גדול עכשיו, אסור לך לפתוח נושא חדש בפורום שיפורים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתנצל, אך יש שלב נוסף שיש לבצע לאחר ביצוע שלושת השלבים הקודמים: גדוש בנדיבות ונהג באדיבות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יוסיף את הדיבר ה13 לפורום שיפורים

לא משפרים רכב אלה מוכרים אותו וקונים רכב חדש יותר עם מנוע גדול יותר

כבר קבעו שאין לך ביטוח, אין לך טסט והרכב שלך עם מלא נזילות ומנוע גמור

לשיטתם של כמה מאנשי הפורום הכתובת לשיפורי רכב היא מנהל הבנק שלך בקש ממנו הלוואה יפה ושדרג את הרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לכל העונים מעלי ומוסיף עוד נקודה שלא חשבת עליה כשפתחת את ההודעה

ערך הרכב.

אתה הולך לשפוך עכשיו איזה 10-15 אלף ש"ח בקלות, על רכב שאולי שווה 10

כשתבוא למכור את האוטו יום אחד, הוא יהיה שווה אולי 7, וכל הכסף שהשקעת בשיפורים ילך לפח (אם בכלל תמצא קונה שיחשוק בהרפתקאה הזו)

אז את הכסף שאתה הולך לזרוק מראש, עדיף שתשקיע בשידרוג לרכב שמלכתחילה ייתן לך את מה שאתה מחפש וישמור על ערכו של חלק מהכסף

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים !

הבחור שאל אם יש קיט טורבו יעודי לרכב שלו ולמנוע שלו .

התשובה היא קודם כל כן אבל ..........

וזה הכי חשוב !!!!!!!!! הרכב שלך לא יהיה בטיחותי ובטח שלא יעבור טסט בחיים .

מכאן והלאה זאת ההחלטה שלך מה לעשות עם המידע הזה .

בהצלחה

נתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האמת ששלב ראשון זה שנמאס לראות את התגובות של הבחור אם ה30 כוח חלאס לכתוב שטויות בפורום .

שלב שני , אהלן תכירו פורום שיפורים , וכן כן גם זה יכול לגדוש אם זה מה שנפשו חשקה בו ...

שלב שלישי , אמרתי כבר שנמאס מהתגובות של הבחור אם ה 30 כוח ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האמת ששלב ראשון זה שנמאס לראות את התגובות של הבחור אם ה30 כוח חלאס לכתוב שטויות בפורום .

שלב שני , אהלן תכירו פורום שיפורים , וכן כן גם זה יכול לגדוש אם זה מה שנפשו חשקה בו ...

שלב שלישי , אמרתי כבר שנמאס מהתגובות של הבחור אם ה 30 כוח ?

אהלן תכירו פורום ילדים :-D בניגוד לשני הליצנים מעלי לפחות פותח השרשור מעלי קיבל קצת שכל, בניגוד לאלה מעלי

שלהם דרושות עוד קצת שנות השכלה. לפחות פותח השרשור הבין כי השאלה לא הייתה נכונה ואפילו לאור התגובות

לא תרח אפילו לשחרר תגובה אחת. אז לא אני חברים כותב שטויות אלה אתם שחושבים שלייעץ לילד כן לך תקנה מגדש

כי זה פורום שיפורים זה היעוץ. תהיו אמיתיים ובלי חארטות.

אז אתם שם מעלי גאונים זה אולי פורום משפרים אבל בשניה אחת אפשר לראות ילד משועמם בקיץ

שמחפש ריגושים לימי החופש השמחים. אחד רציני לא גודש רכב כזה או בטח שנניח ורוצה לעשות פרויקט

לא יתחיל מטורבו ישר ברכב כזה.

אז פונטו GT יש לך נקע בעין ת'שים קרח

ואתה אור, תכבה את השלטר החושך עדיף

יאללה אור ופונטו כבר 6 לכו צחצחו שיניים ולישון.

אני נוהג עפ"י כל החוקים... החוקים שלי כמובן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקשיב 3 כוח חמור,

אתה זה שמתנהג כמו ילד בכך שאתה מנסה להעליב אחרים,

אתה לא מכיר את רוב חברי הפורום פה ואת הניסיון שיש להם,

כן אני לא כותב פה כמעט אבל אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות ואיזה דברים עברו להם תחת הידיים ואני חייב להגיד לך שאתה מזלזל לחינם, וזה לא רק פה זה ברוב השירשורים שאתה מגיב בהם.

אז סייג לחוכמה שתיקה ותאמץ את זה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש אחת כזאת וחשבתי על פרוייקט השתלת מנוע XSI 2.0 16V 167 כ"ס בימים טובים, ובפחות טובים לא יורד את ה120 כ"ס.

התברר לי שהחלפת סרן אחורי, עליה במידת הצמיגים, החלפת בולמים ובלמים והעבודה כולל מנוע מחשב וצמה גיר תגיע ל10-12K בכיף.

המכונית הזאת יציבה וטובה בסיבובים גם כשהיא נועלת צמיגי טרקמקס סיניים עם ג'אנט 13, אבל כוח ב1.4 ותיק לא תמצא.

ל300 כ"ס, רק שתדע שיש מכוניות שהן במצב מעולה נקיות מנזילות עם נסועה נמוכה ומתוחזקות בפדנטיות ומצבן לא היה מבייש רכב בן שלוש ארבע שנים על הכביש. אני לא יכול לסבול את הזלזול ברכב ותיק, מעבר למנוע שאולי תש כוחו יש את הערך הסנטימנטלי שיש לבעלי רכב מסוימים ובמיוחד לאלה הגולשים בפורום זה. תמיד מחפשים מה לשפר וגם אם זה לא רכיב מכני.למען האמת ויתרתי על כל שיפור כזה ברכב שלי כי אני מעדיף שיהיה אמין ולא יגרום לי להוצאות גדולות מדי. הוא לא מתאים מבחינת פלטפורמה עם המנוע הנוכחי לשיפורים מכניים. מספיק שהדשבורד שלי מבריק, הריפודים נקיים והאוטו מצוחצח מבפנים ומבחוץ, הריח טוב והמערכת מנגנת את המוזיקה שאני אוהב, זה מה שגורם לי יותר מהכל לאהוב את הרכב שלי.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

300HP זכיתה בתואר המשתמש האידיוט ביותר לשנת 2011 כמו שזה נראה נוכל להכתיר אותך לתואר הזה לעוד שנים ארוכות ...

ואגב בלי שום קשר , אתה לא מצחיק בשיט .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...