Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שירשור התחדשתי,לא כל כך ברוח הפורום.

dj_dani
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כבר כמה ימים אני הבעלים המאושרים של קימקו הרואיזם 150 סמ"ק,אין על עלויות האחזקה הזולות,הטיפולים שאני עושה בעצמי עם עוד חבר ומשלם רק על החלקים,אין פקקים בבוקר וזה מאוד חשוב,ותמיד אני ראשון ברמזור.

ת"א-חיפה ב20 ש"ח הייתם מאמינים?

הכלי מודל 2006 ואני יד שלישית,נקנה עם 52 אלף ק"מ על השעון,אזעקה,מנעול שרשרת,צמיגים חדשים וטסט לשנה וכל זה במחיר מצחיק.

תמונות יצולמו בקרוב,לאחר שאני ישטוף אותו ויחזיר לפלסטיקה קצת חיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

ביטוח עולה לי 3500 חובה לחצי שנה, קרעו אותי.

האחזקה זולה כי כל הטיפולים אני עושה לבד בעזרת חבר, שעת עבודה במוסך עולה 220 ש״ח, כבר חסכתי.

חלקים מזמינים ממוטודיפו שהם בין הזולים בתחום, סתם דוגמא ליטר שמן עולה 28 שקלים, ובקושי נכנס 800 מ״ל.

טיפולים עושים כל 4 אלף פעם קטן פעם גדול, סדר גודל בחלקים של 100-150 קטן ו300-400 גדול.

הצמיגים חדשים וכך גם הברקסים ככה שבינתיים אין מה לדאוג, הכלי עבר טסט לא מזמן, ואם אתה לא מתמצא כל כך בקטנועים אז ההרואיזם הוא האוקטביה של הקטנועים, דואר משטרה עירייה טסטרים, כולם היו משתמשים בו. (שלי פרטי מתמיד).

על דלק אני אפילו לא יתחיל לדבר זה בטח מובן.

הכלי יעבור בקרוב טיפול קטן ויישור קו שיכלול כיוון טורים ניקוי אגזוז ועוד כמה דברים קטנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואוו שמעתי\קראתי שהביטוח על דו"ג יקר טילים,אבל מה שאתה כותב זה כבר שוד לאור יום :(

בכל מקרה - תתחדש ותהנה מהכלי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע זה שוד, אבל נראה לי שזה בגלל שהוא ממש צעיר. אני למשל בן 24 ומשלם על כלי יותר גדול 4200 ש''ח לשנה.

הקילומטרז' די גבוה, אמנם עלויות אחזקה זולות אבל בוא תספר כמה עולה האוברול :)

אגב, אין בעיה לנסוע עם הכלי בכבישים בינעירוניים.

תתחדש וסע בזהירות מרבית, למרות שזה תכלס לא ישנה ברגע שיגיע חולה נפש ולא יראה אותך וישלח אותך על טיל.

זה שלי, בבית, במרפסת עם הכביסה :lol:

271966_137517326328887_100002118620236_251552_1869450_o.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה״כ הכלי הזה מאוד מאוד אמין,אם מטפלים בזמן ומחליפים שמן בזמן הוא שורד טוב, יש קטנועים כאלו שהגיעו ל120 אלף ק״מ לפני ששבקו,לא סתם הוא היה בשירות המשטרה הדואר ובוחני הרישוי, היתרון גם שהכלי עשה את הקילומטרז הזה ככלי פרטי ובנוסף רובו בין עירוני.

הטיפולים לא כאלה יקרים עם לוקחים בחשבון שיש לי חבר שיש לו חלקי חילוף לכלי הזה ויד טכני רחב וכלים נדרשים.

בקשר לcbr אהבתי אותו יותר בשחור, וגם לקחתי נסחעת מבחן עליו ואהבתי אותו, אבל פחדתי שאצטרך להשתעבד לכלי מאחר ואני חייל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שלי, בבית, במרפסת עם הכביסה :lol:

ח-ז-ק ! ממש התלהבתי מהתמונה, כל הכבוד. במידה והאופנוע לא מלכלך את הרצפה או את המעלית בבניין, אני לא רואה שום דבר פסול בלהכניס אותו הביתה.

אני חייב לציין שאני ממש לא מבין את עניין הקילומטראז' הזה, מה גבוה ב-50000 ל-6 שנים? איך הולך העניין הזה?

נ.ב

ליאור,

על איזה נפח מדובר פה ?

לפותח השרשור,

תתחדש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר הבעייתי היחידי הוא אדי הדלק\שאר דברים נדיפים שעדיף לא לנשום, וכשאני אומר עדיף אני מתכוון ל- "למי לעזאל אכפת". תתחדשו ועד 120 לכולנו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...