Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש ברשותי את הרכב הנ"ל בצבע בורדו וגם מספר שאלות.

1. צריכת הדלק היא 1:13-14, לדוגמא כשנסעתי בעיקר בכביש 6 מהדרום לצפון ולמרכז, יצא לי 537 ק"מ למיכל שלם(כמעט 40 ליטר). בעיר הצריכה גבוהה יותר.

2. אחת לכמה זמן רצוי לנפח את הצמיגים ? ואחת לכמה לבדוק שמנים, ותקינות המנוע ? האם יש אפשרות לעשות את זה ב100 ש"ח במוסך(כי חסר לי קצת זמן) ?

3. זה הגיוני שפחחות וצבע ל2 חלקים(כנף ודלת) תעלה 800 ש"ח, זה מה שאמרו לי במוסך(400 ש"ח לחלק) ?

4. הטייפ לא עובד לי וזה משהו לא הגיוני, שמתי את הקלטת שיוצא ממנה כבל בננה(אוזניות) לנגן כזה או אחר ואני לא יודע איך אפשר להפעיל את הקלטת, הזוי, מישהו יכול לעזור, להדריך ? כי באינטרנט לא מצאתי.

ד"א קניתי גם שדר FM, אבל הוא לא משדר משו משו, יש הפרעות.

5. קיבלתי וואצ'ר על סך 150 ש"ח למרכזי השירות של סיאט ופולקסווגן, האם אוכל להשתמש בו למשהו מזערי, כמו תיקון הכפתורים של נעילת הדלתות או תיקוני פלסטיקה, פשוט ראיתי את המחירים במרכזי שירות וקיבלתי הלם זמני... זה גם שאני חייל בבסיס סגור והמרכז פתוח בימי שישי פעם ב3 שבועות ולא יוצא לי כ"כ להגיע לשם.

תודה לעונים,

פורסם

יש לכוונן לחצי ניפוח בצמיגים לפחות פעם בשבועיים, כשהצמיג קר.

מה הכוונה בבדיקת שמנים?

אתה רק צריך לבדוק אחת לשבוע שבועיים שהרכב לא מאבד שמן על ידי הוצאת המדיד ובדיקה.

החלפת שמן לפי מרווחי הטיפולים.

אם אתה מעוניין בפחחות, תפנה למוסכי איתן ברעננה הם ביצעו לי פחחות במחיר זול ובעבודה טובה.

קובי

• תוכן חדש...