Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ב-office, לעזרתכם אודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

היי כולם,

הופיעה תקלה ב-outlook שאני לא יודע איך להתמודד איתה (לא שיש תקלה שאני יודע). printscreen מצורף למען ההבהרה.

מחיפוש קל בגוגל אני מבין שזו בעיית אופיס כללית ואכן בניסיוני לעבוד ב-word, נתקלתי במהירות באותה הודעה.

קראתי מדריכים לתיקון, אך בתוך אותם פוסטים כבר הופיעה הוראה שהם לא תקפים כי מיקרוסופט כבר הוציאו עדכונים לכך.

כל פותרי התקלות של מיקרוסופט למינהם רק מבלבלים אותי עוד יותר.

אני מעדכן כמו ילד טוב מה שאני מתבקש. המוזר הוא שזה קרה שלשום גם בלפטופ.

בשניהם אופיס 2003 ו-XP, אין וירוסים והתוכנות מקוריות.

אודה לכם על כל עזרה,

איתי.

Untitled-2.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בעיה מוכרת.

המילון שלך בוורד (מותאם אישית,בד"כ custom.dic) הגיע לגודלו המירבי.

אתה צריך לחפש אותו. בצע חיפוש ב WINDOWS על הקובץ custom.dic. שמור אותו איפשהו לגיבוי. אם תמצא כמה, בדוק שהקובץ המדובר נמצא בתיקייה application data או משהו דומה.

פתח את הקובץ המקורי, מחק את כל המילים שם והשאר אותו ריק לגמרי. שמור, והפעל את וורד מחדש.

פורסם

נסה את זה

הפיתרון פשוט מאוד צריך למחוק את custom.dic מספרית PROOF ב c:\documents and settings %username% \application data\microsoft

* אני רואה שאני שני בפודיום :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קוסטום נקודה דיק? יש לכם מושג כמה גרוע זה נשמע באנגלית?

שמח שנפתרה בעייתך- אבל אני מתחיל לתהות: כמה דברים צריך להוסיף למילון לפני שהוא ייסתם כך?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• אחראי פורום
פורסם

custom dick הולך חזק ב-sisters.co.il.

אם כבר שאלת, כשפתחתי את הקובץ הזה, ציפיתי לראות קובץ ארוך כאורך הגלות.

בפועל היו שם אולי 30 שמות, בכלל של לקוחות שלי, בשורה אחת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...