Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

עם החלפת רכב מגדול לקטן (עקב חיסכון בכסף) עברנו לפיאפ פונטו ספייס 2003 ידנית.

אשמח לקבל המלצות/ מידע (כמו בשרשת דומה קודמת לגבי רכב אחר) לגבי טיפול ברכב, אילו בעיות קיימות שצריך לשים לב.

ועוד דבר אחד - כיוון שאין שעון חום/ סל"ד מנוע באוטו הרצתי חיפוש האם ניתן להתקין, מצאתי מוסך כשהתקשרתי הציעו לי מחיר של 700+ האם זהו המחיר?! :?

תודה.

פורסם

רשום את הדגם שיש ברשותך ?

ואם תרצה מידע מפורט יותר-אתה מוזמן להצטרף לפורום פיאט בישראל .

מידע עדכני על הדגם שלך תוכל למצוא כאן http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229#post38229

טפל ברכב כמו שצריך והוא ישרת אותך היטב, בעיקר בתחום הדלק :)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
רשום את הדגם שיש ברשותך ?

ואם תרצה מידע מפורט יותר-אתה מוזמן להצטרף לפורום פיאט בישראל .

מידע עדכני על הדגם שלך תוכל למצוא כאן http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229#post38229

טפל ברכב כמו שצריך והוא ישרת אותך היטב, בעיקר בתחום הדלק :)

הדגם הוא (עם אני לא טועה הכי פשוט) S60 YOUNG הרכב שנת 2003 (כמו שכתבתי קודם) עם 156 אלף ק"מ נעשה ראש מנוע לפני כשנה, הבעלים הקודם שלו, לא ראה את המנורה של החום (ככה הוא אומר) והגיע למצב שהתפוצץ רדיאטור. עקב כך נעשה ראש מנוע והוחלף רדיאטור.

פורסם

שמחתי לעזור, תוודא שנוזל הקירור הוא המקורי ברכב ע"מ לשמר את מער' הקירור באופן המוצלח ביותר.

בהצלחה עם הרכב

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לגבי טיפולים, אתה יכול לקחת ממוסך מורשה טופס שבו מצוין מה צריך לעשות באיזה ק"מ.

תבדוק שיש פארפלו בנוזל קירור,הוא אמור להיות כחול או אדום,במוסך מורשה צריכים לדעת איזה צבע צריך להיות ברכב שלך.

אם לא תרוקן את מה שיש,תעשה ניקוי רדיאטור ותשים פארפלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו ספייס 2003- פראפלו כחול.

הייתי במקומך בודק אפשרות להחליף את לוח השעונים לאחד של FUN או ELX, שמכילים גם מד סל"ד וגם מד חום מנוע. עד כמה שזכור לי, החיישנים כבר בפנים. וגם אם לא, כבר ראיתי אנשים שעשו את זה.

לגבי המלצות כלליות, לא מזמן שאלתי את אותה שאלה, מישהו פה נתן לי תשובה יפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=371697

אני אישית שם שמן של AGIP שהומלץ לי עליו בשביל איטלקיות (5W40), נוזל הקירור הוא פראפלו כחול, לא אדום. אדום זה לשנתוני 2005 ומעלה.

אחרי הקניה מיד ביצעתי טיפול גדול עם החלפת בלמים למרות שעדיין לא היה צריך, אני מציע לך לעשות אותו דבר אם עוד לא עשית ישור קו, ולבדוק כיוון פרונט.

פורסם

לגבי הפרפלו: יש לי גם לנצ'יה קאפפה וגם שם אמרו לי שאני חייב אבל משיחה עם מספר בעלי מקצוע אמרו בסוף שגם פריסטון עושה עבודה יפה. אני לא כותב את זה בכוונה של לא לחסוך או לא לעשות את זה. פשוט מאוד מעניין אותי ההבדל שאף אחד לא ענה לי על זה עדיין (ולא כי ככה כתוב).

באחת התשובות כאן קבלתי קישור יפה מאוד להדרכה שלמה איך לעשות מספר דברים ברכב, ואחד מהם הוא החלפת לוח שעונים. איך אני יכול לקנות את הלוח שעונים המתאים? באיזה מחיר (בערך)?

פורסם
פונטו ספייס 2003- פראפלו כחול.

הייתי במקומך בודק אפשרות להחליף את לוח השעונים לאחד של FUN או ELX, שמכילים גם מד סל"ד וגם מד חום מנוע. עד כמה שזכור לי, החיישנים כבר בפנים. וגם אם לא, כבר ראיתי אנשים שעשו את זה.

לגבי המלצות כלליות, לא מזמן שאלתי את אותה שאלה, מישהו פה נתן לי תשובה יפה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=371697

אני אישית שם שמן של AGIP שהומלץ לי עליו בשביל איטלקיות (5W40), נוזל הקירור הוא פראפלו כחול, לא אדום. אדום זה לשנתוני 2005 ומעלה.

אחרי הקניה מיד ביצעתי טיפול גדול עם החלפת בלמים למרות שעדיין לא היה צריך, אני מציע לך לעשות אותו דבר אם עוד לא עשית ישור קו, ולבדוק כיוון פרונט.

אני השמח מאוד לקבל המלצה על מוסך טוב באיזור המרכז: רמת גן בני ברק....

תודה

• תוכן חדש...