Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל ברצינות' date=' בסיס הגלגלים אמור לתת אינדיקציה לגבי מרווח תא הנוסעים אבל זה לא מדע מדוייק [/quote']

בMPV בסיס הגלגלים לא משמעותי כי לא מדובר במרכב סדאן.

מה שכן, שוב לדעתי זה פספוס של פורד כי חוץ מהמרווח והמושבים האיומים (בכל המושבים כולל הנהג) מדובר ברכב שהוא בכמה דרגות מעל העדר היפני המשמים בקבוצה, בכל המישורים.

נהיגה, כח, תיבת הילוכים, גימור ועיצוב וצריכת דלק.

פורסם

השבוע אני ושני חבובים מהמחלקה שלי בעבודה עשינו נהיגת התרשמות בפורד S- MAX אקובוסט החדש, זה עם ה-240 כ"ס.

בסוף הנסיעה התחשק לנו לבדוק עד כמה מרווחת השורה השלישית.

התוצאה-

אני (1.82/75) והחבוב הגדול ביותר שיש לנו במחלקה (1.95/130 בערך) ישבנו שנינו בשורה השלישית.

נכון, זה לא היה נוח במיוחד עבור החבוב הגדול אבל בגדול ישבנו שם שנינו ולי היה אפילו נוח למדי.

אני מתאר לעצמי שלרוב קהל היעד הנתון הזה יספיק בהחלט.

המושבים אגב, היו כולם מעולים לטעמי.

פורסם

איך הצלחת לשבת שם??

אני כולה 1.74 ס"מ והברכיים שלי כמעט הגיעו לסנטר.

הראש גם משפשף את התיקרה, במיוחד את הבליטה הלא מוסברת באמצע.

בוא נגיד שלילדים עד גיל 5-6 המושבים האחוריים מעולים.

לגבי המושבים הקדמיים, יש להם תמיכה צידית וגב תחתון טובה מאד אבל הם קצרים מידי ובנסיעה ארוכה (נגיד יותר משעה) מתחילים כאבים בירכיים כי המושב נגמר באמצע הירך ואין תמיכה.

מאד מזכירים את המזדה. (3/5)

השורה השניה נוחה.

פורסם

האמת שממש בקלות ישבתי שם ועוד החבוב הגדול היה לצידי.

אתה מודע לזה שהמושבים בשורה השניה נעים על מסילות כן? אולי שאתה ישבת שם הם היו מוטים יותר מדי אחורה.

אנחנו קבענו אותם במידה כזאת ששלושה מבוגרים יוכלו לשבת אחד מאחורי השני בצורה סבירה, לא פחות ולא יותר.

אולי המושבים אצלך נתנו ספייס נדיב מדי ליושבי השורה הראשונה והשניה.

• תוכן חדש...