Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחר אני מקבל את האייפון 4 שלי, וככל שאני רואה יותר ויותר סיקורים על מגנים ביוטוב ככה אני יותר מבולבל ואין לי מושג איזה מגן לקחת.

אשמח להמלצה על מגן גומי איכותי שיודע לספוג זעזועים, מראה לא כ"כ משנה לי, אלא יעילות.

מגן מסך כנראה שאקנה בנפרד אלא אם מגיע אחד איכותי.

והכי חשוב, שאפשר לקנות בארץ, כן, גם במחיר של 150 ש"ח.(לא חובב EBAY ואני רוצה לקנות מחר אין לי כוח לחכות)

אשמח לתגובות מנסיון, תודה רבה!!

פורסם

Speck Iphone Case

המכשיר ממש יושב בתוך ריפוד שמגן עליו.

נפל לי פעמיים ובשתי הפעמים אפילו לא שמעו צליל של נפילה, הכל נבלם בצורה מדהימה.

זה עולה 130 ש"ח ומגיע עם מדבקה למסך.

מרוצה ממנו בטירוף.

a0019.jpg

פורסם

Switcheasy Colors.

עיצוב נקי, קל, מגיע עם פלאגים לאוזניות ולחיבור 30 פינים, 2 מגיני מסך.

מאוד מאוד איכותי.

switcheasy-colors-iphone-4-Saffron.jpg

!AWDSOME

פורסם

SwitchEasy CapsuleRebel

+

ZAGG INVISIBLE SHIELD

ההגנה לאייפון.

גם פקקים למניעת חדירה של אבק ולכלוך לחיבר אוזניות ומטען וגם מגן מסך שמגן מצויין משריטות ומכות עם אחריות לכל החיים.

זה מה שמותקן אצלי על האייפון ואני מאד מרוצה.

פורסם

יש לי אותו כחצי שנה.

מגן נהדר, מאוד יפה ונוח לאחיזה.

חסרון אחד וגדול- אם אתה מוציא ומכניס אותו הרבה מ/ל כיסוי (לדוגמה- שאני רץ אני מעביר את האייפון למנשא זרוע) הפלסטיק מתחיל להיסדק..

פורסם

הסרטונים הם ל 3GS אבל כמובן שיש גם ל 4. לא תמצא את זה בארץ באופן מיידי אבל לדעתי שווה להזמין מ EBAY.

http://www.tech21.uk.com/

tech 21 IBAND, כל מילה מיותרת.

http://www.tech21.uk.com/

-4UCrU0oEw8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

j4uMTZWh0Rc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם אתה רוצה להגן על המכשיר משריטות אז כל מגן סיני וזול בהחלט יספיק לך, אבל אם אתה רוצה להגן עליו מנפילות אז חד משמעית OtterBox Commuter - לפי דעתי זה המגן האולטימטיבי מבחינת הגנה, עיצוב ונוחות.

חוץ מזה, אם בא לך לקנות את המגן הכי טוב שיש כיום לאייפון אז תקנה את ה- OtterBox defender רק תקח בחשבון שמדובר על מגן עם מסה של משקולת קטנה =]

• תוכן חדש...