Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שמי יוני ויש ברשותי סוזוקי אלטו.

האוטו ברשותי כבר שנה, מיד לאחר קניית הרכב התקנתי זוג רמקולים של רוקפורד שמתאימים לגודל של המקום בדלתות.

ברמקולים שיושבים בדשבורד לא נגעתי והם עדיין שם.

הסאונד נחמד כרגע, אך יוצא לי להיות בסוף החודש באירופה ויש לי אפשרות לקנות שם רכיבים שיעזרו לסאונד להיות יותר נחמד.

אני מעוניין להימנע מהוספה של מגבר וסאב, אני מעדיף לרכוש סט קומפוננט איכותי מאוד (או שניים) ובכך להגיע לרמה של סאונד איכותי אך לא מפוצץ אוזניים. אני מעוניין לקנות רמקולים שלא צריך לעשות להם התאמות בכלל ושישבו במקום הרגיל בדלתות.

הבנתי שאודיו באן זו חברה טובה מאוד וראיתי שהם לא כל כך יקרים בחו"ל, לכן, אשמח לדעת אם הסטים שלהם מומלצים?

אשמח לקבל תשובות לעוד כמה שאלות כמו למשל:

האם אני אוכל לקבל סאונד נורמלי רק מהתקנה של סט או שני סטי קומפוננט ללא מגבר?

האם יש לכם דעה נוספת על חברות איכותיות שיכולות לבוא בחשבון?

האם להגיע למתקין עם ציוד שלא נקנה אצלו זה לגיטימי? ( כל המערכות הקודמות שלי נקנו אצל המתקין..)

אם אין לי דרך להימלט ממגבר.. אשמח לקבל המלצה על מגבר מומלץ.

אם אני אצטרך להתקין מגבר, האם אני אצטרך גם להתקין קבל, בהתחשב שהמצבר באלטו הוא בערך בגודל של בטריה 9 וולט? :)

תודה מראש על כל התשובות, מחכה לעזרתכם, יוני.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא מכיר את הרמקולים שכבר הרכבת, אם אתה מחפש לא להשקיע תקנה רמקולים פשוטים שנותנים תמורה טובה למחיר שלהם כמו הפולס\טמפו בגודל שאתה צריך וסגור עניין.

אם אתה תמיד תחפש איפה לשדרג אז כבר תקנה מגבר ותסיים עם זה במקום לשבור את הראש יותר מידי...

מגבר 4 ערוצים, קומפוננט פולס\טמפו, סאב קטן וזהו...

מקס.

• תוכן חדש...