Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה אני רוצה לדעת מה המערכת הכי טובה שיש ,אני רוצה רק רמקולים ומערכת בלי סאב ומגבר..לא ביגלל הכסף..

אז ככה איזה רמקולים כמה איזה חברה והמערכת איזה חברה דגם,תודה

חשוב לי מאד הווליום וגם האיכות...

רק מי שמבין תודה מראש לכולם

*****פעם הבאה שתרשום דחוף הנושא ינעל.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

קטין על הכביש, קח את הזמן ילד... :

תקרא את כללי הפורום.

תעשה חיפוש.

ואם כבר שאלת מבלי לעשות את השניים הנ"ל, אז לפחות תפרט:

תקציב, מערכת לטובת איכות, או עוצמה, וכו'...

פורסם
ככה אני רוצה לדעת מה המערכת הכי טובה שיש ,אני רוצה רק רמקולים ומערכת בלי סאב ומגבר..לא ביגלל הכסף..

אז ככה איזה רמקולים כמה איזה חברה והמערכת איזה חברה דגם,תודה

חשוב לי מאד הווליום וגם האיכות...

רק מי שמבין תודה מראש לכולם

*****פעם הבאה שתרשום דחוף הנושא ינעל.

ווליום לא תקבל ממערכת בלי מגבר.

הרדיו-דיסק הכי איכותי הוא של נאקמיצ'י.

אתה לא תקנה כזה.

אז תנסה לחפש אלפיין.

רמקולים?! איש איש וטעמו.

מה נכנס לך בדלתות?!

לפי דעתי תשים קודם רדיו-דיסק ותראה אם זה מספק אותך, אם לא רק אז תשקול להתקדם.

פורסם

אני לא אומר שהNakamichi MB100 הוא לא נגן טוב, הוא מצויין ... אבל אפילו לא מתקרב לאגדה שנקראת Clarion DRZ9255.

סורי 8)

פורסם

Nakamichi לא אמינים ? למה אתה חושב ככה אייל ?

בקשר לClarion, אני אישית לא שמעתי אותו (לא מכיר אנשים שישקיעו 8000 שקל על HU) אבל אנשים שמבינים הרבה יותר ממני אומרים שזה המכשיר הטוב בעולם ואני סומך עליהם. כמו כן בAutosound חושבים שהמכשיר אגדי.

עד לאחרונה שימש Nakamichi CD-45z כמכשיר הרדיו-דיסק ברכב, שהרבה מחלקיו הפנימיים שופרו, הוחלפו ואף הוצאו כלל (כמו המגבר הפנימי של המכשיר). אולם עם הזמן ה-Nakamichi הוחלף לרדיו-דיסק האגדי, Clarion DRX9255.
פורסם

למה אני חושב שהם לא אמינים? כי כמעט כל מי שהכרתי שהיה לו מכשיר שלהם, המכשיר התקלקל. המכשירים החדשים קופצים ועושים בעיות עם דיסקים מסויימים. בקיצור, אם אתה לא מכיר מישהו עם נאקמיצ'י אתה יכול לערוך חיפושים בפורומים בחו"ל ולקרוא על בעיות האמינות שלהם.

יש את הקלריון הנ"ל לשלושה אנשים שאני מכיר, הוא עולה בארץ פחות מ5000 ש"ח לצרכן. אני אישית ממש לא התלהבתי מהמכשיר, זה שהוא נחשב והכל זה טוב ויפה אבל תכלס אני בספק אם אלו שטוענים שהוא נשמע טוב יותר יוכלו להבדיל בינו לבין רדיו דיסק טוב אך נחשב פחות במבחן עיוור (וזאת במידה שלא ישחקו בוולים האנאלוגי של המכשיר שעושה רעשים :wink: ).

למקס מאוטוסאונד יש את המכשיר וגם לעוד כמה אנשים שם (שלא ממש כותבים, אבל בחבורה 8) ), אולי זו אחת הסיבות למה אוהבים אותו שם. הוא נחשב לרדיו דיסק איכותי בעיקר בגלל הDAC שלו והעקרונות האודיופילים שאנאלוגי זה טוב יותר, אבל יש המון טענות אודיופיליות שהן מגוחכות (לפחות מבחינה מדעית) ככה שאין להסתמך עליהן אלא לשמוע בעצמך (ואם אפשר, בלי לדעת איזה מכשיר מחובר).

יכול להיות שאני אמשוך אש מצידם אבל הם כבר יודעים מה אני חושב לא מהיום אז אני בטוח שהם יסתדרו עם זה :)

פורסם

כשאתה מדבר על רדיו דיסק איכותי, מבחינתי אתה מדבר על רדיו דיסק שמלבד איכות יהיה גם אמין, יכלול פיצ'רים מסויימים שאני רוצה אם אני רוצה ודברים כאלה.

מבחינתי היי אנד, הייתי בוחר לעצמי את האלפיין F1 החדש. הוא כולל בתוכו תמיכה בפורמטים שונים וכמו כן הוא לא מכיל בתוכו DAC שזה דבר הגיוני מאוד למישהו כמוני שמחבר אותו לפרוססור שמכיל בתוכו DAC (בצורה אופטית) והוא גם יפה לדעתי (וכשאתה משלם הרבה כסף גם ליופי יש חשיבות).

למרות זאת אלא אם כן לא היה לי איזה דיל לא נורמלי על המכשיר, לא הייתי רוכש אותו (ובדרך כלל אין לי בעיה להוציא כסף על משהו שאני חושב ששווה את זה) מהסיבה שאני באמת ובתמים מאמין שהוא לא יספק לי סאונד טוב יותר מאשר רדיו דיסק טוב אחר (ובמחיר נורמלי יותר) אבל זו דעתי.

• תוכן חדש...