Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי רכב דהייטסו סיריון 1300,לא ייחסתי חשיבות לבעיה, אך עכשיו אני מעוניין לטפל בה

כאשר האוטו נוסע במהירות מעל 60קמ"ש מהגלגל הקידמי שמאלי יש רעש שמתגבר עם העלת מהירות, הרעש הוא כמו של שואב אבק בפעולה. אחרי 100 קמ"ש הרעש נפסק, ובממוצע במהירות של 65-85 קמ"ש הרעש נשמע.

הייתי במוסך מורשה, עשינו נסיעות מבחן, באמצע הנסיעה כיבינו מנוע לבדוק אם זה מנוע,גיר וכו... בסוף החלפנו מיסב אחד גלגל שמאלי קידמי-הבעיתי, אך להפתעתי הרעש לא נעלם ונשאר אותו הדבר!

!נסעתי לבדוק גלגלים, הצמיגים בני שנה הם בסדר גמור,יש איזון בסדר, בנוסך החלפתי מקומות בין גלגלים קידמיים ואחוריים+ איזון, נבדקו ע"י מכשיר מיוחד (מאין מכונה שנצמדת לגלגל שהוא מורם ובודקת איזון) אחרי הכל הרעש לא נפסק

?לא יודע מה לעשות, במוסך גם כן לא יודעים, יש המלצות, מישהו נתקל בזה בעבר

תודה מראש

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיוני כי קרה לי את אותו הדבר ולמרות שהרעש נשמע כאילו הוא

מגיע מקדימה הבעיה הייתה במייסבים מאחורה.

כמובן שלאחר ההחלפה הרעש נעלם כלא היה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
אני יכול להגיד לך מנסיוני כי קרה לי את אותו הדבר ולמרות שהרעש נשמע כאילו הוא

מגיע מקדימה הבעיה הייתה במייסבים מאחורה.

כמובן שלאחר ההחלפה הרעש נעלם כלא היה.

מאחור? הרעש בוודאות מגיע מקדימה! לא רק שהוא נשמע משם גם הנוסע ליד הנהג יכול להרגיש את הרעש מתחת לרגליים

פורסם

גם לי היה רעש מכיוון הגלגל השמאלי מקדימה ורק במהירות גבוהה

הלכתי למוסך שם נאמר לי שהכל בסדר., המשכתי ליסוע ככה עד לטסט השנתי.

הוכשלתי שם על סעיף שנקרא חופש בהגה,

הלכתי למוסך עם סעיף ההכשלה, הוא ראה שהכל בסדר, הוא רק חיזק לי כמה ברגים ורעש החריקות מצד שמאל בקדימה נעלם ועברתי טסט

פורסם

אנחנו מדברים על אותו הרעש? אצלי הרעש הוא מאין רעש חזק של שואב אבק, אם שומעים מהצד זה נשמע כאילו משהו מתחכך עם הגלגל, מה שמוזר שבין 65-100 קמ"ש לא פחות ולא יותר

פורסם

תסתכל באיזור הצירייה, הגומיה שלמה? האם מושפרץ מסביב קצת גריז?

יכול להיות שהצירייה זקוקה לשיפוץ.

יכול להיות משולשים, יכול להיות בולמים ויכולות להיות עוד 50 סיבות.

עזוב את המוסכים, ובמיוחד את המורשים, גש למכון פרונט רציני ומקצועי.

(מאוד נדיר שמישהו פה יכול לעזור לך כשלא יודעים בדיוק איך נשמע הרעש ומאין הוא נובע).

פורסם

תסים נגן MP3 מקליט קטן על הג'נט, תהדק אותו חזק עם אזיקון לג'נט תלחץ הקלטה .ותעשה סיבוב בסיום תחבר את הנגן למחשב ותוריד הקובץ ותעלה אותו לרשת .מקווה שהרעיון יעזור לך :wink:

פורסם

.צירייה....בפניות אין לי שום רעשים או משהו כדומה, דווקא מהבחינה הזאת נראה לי שהכל בסדר

?אני לא מבין גדול אבל אם אני אפקר את הגלגל ואצלם אותו, ניתן יהייה מהתמונה לדעת מה מצב הצירייה או משהו אחר

?מכון כיוון פרונט, אתה חושב שהם יוכלו לעזור? כלומר זה לא משהו מכני למוסך

יש טעם להקליט? ולהעלות

פורסם
תסתכל באיזור הצירייה, הגומיה שלמה? האם מושפרץ מסביב קצת גריז?

יכול להיות שהצירייה זקוקה לשיפוץ.

יכול להיות משולשים, יכול להיות בולמים ויכולות להיות עוד 50 סיבות.

עזוב את המוסכים, ובמיוחד את המורשים, גש למכון פרונט רציני ומקצועי.

(מאוד נדיר שמישהו פה יכול לעזור לך כשלא יודעים בדיוק איך נשמע הרעש ומאין הוא נובע).

?יש המלצות למכון פרונט באזור הרצליה

?אני לא רוצה לבזבז כסף על זה,זה אפשר לדעת בבדיקה אם יש מה לתקן

פורסם

לדעתי זה או מייסב בגלגל אחר (אולי הגלגל ששמעתם שזה ממנו טעיתם וזה מגלגל אחר - לפעמים קשה לזהות במדוייק כיוון) או אולי חוסר שמן בתיבה האוטומטית (במקרה רעש כזה במהירות גבוהה יכול לעשות ממיר מומנט) - יש לרכב נזילון שמן?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חוסר שמן בגיר - גירסה זאת נשללה ע"י כיבוי המנוע והגיר באמצע הנסיעה...הרעש לא הפסיק, זאת אומרת שאין קשר לזה

פורסם

הלוגיקה אומרת שזה מייסב אחר. אולי זה צמיג פגום? היה לי פעם בעייה עם צמיג פגום והיה רעש דומה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הצמיגים בני שנה וקצת, נסעו אולי 35000, לא נראה לי שהבעיה בהם. יכול להיות שצריך כיוון פרונט? למרות שההגה לא סוטה ולא רועד בנסיעה.

פורסם

שלום לכולם .

יש לי בעיה קצת דומה , אבקש יעוץ

ברשותי סיטרואן סקסו 1.1 שנת 2000 הצורה החדשה (יחסית - המעוגלת )

היה רעש חזק של מכות בזמן נסיעה , החלפתי הכל וזה ממשיך ומלווה ברעש חזק יותר ורעידות בבלימה .

הוחלפו מסבים קדמיים ,צלחות ודסקיות בילום+ציריות , אני כבר לא יודע מה לעשות .

מישהו נתקל בבעיה כזאת?

מישהו מכיר מוסך שיפתור לי בעיה זו בדרום ,בבאר שבע?

תודה למשיבים.

• תוכן חדש...