Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה'טויובארו', כמובן.

http://www.auto.co.il/כתבה-27001-טויוטה-בישראל-אלו-התוכניות-לשנת.aspx

נשיא טויוטה מתייחס לפרוייקט החדש בחרדת קודש, כמכונית הילה שתחזיר חובבי הגה לאולמות התצוגה המשמימים של היצרן ושתשרה מרוחה על שאר מכוניות היצרן.

עם כל הכבוד לעולם הרחב, אצלנו יודעים יותר טוב מכולם. כל כך טוב, שטויוטה הפכה למכונית שאתה מקבל בליסינג, או קונה עם יציאתך לגמלאות. מכונית עם תדמית אפורה, זקנה ומשעממת.

ומה עם פריוס, תשאלו? הסתכלו סביבכם מי נוהג בפריוס. גמלאים נמרצים יותר, שלא מסתפקים בקורולה/אוריס.

לפני כמה שנים, ייבאה יוניון מוטורס את יאריס T ספורט, שנמכרה היטב בזכות תמחור נכון. מספר שנים קודם לכן נכשלה עם MR2 הנהדרת עקב תמחור הזוי, כך שהפוטנציאל הטמון במכוניות ספורטיביות ידוע ומוכר למקבלי ההחלטות שם.

מכונית הספורט החדשה(בשיתוף עם סובארו), שתוצג בגרסתה הסדרתית בתערוכת טוקיו ושתצא לשווקים באביב 2012, היא המגנט שימשוך קהל צעיר לאולמות התצוגה של טויוטה בישראל ויזכיר לכולם, שטויוטה היא לא רק קורולה(מכונית די מוצלחת, ברמה האובייקטיבית).

ולמי שמתעניין במכונית הספורט החדשה, האתר הבא יספק לא מעט עניין, תמונות וסרטוני ריגול;

http://www.ft86club.com/forums/index.php

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מאוד מעניין איך תיראה תוצאה סופית של FT86, ועוד יותר מעניין איזה תמחור היא תקבל בארץ.

אם זה יהיה כמו קונספט - הנעה אחורית, 220HP, 1000KG, אינטריור בסיסי מואד(זה מה שמופיע בGT5 :) ) זה חייב ליהיות בסביבות ה- 200-250 אלף ש"ך. 

עוד כמה חודשים בטח נראה...

פורסם

"ה'טויובארו', כמובן.

http://www.auto.co.il/כתבה-27001-טויוטה-בישראל-אלו-התוכניות-לשנת.aspx

נשיא טויוטה מתייחס לפרוייקט החדש בחרדת קודש, כמכונית הילה שתחזיר חובבי הגה לאולמות התצוגה המשמימים של היצרן ושתשרה מרוחה על שאר מכוניות היצרן.

עם כל הכבוד לעולם הרחב, אצלנו יודעים יותר טוב מכולם. כל כך טוב, שטויוטה הפכה למכונית שאתה מקבל בליסינג, או קונה עם יציאתך לגמלאות. מכונית עם תדמית אפורה, זקנה ומשעממת.

ומה עם פריוס, תשאלו? הסתכלו סביבכם מי נוהג בפריוס. גמלאים נמרצים יותר, שלא מסתפקים בקורולה/אוריס.

"

תחילה אתה מתאר "עובדות" שאין להן קשר למציאות, אחר כך אתה מסיק מהן מסקנות, מוטעות כמובן.

העובדות הנכונות:

- טויוטה מוכרת, יחד עם מזדה, הכי הרבה מכוניות לקונים פרטיים. אולי האוכלוסיה מזדקנת, אבל גם יד שניה הביקוש גדול. אולי כולנו זקנים? רנו פלואנס, למשל, נקנת רק לליסינג, וכמה זקנים עם נאמנות לרנו. אז מ זה אומר ?

- אולמות התצוגה משמימים ? בדקת והשוות ? קישקוש. עובדה שטויוטה מוכרת הכי הרבה משפחתיות. כנראה באינטרנט ע"י קשישים.

- מי נוהג בפריוס ? גמלאים ? שוב "עובדה" מגוחכת. הפריוס אוטו שונה ומיוחד. עיתונאי אחד ב"הארץ" (קווה) דווקא טען שמי שקונה אותה הוא אנשי הייטק עם אייפון . כמה גימלאים יש בהייטק ועוד עם אייפון. מי צודק, אתה או קווה ?

תסתכל סביבך ללא משקפיים מוטות, ותנסה לראות את המציאות ללא סטיגמות שאימצת לעצמך.

פורסם

כמו שזה נראה עכשיו לפי התנהלות הייבואנים, הטויובארו תנחת באולם תצוגה של יפנאוטו.

יפנאוטו הוא אחד הייבואנים היחידים שמשווק את כל קשה הדגמים שהיצרן מציג בהתאם לתקינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה מתאר "עובדות" שאין להן קשר למציאות, אחר כך אתה מסיק מהן מסקנות, מוטעות כמובן.

העובדות הנכונות:

אליבא דמי? אני מתאר את תחושותי, אתה מתייג אותן כעובדות וקובע שהעובדות שלך נכונות יותר. נו שויין. יצאת גבר.

- טויוטה מוכרת, יחד עם מזדה, הכי הרבה מכוניות לקונים פרטיים. אולי האוכלוסיה מזדקנת, אבל גם יד שניה הביקוש גדול. אולי כולנו זקנים? רנו פלואנס, למשל, נקנת רק לליסינג, וכמה זקנים עם נאמנות לרנו. אז מ זה אומר ? כנראה לא מעט. בדוק כאן בפורום או בין מכריך(שאינם בגיל השלישי) אם יש ולו אחד שרכש פלואנס בכספו.

- אולמות התצוגה משמימים ? בדקת והשוות ? קישקוש. עובדה שטויוטה מוכרת הכי הרבה משפחתיות. כנראה באינטרנט ע"י קשישים. בעיות בהבנת הנקרא? כתבתי משמימים, הבנת את זה כשוממים. העיקר שאני מקשקש.

- מי נוהג בפריוס ? גמלאים ? שוב "עובדה" מגוחכת. הפריוס אוטו שונה ומיוחד. עיתונאי אחד ב"הארץ" (קווה) דווקא טען שמי שקונה אותה הוא אנשי הייטק עם אייפון . כמה גימלאים יש בהייטק ועוד עם אייפון. מי צודק, אתה או קווה ?

היום ביליתי שעתיים ברכבת. לא אסתכן אם אומר שלכל חייל שלישי ולכל אזרח רביעי יש אייפון. וחוץ מזה, אנשי הייטק לא קונים פריוס אלא מקבלים מאזדה 3 או מאזדה 6 או כל מה שתואם את הסטטוס הארגוני שלהם ונמצא בארסנל חברת הליסינג שעמה מעסיקם עובד.

תסתכל סביבך ללא משקפיים מוטות, ותנסה לראות את המציאות ללא סטיגמות שאימצת לעצמך.

סטיגמות? אני רואה את המציאות נעה סביבי בכבישים, אני מכיר את הפריוסים בשכונת מגוריי ויודע למי הם שייכים. אתה מוזמן להצטרף למועדון.

פורסם

ראיתי את הרכב הזה עם כל ההסוואה נוסע על הכביש לפני כשבוע, אני רואה מכוניות מוסוות היטב כל הזמן אבל למי יש כוח להוציא את המצלמה מהתא כפפות. מסתבר שאני גר באיזור שבו בודקים רכבים לפני צאתם לשוק כל הזמן, כך היה עם הסדרה 5 שראיתי לפני שהושקה.

מימדים קטנים מדי, אני מאמין שהם מנסים להשיב את הקהל שקנה MR2 לפני שהפכה לספיידר.

haters will hate

פורסם
מכונית הספורט החדשה(בשיתוף עם סובארו), שתוצג בגרסתה הסדרתית בתערוכת טוקיו ושתצא לשווקים באביב 2012, היא המגנט שימשוך קהל צעיר לאולמות התצוגה של טויוטה בישראל

היא אולי תמשוך קהל צעיר למגרשי רכב יש שניה אחרי 15-20 שנה. שכחתם של99 אחוז מהצעירים בישראל אין כסף למכונית חדשה.

לתמחר מכונית בטריליון שקלים ולהתפלא למה היא לא נמכרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ראיתי את הרכב הזה עם כל ההסוואה נוסע על הכביש לפני כשבוע, אני רואה מכוניות מוסוות היטב כל הזמן אבל למי יש כוח להוציא את המצלמה מהתא כפפות. מסתבר שאני גר באיזור שבו בודקים רכבים לפני צאתם לשוק כל הזמן, כך היה עם הסדרה 5 שראיתי לפני שהושקה.

מימדים קטנים מדי, אני מאמין שהם מנסים להשיב את הקהל שקנה MR2 לפני שהפכה לספיידר.

בנצי, העצלנות לא משתלמת. ברנדה פרידי/הנס להמן/אוטומדיה היו משלמים לך סכום נאה על כל תמונה. הכן מצלמה בהישג יד.

חוץ מזה, מימדים קטנים מדי? כבוגר מיאטה NB שימחת אותי מאד 8).

• תוכן חדש...