Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זאת החיה הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג'וק לא מזיק? כמה שידעתי עד היום הבעיה איתו שהוא מעביר מחלות. מעבר לזה, ג'וקים גדולים מפיצים ריח לא נעים (יש להם בלוטות מיוחדות).

אגב, הלטאה יעילה במלחמה נגד ג'וקים?

אין ספק שג'וקים מזיקים ברמה הסאניטארית אבל כשאמרתי שהוא לא מזיק התכוונתי בייחוס לפחד של אנשים ממנו.

אני מבין פחד כזה מצפע, אני מבין מעקרב, מנדל, אבל מג'וק? מה יעשה לך הג'וק?

לא יכול לעשות כלום ועדיין לא מעט אנשים נעשים היסטריים בנוכחות ג'וק.

בניו יורק הקיץ חם ולח ויש ביוב עתיק וגרוע, כל זה מתכון בדוק למגיפת ג'וקים כל קיץ.

עד לפני איזה 10-15 שנים, לא היו הרבה מזגנים בבתים פרטיים ואנשים היו הולכים לחנויות חיות וקונים בכמה דולרים בודדים שממית ענק שנקראת טוקאי (מי שטייל בתאילנד אמור להכיר אותה) והן היו עושות עבודת הדברה מעולה!

Tokay_geckoB.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי מחזיק את אבטיח היחוס ?

מדובר במידה של 27 אינצ שנמצאת ביידי אחד ממנהלי הפורום.

פורסם

שממית דורשת תנאים מיוחדים לגידול? אני מתכוון למתקנים כלשהם בשביל לחות או חימום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני גם מאוד נגעל מג'וקים ואני לא יודע למה, אין לי שום בעיה לתפוס גמל שלמה ביד ולהעיף אותו החוצה,

או להחזיק נחש ביד.

אני חושב שהמקרה הכי מצחיק\מפדח שקרה לי פעם: קפץ עלי ג'וק התחלתי לקפוץ בצורה משונה ומאז האישה והילדות לא מפסיקות לצחוק על זה :oops: .

כשאני צריך להרוג אותם זה נראה מהצד כמו התגייסות למלחמת עולם שלישי אני אומר לאשתי תחזיקי את הפנס ככה,

לוקח כפכף ביד אחת וספריי K500 ביד השניה ומתחיל להזדחל אליו עד שאני מוריד עליו את הכפכף בשילוב עם מכות החלטיות מלמעלה,וריסוס של 30CC מהספריי על כל הסביבה שברדיוס שלו.

אם הוא מצליח להתחמק אני חוזר על התהליך עד שיש לי מרק ג'וק ואז אומר לאישה שימי עין שלא יזוז והולך להביא את היעה ,

אוסף אותו בגריפה אחת של היעה ומעיף אותו החוצה.

רק אז יש צעקות שימחה ברחבי הבית כאילו מינימום ספרד לקחה אליפות.:drinking:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
שממית דורשת תנאים מיוחדים לגידול? אני מתכוון למתקנים כלשהם בשביל לחות או חימום.

מאוד משתנה בהתאם לסוג השממית ומיקומך על הגלובוס.

בארץ יש מספר שממיות מקומיות כך שאם יש לך כמה מחוץ לבית אז הן בד"כ מטפלות בעניין.

כמובן שמדובר בחיה מוגנת ולכן אסור לתפוס או להזיק אלא רק לחיות לצידן בסמביוזה.

המצויות שבהן הן שממית בתים

smamit_batim.jpg

וסוגים שונים של מניפניות (בהתאם למיקום בארץ):

%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%AA.jpg

פורסם

אגב על שממיות יש אמונה תפלה שהיא מביאה מזל טוב.

כשאשתי ראתה בפעם הראשונה אצלנו בבית שממית היא רצתה שאני אהרוג אותה,

אמרתי לה שבשום פנים ואופן לא,

אחרי יומיים קיבלנו הודעה משמחת ,שהמשפחה הולכת להתרחב :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

נכנסה עלי הביתה לטאה - ראיתי אותה במטבח (היא מסתתרת איפה שהוא מתחת לרהיטים, ארונות מטבח, מקרר, תנור). אני לא יודע מה הסוג שלה, בערב יוכל לעלות תמונה. צבע שלה כמו צבע עור של בן אדם, היא קצת מנומרת והזנב שלה יחסית ארוך. גודל כ-15ס"מ. אם היא אוכלת ג'וקים, מבחינתי היא משלמת שכירות (ארנונה, גז מים, חשמל עלי :lol:).

היא קצת דומה לזאת:

smamit_batim.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא פלא שמי שמחזיק ב 27" הוא מנהל.

27" זה מכובד, לכל נושא ועניין, אפילו לאבטיח.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

Tokay_geckoB.jpg

איזה חמודה! היא נראית כל כך מאושרת!!1!11!

עכשיו הבנתי מאיפה הביטוי "שרביט המלוכה" הגיע.

ואגב, אבטיח הייחוס המיתולוגי, נמדד כך:

4173017313_f0c970b725.jpg

בתמונה הנ"ל, ניתן לראות בבירור (בין היתר) את 27 האינץ' של המנהל.

הסבר קצרצר,

הלישכה הממשלתית למידות ולמשקולות נקרתה בדרכה לפורום זה, יש להם שם חובב מכוניות או שניים, ופה הם נתקלו לראשונה ביחידת המידה "אבטיח". אחרי שיחידת המידה למדידת נפח מטען של מכונית (להלן: גופה, לפי: 1 גופת מבוגר, 3 גופות גמדים)נכנסה למערכת, נוצר חור שחור בחייהם האפרוריים של החברים בלישכה, שחיפשו במה למלאו, והאבטיח נתן להם הזדמנות מעולה לעשות כן. אבל איך ייקבע המדד? שאלו החברים את עצמם. התשובה לא איחרה לבוא: מאחר ולחשוב זה קשה, החליטו החברים לארוז כמה שיותר אבטיחים למאזדה 3 לי-סינג שלהם, ולנסוע לאתר נופש מבודד קרוב לחרמון. שם הם החלו במלאכת יצירת "מאגר מוחות" (וגם סיעור מוחות), ונתנו למיצים היצירתיים שלהם (וגם של כמה אבטיחים מסתבר),לזרום.

התמונה מתארת את רגע ה"אאוריקה", לפיו משווים את גודל האבטיח כנגד אורך החצאית-קש, כי זה ידוע שעגול משמין, ופסים מרזים. היה רצוי אם הם היו לובשים בחזרה את החליפות לפני צילום המאורע החגיגי, אבל רגע ההארה היה כל כך חשוב להם שהם הצטלמו כך וזהו. כפי שניתן לראות מהתמונה, כל העולם בשלב הזה היה על ה- ז' שלהם.

בברכה,

ברווז שאיבד את כל התיאבון ולא יאכל יותר אבטיח גם אם ישלמו לו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בהקשר של ההודעה המקורית - למה שאני ארצה שהוא יסתובב לי בבית אם יש סיכוי שבטעות אדרוך עליו או אגא בו בלי לשים לב או שהוא יטפס עלי מתוך שינה, וינשך אותי?

קקטוסולר ידנית

פורסם

בגירה ,אני יודע שאתה מומחה לחרקים ולזוחלים ולכן אתעלק על השרשור.

אני גר בבית קרקע ואתמול ,ראיתי שמהשכן יצאו בערך איזה 30 גוקים וטיילו על הקיר החיצוני של הבית שלי ,דבר שמאוד הגעיל את אשתי ומאז היא מסרבת לצאת לחצר...:wink:.אני ביצעתי ריסוס בבית לפני כחודשיים ולכן ביתי נקי (טפו טפו טפו) מהגועל הזה.

מה ניתן לעשות על מנת ש"מחזה" שכזה לא יחזור בשני? האם המלכודות של התיקנים - הדביקות האלו יעילות?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מה עוד שממית אוכלת?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

שהוא?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...