Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופני קרוס של פעם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מישהו זוכר אופניים שבתור ילדים היינו קוראים להם קרוס?

אני מדבר על אופניים עם מושב בננה עם משענת וידית שלושה הילוכים על הרמה באמצע.

היו להם גם בולמי זעזועים עם מהלך די ארוך במזלג הקדמי, ושני צמיגי "שטח" די רחבים.

לא הצלחתי למצוא אפילו תמונה להמחשה :-(

בקיצור, אם מישהו זוכר אותם ויודע איפה אפשר להשיג היום אני אהיה מאושר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

תודה fixxer אני מחפש משהו דומה, רק למבוגרים ועם הילוכים.

פורסם

הם לא היו ראלי צ'ופר. שני הגלגלים היו בגודל שווה.

מה עוד שהבלם הקדמי לא היה בלם רגיל של אופניים, אלא הכבל היה נכנס לציר של הגלגל, כמו באופנוע.

לאחד מהכיתה שלי היו כאלה, בכיתה ב' בסוף האייטיז. בעיניי הוא היה סגנו של אלוהים.

אח"כ הוא הוציא רשיון למיול באמצע כיתה י', כשאף אחד עוד לא ידע מה זה (תחילת 97), אז הוא שודרג לאלוהים בכבודו ובעצמו.

מנסה למצוא בגוגל.

עריכה- הנה השרשור המדובר. ליאור ברוך (מי אם לא?) חיפש גם כן כאלה. התמונה שקובי צירף היא של ראלי צ'ופר, ואילו הדגם קרוס היה בעל פרופורציה "נכונה", אם שני גלגלים שווים, כאמור.

תוך כדי השרשור מצאתי גם את הראלי גריפטר שלחברה של אחותי היו כאלה ומאוד אהבתי אותם. מישהו זוכר? היו להם הילוכים על ידית האחיזה, עאלק וספה :-D

עריכה אחרונה- נראה לי שמדובר בזה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני יודע ב-ד-י-ו-ק על מה אתה מדבר, האופניים האלה נראה ממש דומות לאופנוע הזה:

Husky400_600.jpg

היה להם מושב אחורי ארוך שהתאים ל-2 אנשים (הוא הסתיים במעיין קשת כזאת ממתכת אם אתה זוכר) ועל השילדה (בערך במיקום שבו נמצא מיכל הדלק בתמונה) היתה ידית הילוכים שבשביל להעביר הילוכים היית צריך להסיט קדימה או אחורה.

אני זוכר את האופניים האלה מצויין כי לאחים שלי היה זוג כזה, למעשה, אם יש לך מזל- הם עדיין בבית הוריי בבת ים.

הפעם האחרונה שהן היו שמישות היתה בערך לפני כ-14 שנה כשיום אחד החלטתי להשמיש אותם לטובת נסיעה לבית ספר, למעט הבלמים שלא היה לי כוח להתעסק איתם אז פשוט בלמתי עם הרגליים....

אם תרצה אוכל לבדוק עם הוריי אם הן עדיין קיימות או שכבר זרקו אותן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה עוד שהבלם הקדמי לא היה בלם רגיל של אופניים, אלא הכבל היה נכנס לציר של הגלגל, כמו באופנוע.

קרוס קניאלי.

בוודאות. היה להם ברקס תוף קדמי.

במקום מיכל הדלק היה מעין חיפוי בצבע צהוב.

עריכה אחרונה- נראה לי שמדובר בזה

זה קרוס חיקוי. הבולם הקדמי שלהם היה מתעקם אחרי שהיית עולה 2 מדרכות בלי להרים גלגל.

לא של קרניאלי. קרניאלי היו צהובות. אבל דומה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בחיפוש אחרי קרוס קרניאלי הגעתי לזה. מה שאני זוכר דומה יותר לתמונה בשרשור שנפתח בזמנו.

רז, להגיד לי שהקרוס של החבר היו סתם חיקוי זה כמו לספר לילד שאליהו הנביא לא קיים, שאין סנטה קלאוס, שאין פיית שיניים.

אין לך לב??? :bigcry::mm_cry::puppydoge

img.jpg

2.jpg

img1.jpg

23.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש לי זכרון מעומעם מהערס של השכונה שהיו לו אופניים כמו שאתה מתאר. אני זוכר בוודאות ידית הילוכים באמצע הרמה כמו גם כיסא מאורך בצבע צהוב. למרות זאת זה לא נראה לי כמו הראלי צ'ופר אלא משהו יותר בסגנון שהעלת בתמונה הראשונה.

מצחיק, אבל בדיוק אתמול בת"א משכו את תשומת ליבי אופנים "יעני רטרו" עם גלגל קדמי גדול מקדימה וקטן יותר מאחורה ותנוחת רכיבה שמזכירה אופנועי קאסטום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שביט, בינגו.

זה קרוס קרניאלי 1:1. לא ידעתי שהיו גם באדום.

זכרתי את כסא הבננה.

את ההילוכים כמו בראלי צופר.

את מגן מים מעל גלגל קדמי בפח.

בלם תוף.

ג'אנט בלי שפיצים כמו בתמונה היה נדיר. מדובר אז, כשהיינו ילדים באופניים מאוד יקרות בכל קנה מידה.

את הזוית של הבולמים האחוריים ניתן היה לשנות, הבורג שלהם יכול לזוז במסילה / חורים אחרים לשינוי גאומטריה.

עריכה - שמתי לב למדבקת קרניאלי על הכידון. אין ספק. 1:1

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טוב, זה קרניאלי קרוס, אין ספק.

יש מצב להשיג כאלה היום? הכוונה לאופניים למבוגר, לא לילד.

פורסם

היו לי כאלה לבנות,עם חישוקי שפיץ,ידית וכסא בצבע שחור. מהממות,ואפילו ההילוכים עבדו 8)

בהמשך הוספתי רדיו+רמקולים ותאורה מעניינת

• תוכן חדש...