Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובפרט בבנק הפועלים.

כרגע אני משלם 0.2 על קנייה/מכירה ו-0.3 על משמרת. מעניין אותי (אם מישהו מעוניין לחלוק את המידע) אם יש מישהו שהצליח להשיג פטור מדמי משמרת ודמי קנייה/מכירה נמוכים מזה בבנק כלשהו, לאו דווקא בפועלים.

מעציב אותי במיוחד שאפילו בבנק, כמו בשוק (וכמו בכל מקום במדינה) מי שצועק ומאיים יותר מקבל יותר ואני עוד לא סיימתי איתם.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בבנקים יהיה לך קשה מאוד לקבל תנאים יותר טובים, אולי תוריד את דמי המשמרת ל 0.25%.

אם יש לך תיק ני"ע של למעלה מ 100,000 שקל, ממליץ לפתוח חשבון אצל ברוקרים פרטיים,

רק גדולים ומוכרים, רצוי עם "אבא ואמא" כמו כלל פיננסים בטוחה, הראל פיננסים, מגדל שוקי הון

וכדומה.

שם לדעתי זה יכול לרדת לכיוון של 0.1% קניה/מכירה, ודמי משמרת נמוכים, אבל אני לא יודע כמה

בדיוק, בטוח שפחות מהשודדים בבנק ;-)

פורסם

בבנק הפולנים הצלחתי להוריד לגמרי את דמי המשמרת. זה עלה לי בסקר בנקים (קבעתי פגישות עם הנציגים, הבאתי את כל הניירת התומכת ועשיתי מכרז ביניהם על כל התנאים).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

פטור מוחלט מדמי משמרת.

0.1% מכירה/קניה, בכפוף למינ' 10 ש"ח לפעולה.

זה בבנק אוצר החייל.

כדי להשיג את התנאים האלו לא עזר סתם להתמקח, היה צריך לפתוח חשבון ב"הראל פיננסים", ולהעביר לבנק פקס עם הוראה להעביר את כל התיק להראל. (מה שבאמת התכוונתי לעשות...)

בהראל מקבלים תנאים כאלו בלי ויכוח, וממה שהתרשמתי מהם בתהליך פתיחת החשבון וכו' הם נראים הוגנים מאוד,

פשוט מה שהוצע לי בבנק זה בעצם כמעט אותו דבר, כך שבסוף לא עברתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה! הרבה יותר קל לבוא למשא ומתן כשאתה יודע לאן הצד השני מסוגל לרדת.

פורסם

בבנק הבינלאומי, פטור מלא מדמי ניהול ו 0.15% עמלת קניה ומכירה לחברי הוט (הם מנסים בכל מיני שיטות לשמר אותי כלקוח, כך למדתי על התנאים האלה).

בבנקים הגדולים ניתן לקבל תנאים דומים לאלה, שתלויים בכשרון המיקוח ובגודל התיק.

בהצלחה.

פורסם

בפועלים אמר לי הבחור ש"יחזרו" אליי וזה היה לפני יומיים או שלושה. הלכתי היום ללאומי ובמקום מנהל הסניף עשה כמה טלפונים והשיג את הפטור המיוחל מדמי משמרת, ו0.11% דמי קנייה/מכירה, שזה מספיק טוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אז אתה חושב לעבור, בעקבות כך?

אשמח לשמוע איך זה מסתיים.

בסוף עברתי, למרות שהציעו לי את אותם התנאים בפועלים בסוף...

פטור ממשמרת

פטור ממינימום

0.1 קנייה/מכירה

0.5 קנייה/מכירה אג"ח ממשלתיות ומק"מ

• תוכן חדש...