Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,לא היה פתוח החנות שמוכרת 4G אז בנתים אנ מתקין 8G באונו שלי סוף סוף,רציתי לשאות אם זה יעשה בבלאגן בתאורה וכולי? אצל בנדוד שלי בלנסר על כבל 4G הוא פיצל אותו לשתים למונו כזה ו4 ערוצים ושומעים חזק ללא נפילות מה אומרים? להשקיע בהמשך להביא + של 4G או לא משמעותי?

ג''ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אתה יכול לבדוק בטבלה פה : http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

אבל בכל מקרה אני ממליץ לך לא לקחת החלטות כאלה ע"פי "האם החנות פתוחה עכשיו או סגורה".

במיוחד שמדובר על תשתית למערכת, שווה לחכות כמה ימים בסבלנות ולקבל תוצאה שתספק אותך לתקופה, מאשר למהר ולאחר שבוע לפרק שוב את כל הרכב .

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

זה לא משנה ההעברה השניה כי בכל מ יקרא אמור להיכנס למערכת עוד 4ערוצים אחד אז ככה שזה יהיה מוכן לו זה לא משנה..תודה בכל מיקרא

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אם זה אפשרי, תעביר את הפלוס עם שרשור שחור מהמצבר עד המגבר.

אם וכאשר תרצה לשדרג ל-4 גייג' זה יהיה הרבה יותר קל.

וכן המונובלוק הזה יעבוד ללא בעיות עם פלוס 8 גייג.

פורסם

אם אתה יודע מראש שאתה הולך להוסיף מגבר בקרוב אז בכלל, אני ממליץ לך לשים 4G.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

• תוכן חדש...