Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעידות בהגה מעל 120 ממש רעידות לא סתם כאלה ..

הרכב הוא פיגו 106 אתמול הכנסתי אותו למוסך החלפתי נאבות צלחות ודיסקיות ברקס אבל עדיין יש רעידות [ היו לי גם בברקס אבל עקב הטיפול זה הסתדר נשאר לי רק בהגה ] ואני כבר משתגע מזה יכול להיות זה פרונט ? או שיש עוד משהו ?

פורסם

יש לבדוק איזון גלגלים

במידה ולא עזר כיוון פרונט

בהצלחה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

קצת לא קשור אולי אבל גם לי היו רעידות ברכב.

כשקניתי עשיתי ישור קו רציני של 5K כולל כל השמנים רצועות גלגלים ומה שאפשר.

אך עדיין היו רעידות ב120 קמ"ש.

מה שלי פתר את הבעיה זה תוסף דלק K44 מאז הם נעלמו.

יכול להיות שאין קשר אבל דבר אחד בטוח שהרכב שונה לטובה לאחר התוסף.

תנסה לפני שמוציא יותר מ90 ש"ח על שאר הירקות.

404

פורסם
יש איזון שמתי לפני שבועיים רביעיית טויו T1R עם איזון והכול ..

אני אנסה פרונט ואעדכן פה

תודה

גש שוב לפנצ'ר מאכר ובקש איזון חוזר, זה מקובל לאחר "הרצה" קטנה צמיג חדש.

לא יעזור, בקש איזון על הרכב - קצת יקר, אבל פותר לגמרי את הרעידות, בהנחה שהרעידות מהצמיג/ג'אנט.

כעקרון,

אתה מתחיל בתיקון הבסיסי , קרי - איזון, ורק לאחר מכן מטפס לכיוון פרונט/משולשים וכו'.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

האם הרכב מושך לכיוון מסויים?

בעיקרון, דבר כזה יכול להיגרם עקב צורת לא עגולה של הצמיג, לכן שמים איזון.

הבעיה היא שבארץ אין ציוד מספיק מתקדם על מנת למקם את הצמיג על הגאנט' במקום שבו הוא ישר ויושב כמו שצריך,(לכן כשיש פנצ'ר מסמנים את המיקום של הוינטיל על מנת לדעת להחזיר למקום המדויק כמו שיצא מהמפעל).

במידה והאיזון לא עוזר, יש לפרק את הגלגל מהרכב, לחבר למכונה של הצמיגים שלוחצת את הצמיג ומוציאה ממנו את האוויר, לא לפרק לחלוטין את הצמיג ולסובב אותו סיבוב של 180 מעלות ולנפח בחזרה, המטרה היא לגרום לחוסר עיגוליות הצמיג לעבור מצד אחד של הצמיג לצידו השני ולנסות לבטלו בעזרת אי עיגוליות הג'אנט(כי גם הצמיג וגם הג'אנט לא עגולים לחלוטין, כשהמיקום של חוסר העיגוליות נופל בצמיג ובג'אנט אחד על השני אז מתחילות הבעיות של רעידות ומשיכה).

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מאזור המרכז, תן קפיצה לג'וג'ו מהמעבדה לרכב בחולון. הוא פותר כאלו בעיות בלי שום בעיה, מקצוען אמיתי. בשרשור אליו קישרתי תוכל למצוא המון המלצות על העבודות שביצע.

פורסם
קצת לא קשור אולי אבל גם לי היו רעידות ברכב.

כשקניתי עשיתי ישור קו רציני של 5K כולל כל השמנים רצועות גלגלים ומה שאפשר.

אך עדיין היו רעידות ב120 קמ"ש.

מה שלי פתר את הבעיה זה תוסף דלק K44 מאז הם נעלמו.

יכול להיות שאין קשר אבל דבר אחד בטוח שהרכב שונה לטובה לאחר התוסף.

תנסה לפני שמוציא יותר מ90 ש"ח על שאר הירקות.

בתור אדם עם ראש פתוח, אשמח לשמוע הסבר הגיוני לכך.

פורסם
אם אתה מאזור המרכז, תן קפיצה לג'וג'ו מהמעבדה לרכב בחולון. הוא פותר כאלו בעיות בלי שום בעיה, מקצוען אמיתי. בשרשור אליו קישרתי תוכל למצוא המון המלצות על העבודות שביצע.

ממליץ ב-חום רב.

ביקרתי שם בראשון ויצאתי מרוצה ביותר :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי את אותה התקלה, אחרי טיפול ברקסים יש לי רעידות בהגה,מדובר על רנו מגאן קופה.

כניראה אני גם יקפוץ לבחור ההוא מחולון, לא יודע מה לעשות כבר...

מקס.

• תוכן חדש...