Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין מה הבעיה?

תתקשר למוכר עוד כמה ימים ממספר אחר ותתעניין ברכב, בסוף השיחה תבקש שיפקסס לך את היסטוריית הטיפולים ברכב. אם הוא יספר לך על התקרית אז הוא באמת לא ידע, אם הוא מתחיל לתרץ סימן שיש לו קומבינה עם בעל המוסך והוא חירטט אותך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו יכול להגיד לקשה הבנה כמוני על איזה יצרן הוא מדבר?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ערפאת מתחרז רק עם פסאט :).

בכל אופן אתם מדברים פה על משהו פלילי! החבר שלך חייב לדווח על דבר מן הסוג הזה.

פורסם

בדיוק - אגב, בגלל זה קשה לי להאמין לסיפור הנ"ל. זה היה נשמע הגיוני לו היה מקרה נקודתי, אבל מפה ועד לנורמה של התנהגות אצל היבואן - זה כבר קשה לתפוס. מדובר פה מעבר לתחמנות / קומבינה רגילה. זה כבר הונאה במודע ובטח עוד שלל עבירות שניתן להצמיד לזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא מבין מה הבעיה?

תתקשר למוכר עוד כמה ימים ממספר אחר ותתעניין ברכב, בסוף השיחה תבקש שיפקסס לך את היסטוריית הטיפולים ברכב. אם הוא יספר לך על התקרית אז הוא באמת לא ידע, אם הוא מתחיל לתרץ סימן שיש לו קומבינה עם בעל המוסך והוא חירטט אותך.

לא בהכרח אלעד, תסכים איתי שלא כל הקונים הפוטנציאליים כאלו דקדקנים וכנראה לא יחפשו לבדוק היסטוריית טיפולים במחשבי מוסכי הרשת. הקונה ינסה את שיטת ''מצליח'' אך זה לא הופך את העניין ל - 'קומבינה' עם המוסך.

מה גם הרי היסטורית הטיפולים נמצאת אצל בעל הרכב לפי מה שפותח השרשור טועה, כך שכל מה שהוא צריך להוכיח זה שהחלקים אצמם לא הוחלפו וזאת הוא יכול לעשות ללא כל בעיה על ידי שליחת מייל קטנטן ליצרן עם הטענות ומשם זה כבר יתגלגל.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אז מה?????? אני הייתי עד לניקוי משאבת דלק מאבק וחיוב הלקוח על משאבת דלק חדשה ב1700שח.

כל התחום הזה שחור! כולם גנבים כי המדינה גם רוצה חלק, הוילה צריכה שיפוץ והילד רוצה טרקטורון. כולם עושים קומבינות וכולם דופקים את הלקוחות! עוד לא שמעתי על שום מוסך שיעשה את העבודה כמו שצריך, לא ישקר, יחזיר את החלק שהוחלף ולא ידפוק מחיר. בוקר טוב! :shock:

פורסם

אם הסיפור נכון ואפילו בחלקו - תודה וכל הכבוד ל-beamvelavan על החשיפה והפרסום.

אני לא מבין למה יש כאלו שתוקפים אותו ורוצים הוא יפתח בחקירה ובירור: האיש עשה יפה שהוא מביא לידעתנו את המקרה, מחר אם זה נכון - לדעתי זה יכול לקרות לחלק מאיתנו, או שכבר קרה, בקונים או כמוכרים או כמי שבאו למוסך מורשה ומאמינים שרכבם טופל לפי הצורך המכני ולא לפי הצורך של המוסך.

רבותי, ככה לא מעודדים אדם לחשוף שחיתויות, ככה המערכת הממוסדת נוהגת כאשר היא הופכת מאשים לאשם !

אם יש פה עניין פלילי - המשטרה יכולה ואפילו חייבת להתחיל לבדוק. איך ואיפה - הם אמרוים לדעת ויש להם את הכלים והיכולת.

אם צריך לאמת ולהפיץ לציבור - יש עיתונאים ותחקירנים שזה תפקידם.

שוב, תודה לפותח השירשור על החשיפה. הגינות ואומץ לא רואים אצלנו בארץ כל יום.

הלואי שיהיה מי שיברר ויאמת מה באמת קרה.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...