Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להחליף את הרכב ואלה הם הרכבים המוצעים לי, ולא יכול לשדרג לרכב אחר או משהו בסגנון אלא

אני חייב לבחור מבין ה 3.

אני מאוד אוהב לנהוג, ומאחר ואני עושה לא מעט ירושלים ת"א, נוחות בנהיגה ומרווח זהו משהו שחשוב לי מאוד.

לא מרביץ מהירויות גבוהות, אבל כן לפעמים נהנה להאיץ קצת ולעקוף רכבים ברמזור (וכן בקיקדאון אחרת אי אפשר במה שיש לי עכשיו :))

אני חייב לציין שכרגע יש לי לנסר CLASSIC 2008, ואני ממש אוהב את הרכב הוא מרווח נוח, אחיזת כביש נעימה בעיניי, אני אוהב את ההרגשה שהרכב מאסיבי, AUX שסידרתי יפה שיעבוד עם ה IPHONE, בסה"כ אחלה רכב שבעולם.

ראיתי שמדברים על רעשים מהמנוע לתוך האוטו, האם זה רכב שהדבר הזה מורגש בו ?

ולכן המחשבה הראשונה שלי היא ה לנסר החדשה - קראתי ביקורות בפורום וכתבות בסה"כ הביקורות עליה מעורבות חלק נהנים חלק אומרים שאפשר להוציא יותר בקטגוריית רכבים הזאת.

מאזדה 3, אף פעם לא התלהבתי מרכבי המאזדה (למרות שהרכב השני שלי הוא מאזדה 323 והוא נראה לי הדגם המעולה האחרון שלהם - שוב לדעתי).

I30, נראה נעים, מאובזר, אבל נראה רכב קטן מבחוץ ולא מת על Hutchbacks, אבל לפי כל הבדיקות הוא אחלה רכב גם כן.

איזו התלבטות, אשמח לעזרה.

תודה רבה.

פורסם

אריק, מן הסתם יש לקוחות מרוצים לכל אחד משלושת הרכבים המוצעים - כל אחד בהתאם לצרכיו ורצונותיו.

כדי לקבל ייעוץ מתאים, כדאי שתגדיר את אותם צרכים ורצונות.

פרטים לדוגמא: מי נוסע? כמה נוסע? כמה מטען? אזור מישורי או הררי? כמה חשובה לך נוחות? ביצועים? בטיחות?

(אלו כמובן פרטים מצומצמים שלא מתייחסים לעלויות, כיוון שמדובר ברכב ליסינג)

חוץ מכל אלו, שווה לקחת כל אחד מהרכבים שלא פסלת מראש לנסיעת מבחן.

בהצלחה!

נ.ב. אני לא מכיר מספיק טוב את הרכבים האלו ולא אתייחס עליהם; הסבר את הקריטריונים שלך ואחרים יענו לך באופן מסודר.

פורסם

מאוד חשוב לי שתהיה נוחה ומרווחת, מאוד חשוב לי שיהיה AUX (ו USB/חיבור ל IPOD),

האם יש את זה בלנסר ?

הנסיעות הם בעיקר ת"א/מודיעין/ירושלים/מעלה אדומים

מעניין לדעת האם יש השפעה על המנוע 1500 מול 1600 של המאזדה מבחינת מהירות (האצה לא קריטית כי בקלאסיק הנוכחית

נראה לי שגם יש לו האצה חלשה וזה מספיק לי, מפצה בלחיצה).

תודה רבה.

פורסם

היי אריק,

לדעתי ההתלבטות היא בין מאזדה 3 ל- I30

היונדאי I30 מצוינת, אמינה, בעלת צריכת דלק סבירה ומרווחת באופן יחסי, וגם יש בה הרבה מקום בתא המטען, אם זה חשוב לך.

מאידך, המאזדה 3, אופציה מצוינת בכל הקשור לבטיחות, ביצועים, הוצאה סבירה על צריכת דלק, אבזור, נוחות וכמובן אמינות.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

האבזור במאזדה 3, הוא מינימלי - ידוע לך אם יש יציאת AUX לדוגמה ? כי אני נוהב הרבה ואוהב לשמוע מוזיקה דרך ה IPHONE.

הבעיה הקשה עם המאזדה זה המרווח - לקחתי לנסיעת מבחן, אמנם מתנהגת נחמד על הכביש והכל, אבל הכיסא משוך אחורה עד הסוף ועדיין אין מרווח נוח כל כך לרגליים.

משהו שהלנסר נראה לי מפצה ובאיבזור קצת יותר טוב, למרות שה I30 - יש לה את האיבזור הכי טוב מבין ה שלושה.

פורסם

ליונדאי האיבזור הטוב ביותר ואם אתה נוסע לבד רוב הזמן ולא משנע משפחה היא אחלה אופציה. זריזה חסכונית ומאובזרת עם גג שמש, פנסי ערפל, מחשב דרך והיחידה עם חיבור USB.

המאזדה קצת פחות זריזה אך מתנהגת טוב יותר, היא מעט צפופה במושב האחורי ולא מאוד נוחה.

הלאנסר היא הכי נוחה ומרווחת, מציעה מושב אחורי ותא מטען גדולים, הפלסטיקה לא איכותית במיוחד אבל אם אתה מרוצה מהדגם הקודם זה לא יפריע לך. האיבזור לא מתקרב לזה של היונדאי אבל יש לה 7 כריות אויר שאין במתחרות.

בהצלחה.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על המיצובישי, רכב מרווח עיצוב פנים נעים, תא מטען מכובד, רכב בטיחותי בעל 7 כריות אוויר כמו שרשמו פה מעליי.

לנציג אוויס, הייתי שמח אם היית מסביר למה רשמת שיודנאי זה רכב אמין? איך אתה יודע? I30 רכב יחסית חדש ועדיין אינו הוכיח את אמינותו....

פורסם

אם חשוב לך המראה אז לך על הלאנסר.

אם חשוב לך הביצועים לך על המאזדה.

אם חשוב לך האבזור אז לך על ה-I30.

ממליץ לך בחום לעשות נסיעת מבחן על כל אחד מהרכבים מכיוון שכולם טובים מאוד, השאלה מה הכי מתאים לך (ואת זה רק אתה יודע).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי,

היונדאי i30 הגיעה לישראל בסוף 2007 והחלה להימכר בעיקר לחברות השכרה וליסינג.

מאז ועד היום הרכב נחשב לאמין מאוד ללא תקלות כלל, מלבד 'חולשה' אחת שמלווה את דגמי יונדאי בכלל - תיבת ההילוכים הידועה כרגישה, ועל כן, מומלץ לבדוק את הנקודה הזו בקפידה גם בדגם i30.

האמינות גם מתבטאת בהתנהגות כביש טובה, ואחיזה טובה שמשרה בטחון בנהיגה, כפי שציינו פה החברים בפורום.

מקווה שעזרתי,

גיל מאוויס

אני אישית הייתי הולך על המיצובישי, רכב מרווח עיצוב פנים נעים, תא מטען מכובד, רכב בטיחותי בעל 7 כריות אוויר כמו שרשמו פה מעליי.

לנציג אוויס, הייתי שמח אם היית מסביר למה רשמת שיודנאי זה רכב אמין? איך אתה יודע? I30 רכב יחסית חדש ועדיין אינו הוכיח את אמינותו....

• תוכן חדש...