Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כשבועיים עברתי תאונה עם הרכב בחולון.

הגעתי לצומת מרומזרת שהרמזורים בה לא עבדו. זכות הקדימה הייתה שלי(לא היה לי אף תמרור),ומי שהגיע מצד שמאל היה לו עצור.

נכנסתי לצומת בסביבות ה40 קמ"ש, ונהג שהגיע מצד שמאל פגע בי בטמבון מאחורה בצד שמאל.

הנהג הפוגע נכנס בי עם צד שמאל של הטמבון הקדמי. הוא כיסח לי את כל צד שמאל של הטמבון מאחורה.

היום הוצאתי את האוטו ממוסך הסדר והנזק הסתכם ב11 אלף ש"ח.

עכשיו,זה ברור שהוא אשם,והוא אפילו הודה בפני. השאלה היא, האם הביטוח שלו יכול להתנער מאחריות?

האם יש איזשהו מצב להוציא אותי אשם בתאונה, או לומר שזאת רשלנות תורמת מבחינתי, על זה שלא עצרתי או האטתי בכניסה לצומת.

מה בעיקרון החוק אומר?

בנוסף, אני שילמתי היום מכיסי למוסך 11 אלף ש"ח עד שהביטוח שלי יתבע את הביטוח שלו.

במקרה והביטוח של הנהג הפוגע מתנער מאחריות, מה אני אמור לעשות? ללכת למשפט? או לתבוע את הביטוח שלי ואז ללכת למשפט?

תודה על העזרה.

אייל.

wfxRHhcx1XtVwAAAABJRU5ErkJggg==

פורסם

האטת בכניסה לצומת, ואף על פי כן הנהג השני שהיה לו שלט עצור, שאליו הוא צריך להתייחס במקרה שבו הרמזורים בצומת לא פועלים , לא עשה כך ובמקום לעצור ולתת לך זכות קדימה הוא נכנס בך.

תן לחברת הביטוח שלך ולעורכי דינה לטפל בכך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על התשובה.

אגב, הנהג הפוגע בכלל לא היה מודע לתמרור העצור שהוצב בצומת. יצאתי מהרכב וצעקתי עליו שיש לו עצור, והוא בכלל לא הבין על מה אני מדבר.

השאלה שלי היא, מה אני עושה במקרה והביטוח שלו יתנער מאחריות? האם לשלם את הנזק מכיסי וללכת למשפט?

או שמצד שני,להפעיל את הביטוח שלי ולשלם השתתפות עצמית, ואז לתבוע את אותו נהג על ההשתתפות העצמית ועל יקור הפרמייה?

פורסם

למה להיות פסימי

הנהג אמר שהוא אשם התמרור בצומת ברור גם הוא אז בוא נקווה שהביטוח שלו ישלם.

לא ישלם שתי אפשרויות

אם יש לך כיס עמוק תשלם ותתבע, אם לא תן לחברת הביטוח לשלם ושתתבע את הכל כולל השתתפות עצמית וייקור הפרמיה.

זה גם כלול בביטוח ,הסיוע המשפטי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי,

היום קיבלתי טלפון מחברת הביטוח של הנהג הפוגע. הסוכנת על הקו שואלת אותי, האם אני מתנער מאחריות בתאונה?!

מתברר, שהנהג הפוגע המציא סיפור שהיה רכב לפני שהאט ונתן לו זכות קדימה, ואני חתכתי את אותו רכב משמאל ובגלל זה הוא נכנס בי. אמרתי לסוכנת שכמובן זה שקר, ושאלתי אותה, האם היא מודעת לכך שהוא לא עצר בעצור?!

הסוכנת עונה לי, זה לא משנה, רכב האט ואתה עקפת אותו. אמרתי לה הוא לא עצר בעצור! אין עם מי לדבר.

שורה תחתונה, הביטוח שלו ידחה את התביעה.

שאלתי היא כמו מקודם. על סמך זה שזאת מילה שלי כנגד מילה של הנהג, האם שווה לי לתבוע את הביטוח שלו?

האם לשלם השתתפות עצמית(1450)+ 10 אחוז יקור הפרמייה, וללכת לתבוע בבית משפט?

או שפשוט לוותר, כי אין לי הוכחות?

תודה.

פורסם

לדעתי תן לביטוח שלך לשלם על התאונה

ותבע רק על ההשתתפות העצמית +ייקור הפרמיה.

למה??

כי בכל משפט יש סיכון , לכן הקטן את הסיכון על ידי קבלת הכסף מהביטוח שלך.

וכן בהרבה מקרים זה מילה מול מילה והשופט צריך להחליט למי להאמין.

לא פעם הוא מחליט כל צד יישא בנזקיו ולא פעם הוא מאמין לאחד הצדדים לאחר שבמהלך המשפט , הוא משתכנע עדותו של מי סבירה יותר.

ככלל אצבע לא מחייב , שופט נוטה יותר לתובע שחש פגוע ולכן הוא זה שתובע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רק שתדע שישנה אפשרות שהשופט יקבע שיש לך אשמה תורמת לפי סעיף חובת הזהירות הכללית המצויה החוק.

נכון שהצד השני היה לו עצור, אבל החוק מחייב אותך להתקדם לאט לתוך הצומת על מנת שתוכל לעצור או להתחמק מתאונה, במקרה והצד השני לא מעניק לך את הזכות קדימה בצומת.

זה משהו שלא היה ידוע לי מקודם, ורק בקורס נהיגה מונעת התוודעתי לזה.

שונא גזענים !.

פורסם

זה משהו שכן היה לי חשש לגביו.

בגלל זה שאלתי מלכתחילה, האם השופט יכול לקבוע לי רשלנות תורמת.

בכל מקרה תודה על העזרה.

• תוכן חדש...