Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

התעניינתי לאחרונה במחירים של מוצרי חברת BEWITH שהיא חברת Ultra high-end כפי שהיא מוגדרת ביפן.

מתברר שהם מאוד מעוניינים למצוא מפיץ כאן בארץ ואם יש מישהו שיהיה מעוניין בכך - הם אפילו מוכנים לטוס עד לכאן ולעזור בעזרת המתקין שלהם לעשות מכונית הדגמה, כפי שזה נראה, על חשבונם...

הממממ מישהו מעוניין?

ואם אתם חושבים שאני צוחק - ראו והביטו

התשובה שקיבלתי:

Dear Eddie,

Thank you very much for your prompt reply.

We have ever talked about the distributorship for Israel market with a few companies.

But we could not start the business in Israel until today.

Our request is very simple.

To build the demo car with full BEWITH products.

We can offer the sound quality that nobody can reach us.

But it is very difficult for us to tell you by pictures or stories.

So we want the car audio people in Israel to experience.

One guy came to the Tokyo Motor Show 3 years ago and had listened to our demo car “Bentley”.

He was so excited. Now we have even better product line up.

We will send our installer to help building the demo car and promise to make the best sounding demo car in your country.

I would really appreciate it if you could promote BEWITH in forum.

We just want people to know that BEWITH is really outstanding and no competitor in industry.

I really look forward to visit Israel with our installer to give the big impact and passion to market.

Best regards,

Toshi Nakashima

---- השאלה ששלחתי ---

Dear Nakashima san,

Thank you for a fast reply.

Currently I am verifying the price only for the tweeters, however, a bit embarrassed, the price value is above my ability at the moment.

Bewith is on my dream/wish list and I hope that one day I would be able to purchase such outstanding product.

I have found out eventually the prices through the Italian dealer at your site.

I am afraid that the Israeli high-end market is extremely small and as well so is the competition size, the number of possible dealers is very small.

I will advertise in the forum I am a member of (www.carsforum.co.il) that Bewith would be happy for a dealer to accept the honor and challenge if you wish for me to do so.

Please let me know.

Best Regards,

Thanks (Arigato),

Eddie

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברת BEWITH מייצרת מוצרים בתפיסה של Money is no object

עלות המוצרים לצרכן הישראלי צריכה להיות כזו גבוהה כך שפלח השוק יופנה אך ורק לעשירון העליון

במקרה הזה היחיד לדעתי שיכול להרים את הכפפה הוא יבואן רציני של רכבי יוקרה

שיציע את התקנת המוצרים של BEWITH כשירות VIP ללקוחות שלו.

פורסם

אכן

הטוויטר הכי פשוט שלהם שהוא בעצם מידריינג' מאוד רחב פס עולה 4K

אבל יהיה מעניין אם מישהו באמת ירים כאן את הכפפה :?

רציתי לברר מחירים אבל זה הפך למשהו כל כך נחמד וידידותי שפשוט אמרתי להם בדרך שלי שלא נראה לי שיצא מזה משהו אבל אני מוכן לנסות (צריך לדעת טוב מאוד איך לאמר דברים מבלי לאמר אותם כשמדברים עם יפנים וזה בדיוק מה שכתוב בין השורות במכתב שלי).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה נכנס לטרייד אין של כולמוביל מוטי ואתה רואה צי שלם של מרצדס יד שניה, חצי מהן נשכרות פחות או יותר בחצי מיליון שקלים

וזה לא שהן עומדות שם כל כך הרבה זמן...

אתה נכנס לאוטודיל ואתה רואה צי שלם של אאודי מכל הדרגים ומכל הצורות

מגרשי רכב יוקרה ופאר מפוזרים באזור המרכז כמו זבובים ובכמה מהם, וואלה, אני שם לב לתחלופה כמעט כל שבוע.

---- מוטי

יש לא מעט אנשים בארץ הזאת שכסף היא לא הצרה שלהם, עם שווק נכון אפשר להגיע אליהם.

זרקתי לאוויר של הפורום כפפה - היא 99 אחוז תתרסק על הרצפה אבל אם יש משוגע אחד שירים אותה - לך תדע, אולי הוא ימצא לו את קהל המשוגעים המתאים.

Pioneer TS-X150

פורסם

מעט מאוד - בודדים

אבל אני לא מאמין שמישהו ייבא יותר ממערכת אחת או שתיים שלהם גם ככה - או לפי הזמנה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה נכנס לטרייד אין של כולמוביל מוטי ואתה רואה צי שלם של מרצדס יד שניה, חצי מהן נשכרות פחות או יותר בחצי מיליון שקלים

אדי, לא חייב מרצדס. בקשה , ברוסיה עשו רכב הדגמה מ-VW פשוט...

מה שכן, יש עוד הרבה מותגים מפוארים וברמה סופר אקסקלוסיבית מהמותג הזה...

כמו לדוגמא:

MUSEE

zelos audio

KOMAZ

Milbert

Digital Designs

Blade

PowerAmper

Beat-Sonic

Precision Power

SS

VIFA

וכו... (לא רשימה סגורה)

אני היתי קורא לשרשור הזה: "איזה מותג הייתה רוצה לראות בארץ?"

פורסם

אדגר - אני בכלל דיברתי על המצב הכלכלי בארץ

יש כאן לא מעט אנשים שיכולים להרשות לעצמם מערכת כזאת, לא התכוונתי שאי אפשר להתקין משהו כזה ברכבים עממיים יותר.

אני חושב שאני צריך לארגן לעצמי איזו חופשת טיסה לתערוכת סאונד טובה ברמה שאנחנו רק יכולים לחלום עליה כאן בארץ.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...