Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי רכב יונדאי גטס עם 88,000 ק"מ והבנתי שהרכב צריך לעבור טיפול טימינג.

אשמח אם משהו יכול להמליץ לי על מוסך טוב באזור חיפה ואולי יודע גם כמה אמור לעלות טיפול טימיניג ואם כדי לעשות אותו במוסך המרכזי.

פורסם

אתה לא חייב לבצע זאת במוסך המרכזי במיוחד ששם המחיר גבוה בהרבה ממוסך רגיל. הטיימינג בגטס לא מסובך במיוחד ומחיר הגיוני הוא בסביבות ה-800 ש"ח ללא החלפה של משאבת מיים.

:)
פורסם

תתחדש, אכן טיימינג בגטס יש להחליף כל 5 שנים או 90K, המוקדם מביניהם.

סט טיימינג איכותי לגטס (רצועה + מותחן + גלגלת סרק) יעלה לך 250 ש"ח אם תקנה בעצמך. אם לא תמצא במחיר הזה, אני יכול להפנות אותך למי שקניתי אצלו עבור הגטס שלי.

אני מעריך שעבודה תעלה 300-350 ש"ח.

המכונאי שלי לקח לי 400 ש"ח עבודה על טיימינג + טיפול (לא כולל חלקים) אני בטוח שרק טיימינג לבד צריך לעלות פחות מזה.

אל תלך למוסך מורשה של היבואן, תצטרך לשלם שם כ1600 ש"ח על טיפול כזה.

• תוכן חדש...