Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי הבזיון של הופעה שהוא נתן פה ב 87 המקסימום שאני מוכן לעשות זה לעמוד בשער כניסת אומנים ולזרוק עגבניות על הלימוזינה שלו.

חזרתי אז מההופעה, לקחתי 8 LP של דילן שהיו לי וזרקתי אותם לפח, מאז אני לא מתעניין בכלום ממה שהוא עושה.

אשמח אם תוכל לספר מה הלך שם בדיוק, לטובת אלה מאיתנו שנולדו ב-85'.

פורסם

אני מודה לך בשם אלו שנולדו ב85 :)

דוראן דוראן נשמעו טוב אז ונשמעים טוב גם היום, הייתי רוצה ללכת להופעה שלהם אבל לא נראה לי שהם מגיעים לאיזור שלי בקרוב.

לצערי יש לי מזל רע עם הופעות, הזמינו אותי להופעה של פרינס בשבת שעברה ואני חשבתי שזה בשבת הזאת, ביום ראשון מתקשרים אליי ושואלים אותי למה לא באתי כי היה מדהים .

את ההופעה של ג'ורג' מייקל פספסתי בגלל עבודה וכך גם את TFF .

מעכשיו אני אעשה תוכניות רק עם חברים נודניקים שידאגו שלא אשכח .

haters will hate

פורסם

הוא נתן בארץ 2 הופעות, אחת בפארק הירקון ואחת בבריכת הסולטן.

אח שלי גרס שאומן יהודי בסדר גודל כזה לא יכול להשאר אדיש למראה חומות ירושליים ומגדל דוד המוארים ויתן בן זונה של הופעה (בדיעבד, לאחר מכן הוא צדק בהופעה מדהימה של לאונרד כהן).

הופעת החימום הייתה טום פטי ושוברי הלבבות, נתן פ33ה של הופעה.

אחריו עלה בוב דילן(מסטול, שיכור או סתם בדיכאון עמוק) ונתן את מה שהרולינג סטונז (העיתון) כינו כנקודת השפל הגדולה ביותר בקריירה שלו. הסטונז המשיכו לכתוב שהקהל הישראלי היה יותר מידי מנומס וקהל אמריקאי כבר היה מוריד אותו בכח מהבמה.

בחירת שירים גרועה (ככל הנראה בכוונה), ביצועים ירודים, זיופים, מלמולים חסרי שחר והבנה בין השירים ולאחר 13 שירים הוא פשוט ירד מהבמה ולא חזר יותר (אח"כ קשקשו איזה שטות על קצר חשמלי שלא היה ולא נברא).

קוטנר למחרת כתב ביקורת (אם אני זוכר נכון, בעיתון חדשות) שהכותרת שלה הייתה "הדבר הכי טוב שיצא מההופעה של בוב דילן היה החימום של טום פטי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תיקנו אותי שהביקורת הייתה ב NME ולא ברולינג סטון.

בקשר ל SUEDE, די בטוח שאני הולך, הביקורות הבריטיות על הופעות האיחוד היו מאוד מאוד אוהדות.

פורסם

Monopusto - תודה :-D

הכינוי הזה הולך איתי כבר 10 שנים, עוד מימי המירק וההייד פארק.

מה שמוריסי לא יודע, לא יכול להזיק לו :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

את ההופעה של ג'ורג' מייקל פספסתי בגלל עבודה וכך גם את TFF .

אני מאוד אוהב חומרים ישנים של ג'ורג' מייקל (Older וכו'...); מעניין איך הוא נשמע עכשיו.

אלך בשמחה להופעה שלו, במידה ויגיע.

הוא נמצא במסע הופעות בארה"ב בימים אלו?

TTF? Tears For Fears, ז"א?

בקשר ל SUEDE, די בטוח שאני הולך, הביקורות הבריטיות על הופעות האיחוד היו מאוד מאוד אוהדות.

יניב, את זה אתה בטח מכיר-

pVwd2EEFEJk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהם מבצעים את השיר הזה במסע ההופעות הנוכחי (ברט שר).

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אז יהיה פה איזה קטע של סגירת מעגל כי את הפט שופ בויז ראיתי בת"א בקיץ שעבר...דרך אגב, בהופעה הם שרו גם קולד פליי אז סגירת מעגל מושלמת צריכה להיות שגם קולד פליי יגיעו הקיץ :wink:

פורסם
אני מאוד אוהב חומרים ישנים של ג'ורג' מייקל (Older וכו'...); מעניין איך הוא נשמע עכשיו.

אלך בשמחה להופעה שלו, במידה ויגיע.

הוא נמצא במסע הופעות בארה"ב בימים אלו?

TTF? Tears For Fears, ז"א?

כן, דמעות ופחדים בשמם העברי :) פספסתי.

אני לא יודע אם ג'ורג' מייקל עדיין מופיע פה, אני די בספק.

haters will hate

פורסם

בגדול, אני נגד הופעות של veterans.

לרוב זה מביך ופתטי, בגלל זה נמנעתי עד היום מללכת להופעות של אמנים שמזמן אבד עליהם הכלח. אולי לסוויד אני כן אלך.

חבל שאלו רוב האמנים שבאים לארצנו, הייתי שמח אם היו מביאים יותר אמנים ב"זמן אמת" (למשל אינטרפול/ארקייד פייר/לילי אלן וכו').

את ליידי גאגא למשל הביאו בזמן אמת, שנייה לפני שהיא הפכה למגיפת להיטים, ותצחקו עד מחר (וגם אני לא מאמין שאני כותב את זה) אבל שאפו גם למי שהביא את ג'סטין ביבר - להביא אמן בסדר גודל כזה בזמן אמת זה לא טריויאלי בארצנו, וזה בכלל לא משנה שהוא לא כוס התה שלי ושלכם (בלשון המעטה).

נ.ב: למרות מה שכתבתי בשורה הראשונה, על דפש מוד ומוריסי לא ויתרתי, כי שניהם עדיין פעילים (וליוו אותי לאורך כל תקופת נעוריי ועד היום).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני רכשתי כרטיס VIP להופעה של DREAM THEATER שתהיה בתל-אביב ביולי,

עכשיו כשאני יודע היטב שהמתופף החדש שלהם מייק מנג'יני (שמחליף את פורטנוי האגדה) הוא מתופף ענק (ואחד שאני אוהב באופן אישי בלי קשר) - יהיה עוד יותר מעניין לשמוע אותם.

אגב, מי שמעוניין לראות את הסרט הדוקומנטרי (בשלושה חלקים של 20 ד' +/- ) שעשו על תהליך בחירת המתופף החדש בו בחנו 7 מהמתופפים הטובים בעולם, מוזמן להיכנס ללינק הבא:

חלק א:

חלק ב:

חלק ג:

והנה הטריילר:

http://www.youtube.com/watch?v=yljVzWLlNa0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מחכה לזה בטירוף..

המטרות הבאות - הופעות של בון-ג'ובי בוומבלי (מתישהוא..) , הופעה של מטאליקה בחו"ל , הופעה של ג'ון מאייר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אז יהיה פה איזה קטע של סגירת מעגל כי את הפט שופ בויז ראיתי בת"א בקיץ שעבר...דרך אגב, בהופעה הם שרו גם קולד פליי אז סגירת מעגל מושלמת צריכה להיות שגם קולד פליי יגיעו הקיץ :wink:

באגירה, PSB הופיעו פה בקיץ 09'- ולא בשנה שעברה.

אני זוכר שהיית מאוד מרוצה, מיד בתום ההופעה שלהם, כמוני.

את ליידי גאגא למשל הביאו בזמן אמת, שנייה לפני שהיא הפכה למגיפת להיטים, ותצחקו עד מחר (וגם אני לא מאמין שאני כותב את זה) אבל שאפו גם למי שהביא את ג'סטין ביבר - להביא אמן בסדר גודל כזה בזמן אמת זה לא טריויאלי בארצנו, וזה בכלל לא משנה שהוא לא כוס התה שלי ושלכם (בלשון המעטה).

+1

במהלך השבוע החולף רכשתי כרטיסים לסוויד.

בעמוד הפייסבוק של הדרן (חברת הכרטיסים) רשום שההופעה תתקיים על רחבת הדשא שמאחורי ביתן מס' 1 בגני התערוכה, ולא בביתן עצמו. עם החום הצפוי (והקהל הרב?), אולי זה עדיף.

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
באגירה, PSB הופיעו פה בקיץ 09'- ולא בשנה שעברה.

אני זוכר שהיית מאוד מרוצה, מיד בתום ההופעה שלהם, כמוני..

ראבאק, איך שהזמן רץ כשנהנים! :wink:

וכן, בהחלט, מאוד הייתי מרוצה מההופעה, מאוד מקצועית, מאוד מהוקצעת וכמובן, אחלה מוזיקה.

הלוואי סווייד באותה רמה של מקצוענות ואני בעננים!

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...