Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וגם

Suede (סוויד) מגיעים בעוד חודשיים.

אהבתי אותם כשהם היו בשיאם ואני מתכנן ללכת להופעה.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
שכחת את הגדול מכולם bob dylan!!!

אחרי הבזיון של הופעה שהוא נתן פה ב 87 המקסימום שאני מוכן לעשות זה לעמוד בשער כניסת אומנים ולזרוק עגבניות על הלימוזינה שלו.

חזרתי אז מההופעה, לקחתי 8 LP של דילן שהיו לי וזרקתי אותם לפח, מאז אני לא מתעניין בכלום ממה שהוא עושה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אחרי הבזיון של הופעה שהוא נתן פה ב 87 המקסימום שאני מוכן לעשות זה לעמוד בשער כניסת אומנים ולזרוק עגבניות על הלימוזינה שלו.

חזרתי אז מההופעה, לקחתי 8 LP של דילן שהיו לי וזרקתי אותם לפח, מאז אני לא מתעניין בכלום ממה שהוא עושה.

את האמת שמעתי על הבלאגן בהופעה שלו ב-87 (הייתי בן 3).

זה ידוע אבל שדילן לא משתין לכיוון קהל המעריצים שלו. יש עליו המון סיפורים שהוא כתב שירים בלי שום היגיון, כדי לשטות במעריצים שלו, כדי שינסו למצוא הגיון בשירים.

אבל עדיין למרות הכל זה בוב דילן, ואני מעריץ די גדול שלו, אז חייבים ללכת.

פורסם

איזה כיף, כל מיני has beens מגיעים לארץ להופעות! :-P

בוב דילן נשמע כל כך עייף באלבום האחרון, וגם רע מאוד בהופעות. מה גם שמרבית השירים שלו סובלים מחוסר אנרגיה. הבנאדם כבר זקן, מה לעשות.

דוראן דוראן עדיין נשמעים בערך כמו שהם נשמעו בשנות ה-80. כמה אפשר?

ג'יינז אדיקשן פעם היו גדולים, ועדיין יש לי הרבה כבוד לפרי פארל ודייב נאבארו, אבל אין לי מושג איך השירים החדשים שלהם נשמעים, ובאיזה מצב "הופעתי" הם.

מובי תמיד קצת עיצבן אותי, אז אין לי סנטימנטים אליו.

סוויד הם היחידים מכאן שבאמת עניינו אותי בעבר, וגם להם מגיע הרבה כבוד מעצם היותם מראשוני הבריט-פופ (אם לא הראשונים), אבל ממתי בדיוק הם חזרו להופיע? נראה לי שהם לא הוציאו שום דבר חדש כבר עשור.

אחחח, אילו רק היו לנו פסטיבלים כמו באירופה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי זה טוב שסוויד לא הוציאו שום דבר כבר עשור, כי החומרים האחרונים שלהם היו מזעזעים..

נקווה שהופעת האיחוד שלהם תהיה מבוססת על השירים הטובים והישנים - מעין back to the 90's :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לדעתי זה טוב שסוויד לא הוציאו שום דבר כבר עשור, כי החומרים האחרונים שלהם היו מזעזעים..

נקווה שהופעת האיחוד שלהם תהיה מבוססת על השירים הטובים והישנים - מעין back to the 90's :-)

תיכף תבקש גם שבאטלר יחזור... :-P:wink: (רמז: זה לא יקרה, לצערנו)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לך תדע, אם הוא וברט אנדרסון שיתפו פעולה בהרכב The Tears לפני כמה שנים, אי אפשר לדעת.. (אבל אתה צודק, אין לזה הרבה סיכוי).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

סוויד הם היחידים מכאן שבאמת עניינו אותי בעבר, וגם להם מגיע הרבה כבוד מעצם היותם מראשוני הבריט-פופ (אם לא הראשונים), אבל ממתי בדיוק הם חזרו להופיע? נראה לי שהם לא הוציאו שום דבר חדש כבר עשור.

אחחח, אילו רק היו לנו פסטיבלים כמו באירופה...

הם התאחדו להופעה חד פעמית למטרות צדקה (לפני שנה בדיוק) שהתגלתה כמוצלחת מאוד, ומאז הם מופיעים באירופה.

לאחרונה הם הופיעו בפסטיבל קואצ'לה בקליפורניה.

Mr_Shankly(שם אמיתי? מוריסי אישר?), מקריאת הודעותיך בשרשורים מוזיקליים, אני חייב לציין שיש לך טעם טוב.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...