Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כאמור בכותרת, יד ראשונה פרטית, צבע תכלת מטאלי. יפיפיה!!!

רמת הגימור הגבוהה שכוללת סאן רוף, כסא נהג חשמלי, בקרת שיוט (קרוז קונטרול) ועוד.

מפתח חכם (2 שלטים מקוריים כמובן)

עברה 130K ק"מ בלבד!

תיבת DSG 6 הילוכים תקינה לחלוטין כמובן!

הנדברקס חשמלי.

טופלה כמו שעון רק בפליקס ת"א! עברה כמובן גם טיפול 120K.

היסטוריית טיפולים מלאה ואם אני לא טועה טסט לבערך חצי שנה.

נינהגה ע"י נהגת יחידה בהחלט ממודיעין לת"א הלוך חזור כל יום לא בשעות פקקים ובמקרה של פקק נסעה בנתיב המהיר!

תמיד חיכתה דקה לפני כיבוי הרכב לשמירה על הטורבו והרכב נינהג בצורה מאוד רגועה!

אני מכיר את הרכב מהיום שעלה לכביש (הרכב של דודה שלי) וכמובן שהשילדה נקייה.

היו תאונות חנייה קטנות של כל מיני חארות שדפקו אותו בחנייה אבל שום תאונה קשה ולא הוחלפו חלקי מרכב (פנסים, מכסה מנוע וכו')

מחירון 106.500 ועוד גג 5000 ש"ח שזה יוצא 111.500 והמחיר הנידרש 97K ש"ח גמיש!

אני מטפל במכירה, הרכב נמכר כי הגיע הרכב החדש שהיא הזמינה. העברת הבעלות תיתבצע מולה וכמובן שהכסף גם הוא יועבר אליה ולא אליי (אני ממש לא סוחר)

אני לא מצליח להעביר תמונות מהאייפון אז לקחתי צמונות מהרשת עם הצבע של הרכב ואותה רמת גימור.

אפשרי בה"פ או ב054-2561511

פאטסאט 1.jpg

פורסם

הרכב חייב להימכר, מחיר טוב מאוד לרציניים!!!

הרכב יימכר משמעותית מתחת למחירון כי יש הלוואת גישור מהרכב החדש שצריך להחזיר אז יאללה קדימה!

• תוכן חדש...