Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

[שאלה] האם כדאי להחזיק AUDI TT


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כשנה וחצי אני מתחיל תאוריה ואני כבר מעכשיו חושב על מכוניות

רציתי לדעת במידה ובבעלותי 85 אלף שקל האם כדאי ?

אני מאמין שעוד שנתיים בערך האוטו יהיה ביד שנייה במחיר 63 אלף שקל ואפילו פחות - שנתון 2001-2004

רציתי לדעת אם יהיה לי כדאי להחזיר אותו עם עוד כ 14 - 15 אלף שקל בצד לאוטו ..?

כמובן שאני יעבוד וירוויח 4 וחצי אלף שקל כול חודש אבל יהיה כדאי להחזיק ?

חייב לציין שזה האוטו שחלמתי עליו מגיל 9 :p

פורסם

אם אתה עוד שנה וחצי -עושה תיאוריה-, זה אומר שלטסט יש לך שנתיים פלוס.

אחרי שתעשה טסט ותתחיל את תקופת המלווה, אז ורק אז תטרח לחשוב על איזה אוטו לקנות, מי ומה. דברים ישתנו בשוק עד אז, ואני בטוח ב 700% שגם בראש שלך.

פורסם

הבן אדם שאל האם כדאי להחזיק את האוטו..

 

אתם באים ומחנכים אותו ומסבירים לו שאם בעוד שנה וחצי מתחיל תיאוריה אז בעוד שנתיים.. ורק אז... אבל בטוח ש... וכו'.

 

שאל האם כדאי.. אני חושב שלא כדאי..

ביטוח לנהג צעיר וחדש! מאוד יקר לאוטו כזה. טיפולים ותחזוקה מאוד יקרה.

לקנות אוטו זאת לא בעיה. הבעיה זה לתחזק אותו.!

 

ואני מסכים עם תגובה שבעוד שנתיים הכול ישתנה לך בראש ב-700%. בעוד שנתיים ייצאו מכוניות חדשות ובסכום זה עדיף להשקיע ברכב חדש ולא בשנת 01-04.

 

אבל כמובן שזאת רק דעתי.

קשה באימונים קל בקרב!!:evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...