Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסאן אלמרה 99', ולכבוד היומולדת שחלה היום חשבתי לקנות לרכב מגבר סאב ותיבה.. אני דל בתקציב מה שאומר שיכול להיות שעדיף לא להשקיע בכלל כי התמורה לא תיהיה שווה את הכסף.

החברים רוצים להשקיע 360 ש"ח אז חשבתי שהם יקנו סאב ב 360 ואני יבנה לבד תיבה ויקנה מגבר בעוד 360 בערך.. יש לי פאנל של JVC קצת ישן אבל לא רע בכלל אני לא זוכר דגם 2 רמקולים קדמיים של הרכב ו2 רמקולים אחוריים של פיוניר שגם את הדגם שלהם אני לא זוכר אבל הם לא רעים (כתומים כאלו עם טוייטר שיוצא ממרכז הרמקול עם צורה כזו של שוריקאן כזה לא יודע לתאר זה פשוט מכוסה ואני לא יודע דגם..)

מה שחשבתי עליו זה ככה :

סאב - http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=33991

מגבר - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=18292

ותיבה נבנה לבד..

אני יודע שחפרתי אבל ניסיתי לתאר את המצב הכי טוב שאפשר ואשמח לתגובות רציניות בנושא, תודה רבה :D

פורסם

לפי דעתי לא כאדי , לא עם התקציב שיש לך בכל אופן.

בטוח לא לגבי המגבר.

אתה גם צריך לזכור שאתה צריך להשקיע ב קיט התקנה למגבר + התקנה.

שזה עוד כ 400-500 ש"ח להתקנה נאותה וקיט סביר.

בהנחה שאתה כן רוצה להשקיע במערכת של הרכב , קודם כל תקנה קומפוננט קדימה (יש יופי של קומפוננטים באזור ה 600 ש"ח)

זה השלב הראשון.

השלב השני הוא להתקין מגבר (עוד כ 800 ש"ח , מגבר סביר מיד שנייה כולל התקנה)

השלב השלישי הוא כמובן סאב.

בהנחה שאתה לא רוצה להשקיע , חבל על הכסף שלך.

אגב , היה מאוד עוזר לנו , במידה והייתה מפרט מה אתה מחפש , עוצמה , איכות , איזה סוג מוזיקה אתה שומע , איזה רכיבים יש לך (דגמים) , והעם אתה מוכן להשקעה נוספת בעתיד.

בהצלחה.

פורסם

אוקיי דגמים...

אחוריים זה PIONEER TS-G1746

פאנל JVC KD-S785

זה מה יש.. אני שומע בעקרון כל סגנון מוזיקה אפשרי, קצת רוק היפ הופ עכשיוי כזה אפילו שירים מה70's.

אני מחפש כמובן קודם כל איכות גם אם זה בא על חשבון עוצמה למרות שקצת ווליום גבוה זה מאוד נחמד אבל לא כמתחיל דיסטורשן איום מהסאב.. אפשרי להרכיב ולחווט לבד? אני בעזרת אבא שלי ואולי דוד שלי שהוא מכונאי אני חושב יכולים לארגן משהו (שוב אני לא מכיר את רמת המורכבות אבל קיים חוש טכני מסוים..) לפי תגובות על המגבר הנ"ל אני רואה שהוא מספק את הסחורה יחסית למוצר זול כזה וכנ"ל גם הסאב בגלל זה אני שואל. ועוד שאלה אם אפשר ולא חפרתי יותר מידי, איך הפאנל והרמקולים שיש לי? אהה ויש ארבעה טוויטרים בקדמת הרכב שניים בכל צד שכחתי לציין את הפרט הזה..

אם בכל זאת ניתן אולי לבחור ברמקולים שונים ובמגבר שונה ולאו דווקא במה שאני בחרתי זה גם יהיה בסדר אני פשוט לא מבין גדול בתחום..

ותודה רבה על התגובה המפורטת מעריך את זה :D

פורסם

תשמע , הרכיבים שיש לך הם סך הכל בסדר בגדול.

אתה גם צריך לזכור / לדעת שיש לך שני יציאות RCA ב HU.

מה שאומר שאתה יכל לחבר רק 2 רמקולים + סאב , או 4 רמקולים , צריך לבדוק העם בכלל יש לך יציאת SW(סאב) ב HU , אני חושב שכן אבל ליתר בטחון בייתי בודק קודם כל.

ועל השאלה הכי חשובה לא ענית , מה הסכום המקסימלי שיש לי להשקיע היום , והעם אתה רוצה להשקיע עוד בעתיד?

פורסם

אוקיי העניין הוא כזה.. בגלל שהחברים רוצים לקנות מתנה חשבתי להפנות אותם שיקנו את אחד החלקים במערכת הכוללת ואני יקנה את השאר ולכן אחד הרכיבים חייב לעלות עד 360 ש"ח שזה התקציב שלהם.. בנוסף אני מוכן להשקיע עוד נאמר בסביבות ה 500.. איך לחלק את זה אני לא יודע אבל אני בינתיים לא רוצה לעלות מעל התקציב הנ"ל שהוא בסיכום כללי עומד על 860 ש"ח כמובן תוך התחשבות במגבלת ה 360.. כמה לדעתכם אני צריך להוסיף אם בכלל בשביל לקבל שיפור משמעותי?

פורסם

הבנתי , טוב תראה בעיקרון אני הייתי ממליץ לך איך שהוא לסכם עם החברים כדי שיהיה לך ביד את כל הסכום.

ואני הייתי קודם כל קונה מגבר.

בסכום כזה ניתן לקנות JBL GTO1004 , שמוציא 100X4.

זה יתאים לך (נירא לי שראיתי אחד בפורום בכ 700 ש"ח)

זה גם ישאיר לך 150 ש"ח לקיט טוב , והתקנה לא משהוא מסובך , אני מוכן לעזור בהדרכה מרחוק :)

כמובן שעם המגבר אתה מגביר שני רמקולים מקדימה + שני טווטרים(בהנחה שהם בסדר...)במידה ולא את ה אחוריים.

מתי שתהיה מוכן לעשות את הצעד הבא , תיהיה לך את האפשרות להוסיף סאב או לקנות קומפוננט ולהחליף את הקידמים שלך.

זאת לפי דעתי האפשרות הכי טובה שלך.

ולגבי סאב , עזוב...השקע רבה שלא שווה את זה , כדי לקנות כל מיני שטויות , עדיף לעט לעט להשקיע בכל חלק וחלק.

(אני כבר עשיתי טעויות כאלו בעבר , שמע לי עדיף לעשות כבר לעט , פרה פרה :)

בהצלחה.

פורסם

תראה, אני מתגייס עוד כמעט שנה ואני לא יודע כמה זמן ישאר האוטו בחזקת המשפחה ולכן אני מעדיך לא לעשות השקעה בשלבים כי יש סיכוי שאני יתקע באמצע אני יקח קצת זמן לחשוב מה כדאי לעשות. בכל אופן, תודה רבה על העזרה האדיבה זה לא מובן מאליו..

• תוכן חדש...