Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום אני עומר כהן, חייל בן 19 משרת בגבעתי.

יש בבעלותי רכב סיטרואן קסרה שהגיע אלי בהרבה מזל ועבודה.

תמיד אהבתי את ענף המוטוריקה אני חושב שאני רשום בפורום הזה בערך מהראשונים ועכשיו כשיש ברשותי רכב החלטתי

להצטרף מעשית לפורום להגיב ולנסות להשתלב אז שיהיה בהצלחה.

פורסם

שמי ליאל בן 19

עברתי כבר 3 רכבים :)

כן כן אוהב להחליף

מאזדה 3 ספיריט 2005 לבנה

לאחר מכן מאזדה 3 ספיריט 2007 שחורה , שניהם בעלות מנוע 2000

עכשיו יונדאי ולוסטר 2012

ומידי פעם לאנד קרוזר 2012

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

שלום קוראים לי דניאל(ואני מרגיש כאילו אני בקבוצת תמיכה).

מתעסק בעריכת וידאו ומוזיקה ביחד עם עוד חבר.

מי שמעוניין ה"פ.

נחמד פה בפורום :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שלום לכולם.

שמי אריאל מקרית גת. ברשותי קורולה 96 ואני רוצה מאוד לשדרג אותה ולפנק אותה.

הבעיה העיקרית היא הכסף!!!

אני מקווה שלאט לאט אוכל להתחיל בשיפור הרכב.

פורסם

שמי דביר ואני הבעלים של אופנוע BMW 75/6 שנת 1976 מזה 12 שנים ויד שלישית, כמו כן בתחילת שיפוץ של אוד 100 GL.

עד כה גרתי במצפה הילה אך יצאתי לשוויץ ל Relocation ומשם אני כותב שורות אלו.

אוהב לשפץ, ולרכב על אופנועים, צולל פעיל מזה שנים רבות וכן משיט יאכטות.

אני חושב שזה העיקר ומה שחשוב.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם

שמי פיליפ יפה נולדתי באורוגואי וחי משנת 1981 בירושלים

היו לי 4 מכוניות BX שמאוד אהבתי.

חלק מהדברים אני מתקן העצמי, מחובר יום יום עם מועדון קסנטיה בספרד ובצ'ילה בשפה שלי.

יש לי היום קסנטיה 1999 מנוע 1.8 ליטר 16 שסתומים עם גיר אוטומתי AL4 צבע לבן עם 250 אלף ק"מ

קניתי אותו במצב די ירוד ב1500 ש"ח לפני שנתיים וטיפלתי בו אני וגם מוסכים באיזורי.

פורסם

שמי מור,

לאחר תקופה ארוכה שהסתדרנו עם רכב אחד בבית (אוקטביה 1.4) התווספה חברה חדשה למשפחה:

קסארה 2001 אוטומטית (כן עם AL4...)

פורסם

שמי יבגני, בן 22 מנתניה.

בזמן הפנוי מתעסק בצניחה חופשית.

כרגע בעלים טרי גאה ומאושר של אלפא 147 :twisted: לאחר שבבית הלאון כבר לא מספיקה..

בעבר החזקתי דגם די נדיר של יונדאי I30 מנוע 2.0 ידני :lol:

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

שמי יריב ענבר,

אני גר בקרית מוצקין ותחביביי הם מכוניות וגם מחשבים ישנים... טוב לא ממש ישנים - עתיקים.

לכל אוהבי המכוניות, אך גם אוהבי מחשבים עתיקים וקונסולות, אני רוצה לעדכן כי הוקם לפני מספר חודשים בחיפה המוזיאון לתולדות המחשב האישי בישראל, בו ניתן למצוא מחשבים וקונסולות משנות השבעים, השמונים והתשעים.

בין עשרות הפריטים שניתן למצוא במוזיאון: סדרת הקומודור, האטארי והספקטרום, המחשבים הניידים הראשונים בעולם, מחשב ישראלי, מחשבים רוסיים ועוד ועוד.

הכניסה למוזיאון ללא תשלום.

אתר המוזיאון ובו כל הפרטים: ipcm.org.il

יריב

• תוכן חדש...