Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב למי שיש כבר את הרכב, בסוכנות הציעו לי להתקין רמקולים דרכם, טענו שהם פשוטים אבל שזה שווה בגלל החיווט...

מישהו התקין חיצוני?

איך זה הלך?

האם החיווט יקר?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

כל מתקין מתחיל ידע איך להתקין רמקולים באלטו, זה לא שיש לך מייבאך.

חבל על הכסף, אלא אם ה"שדרוג" הזה מוצע לך במחיר משתלם מאוד.

מחיר החיווט בד"כ יהיה כלול במחיר ההתקנה שתעלה אצל מתקין חיצוני עד ה 200 ש"ח, לא יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שכתב איתמר, אלא אם המחיר אטרקטיבי, חבל על הכסף הנוסף.

ברכב של ההורים של אשתי שמנו רמקולים אחוריים וזה שינה באופן מהותי

את הסאונד העלוב שיש למערכת המקורית.

כמו שכבר כתבתי לך, כמה שפחות מהיבואן, ממילא מתקין חיצוני יעשה את

העבודה הזו, אז למה לך לשלם יותר?

פורסם

נראה לי שאתם צודקים, אלך כבר למתקין ואחליף גם את הקדמיים ואתקין בדלתות חדשים, מחר אלך לקבל הצעות מחיר או אולי בחמישי

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

תתחדש...!!! עם התדלוק הראשון שלי אפרסם את צריכת הדלק לתדלוק הראשון של האוטו ותמונות נבחרות... בינתיים צריכת הדלק עומדת על אזור ה-19 ק"מ לליטר בנהיגה רגועה וחכמה.

פורסם
תודה על הברכות!!

אתה התקנת רמקולים?

התקנתי סט קומפוננט של הרץ. לבד, ולקח לי כמעט 3 שעות שהיו מתישות נורא... אבל אין כמו התוצאה בסוף. יש שיפור ניכר אבל עדיין שומעים בצליל שהמכשיר לא ברמתה גבוהה כל כך. אין ספק אבל שהשדרוג נדרש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...