Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שלי התחילה לקרוס משום מה, קודם זה הCDM שנשרפו ועכשיו הטוויטר הימיני שיצא מכלל שימוש,

החלטתי להחליף את הסט הקדמי

את הCDM אני חושב להשאיר(מצאתי משומש במחיר טוב) או ללכת על כיוון אחר ולהביא את הFountek FR88EX 3"

לגבי טוויטרים ההתלבטות היא קשה התקציב שלי דיי נמוך מה שמאפשר יד שניה או להזמין ממדיסאונד, אני לא כל כך בקיא במה שהולך שם ולכן הייתי שמח להמלצות, המקום שיש לי לשים זה במשולשים המקוריים, כי הקורות כבר תפוסות עם הCDM אז רק טוויטר קטן יכנס שם.

מבחינת התקציב ראיתי MT-22 יד 2 שנכנסים בתקציב, במדיסאונד אני לא יודע על מה אפילו להסתכל מה מתאים לרכב ומה לא,

מי שמכיר אני אשמח להמלצה,

עוד רעיון עלה לי לראש, להוריד את הסט שלושה חלקים לסט 2 חלקים ולשים טוויטר 3 אינץ שיכול לרדת נמוך ראיתי גם במדיסאונד טוויטרים 4 אוהם 3 אינץ מה אתם אומרים על הראיון?

ככה אני גם אוכל להוריד מגבר

לגבי וופרים יש כמה אופציות CDT M6 או K2P וגם במדיסאונד ראיתי מלא מלא אבל אני שוב לא מבין מה מתאים ומה לא אז אשמח לכיוון

תודה לעונים... אריאל

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מה זה תקציב מוגבר?אלף?אלפיים?...

רוב הדרייבים במדיסאונד הם דרייברים ביתיים לכן ידרשו תיבה(לא כולם),ובעלי נתון נצילות לא גבוה במיוחד.

אם כבר Fountek,אז ה89 החדש,דורש תיבה של 0.5 ליטר(ה88 דורש תיבה של 0.7 ליטר).

אם יש לך אפשרות להתקנה נכונה שלך שני חלקים,לך על זה.

בשיפוצים...

פורסם

אגב ה88 יכולים לעלות גבוהה מאוד בהתקנה נכונה יכולים גם לרדת דיי נמוך כדי לכסות מיד במלואו,

לכן מה שנשאר זה מיד באס טוב ויש לך סט 2 חלקים, אם לא מספיק לך תמיד תוכל להוסיף טוויטר אחר כך.

לגבי ה 89 אני יוכל לספר לך בקרוב כי אני הולך להתקין אותם :)

פורסם
"אגב ה88 יכולים לעלות גבוהה מאוד"
הם יכולים להחליף טוויטר? זנ בעצם מה שאתה אומר?

פורסם

לפי כמה וכמה פורומים הם יכולים, אבל שוב אני מניח שרק בהתקנה ON AXIS, יש לכמה חברי פורום כאלה אלמנטים היתי מציע לשאול אותם ויותר טוב יהיה אם תוכל לשמוע בעצמך.

פורסם

לפי נסיון שלי גם SW6 של מורל יכול להחליף את הטוויטרים, זה לא שהם לא מנגנים את התדרים האלו, פשוט הם לא מנגנים אותם בצורה מושלמת, כמו שזה עושה טוויטר.

לגבי סט של VIFA. לא מזמן ראיתי הסט הזה למכירה ב-EBAY, המחיר הנדרש שהיה הוא קרוב ל-1000$ כולל עלות המשלוח, לסט חדש.

מה שאני אוהב ב-VIFA שהם מייצרים רמקולים איכותיים ולא במחירים מטורפים כמו אחרים, ונותנים תמורה יותר ממלאה למחיר שלהם ובכלל.

למשל:

מיד של VIFA מבוסס על SS סידרת ILLUMINATOR

https://www.madisound.com/store/product_info.php?products_id=8699

מחיר שלו 60$ לאלמנט

ומקור של SS ILLUMINATOR

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_234_265&products_id=8728

במחיר של 260$ לאלמנט

יש הבדל :-D

תשימו לב שנתונים יבשים של VIFA יותר טובים מ-SS.

מעניין לעשות מבחן לשני אלמנטים....

פורסם

אני הייתי שוקל את התרכובות הבאות -

טוויטרים XT25 של ויפה - אפרופו יצאה להם כרגע גרסא חדשה שבעצם אין להם טבעת התקנה מסביב וזה חוסך ים מקום.

אלו הם טוויטרים רינג רדיאטור סופר מפורטים החל מ4K והם מומלצים ע"י הרבה מאוד חובבי מערכות סטריאו גם לרכב וגם לבית.

מאוד זולים - שווים כל שקל.

מידים -

או הCDM

או שהייתי שוקל להביא L3 (אבל אמרת תקציב דל) או אודיסון ווצ'ה (רק המיד) אבל שוב תקציב דל...

הייתי מתלבט בין הTB שמוכרים במדיסאונד לבין הפאונטק שמוכרים במדיסאונד

בגדול - נשאר עם הCDM

מידבאסים -

ויפה 6.5 אינטש מקבלים במדיסאונד ביקורת מעולה -

https://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_228_256&products_id=8703

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסתכלתי על הויפה XT25 נראים נחמד על הנייר, אבל יש שם שלוש דגמים ומחירים שונים איזה אני צריך?

פורסם

לסט 2WAY

PT 27 של סיז + HAT קלארוס (אני מאוד תוהה בעניין של איך הם יתחברו אחד לשני)

או באמת כל טוויטר כמו הXT25, טנג-בנד קרמיים + מידבאס של HAT או מידבאס של USHER שאפשר לקנות "יחסית" בזול

אחרת זה כבר ללכת על מידבאסים כמו ריינואו פרופי ואנדיום, מוראל סופרימו ושאר חברים.

אבל זה לא כל כך דל תקציב

מצטער - בשביל סט שני חלקים 2WAY שישמע באמת טוב בתוך רכב (במרחק מהראש שהוא קטן ממטר ברוב המקרים) אתה חייב רכיבים סבירים בהם המידבאס יכול לעלות גבוה טוב או שהטוויטר יכול לרדת נמוך בצורה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא ננהיה ריאליים לתקציב.

CDM כבר יש לך, רך שחבל לרכוש זוג מידים בכסף נוסף.

מידבאס מצויין יכול להיות הפירלס SLS שמקבל ביקורות יפות מאוד בחו"ל, והוא מאוד זול.

וופר של קלארוס- אחד הוופרים הכי טובים ל- 3 חלקים בתקציב נמוך.

טוויטר- נו בחייאת, MT23 נמכרים היום ביד שניה במחירי זנות, ואתה יכול למצוא עוד טוויטרים איכותיים או טוויטרים "גמישים" במחירים של 200-400 שקלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מצטרף להמלצה על הSLS

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...