Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1, פפה הזה שחקן כל כך מגעיל. על העבירות הגסות שלו והמשחק המלוכלך במשחקים קודמים הוא היה צריך להיות מורחק לכמה משחקים טובים.

לא סובל אותו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נעים להגיד אבל היה משעמם רצח, ואם לא היו מרחיקים את פפה (כרטיס אדום לא מוצדק לחלוטין) אז גם שני הגולים של מסי כנראה לא היו קיימים.

+60,000

אייל ואלון , שלא נתחיל לדבר על ההצגות של בוסקטס שמקומו בברודווי וחברה שלו דני אלבס.

חבל שהשופטים כל פעם לוקחים את המשחק לכיוון של ברסה.

צ'לסי , אינטר , ריאל , וגם ואן פרסי מארסנל.

http://sports.walla.co.il/?w=%2F7%2F1818765

מסכים עם כל מילה.

כמובן שאני יודע להוריד את הכובע בפני מסי , שהוא שחקן ענק , חבל רק שברצלונה מנצחת בעזרת השופטים , לתת שישיות וחמישיות לאלמריה ואוססונה זה לא חוכמה (ואל תזכירו את הקלאסיקו הראשון) , החוכמה זה להתעלות מול היריבות כשקשה ודוחקים אותך לפינה , מה שברסה עושה כל פעם בעזרת שופט , נכון שזה חלק מהמשחק , אבל עדיין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אילו השופט היה שופט , ריאל היתה מסיימת ב 7 שחקנים במקרה הרחום.

סללום כמו של מסי בגול השני רואים פעם בעשר שנים , מזכיר במשהו את הסללום של אחד מהשחקנים הגדולים .מראדונה.

בקמפ נואו ריאל צריכה לבוא ולשחק כדורגל כדי לתת גולים ולא כדי לכסח.

האם תעשה זאת בשיטה של אינטר נגד בארסה בונקר ועקיצות , או בכדורגל מהנה שבו מבקיעים וגם סופגים, אבל לפחות יש תמורה לקהל באיצטדיון ולצופים בבית.

אני מהמר כי בשיטה הראשונה , אפילו הפורטוגלי רונלדו לא מרוצה משיטת המשחק של מוריניו הבכיין.

וכשיש לך סגל שחקנים כמו לריאל , בו יושבים שחקנים על הספסל שבכל קבוצה אחרת הם היו כוכבי על, זה פשוט יום עצוב לכדורגל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

maxcher - אני מבין שאתה אוהד ריאל אבל לפחות תהיה אובייקטיבי, איך לא הגיע אדום? פפה שלח רגל ופגע בדני אלבס עם הסטופקס ברגל, רואים בבירור שהוא ביצע עבירה אגרסיבית, איך לעזאזל זה לא אדום?!

ובלי קשר לאדום או לא, זה פשוט בושה וחרפה שקבוצה בעלת שם גדול בעולם הכדורגל משחקת בצורה שהיא משחקת, אם הייתי אוהד ריאל הייתי מתבייש, אשכרה זה כאילו סכנין משחקת מול ברצלונה ...

הכי עצוב זה הסכומי כסף שהשקיעו בכל השחקנים שם, תאמינו לי גם ב 10 מיליון יורו אפשר להביא 10 נגרים (ולהשאיר את קסיאס בשער).

אח"כ עוד מהללים את מוריניו איזה מאמן גדול הוא, גם לחמן יכול לשחק ככה.

פורסם

אני לא אוהד ריאל (אינטר) , אני גם לא כל כך שונא את ברסה ,(חוץ מבוסקסט ואלבס שני שחקנים שכל כך שנואים עליי שזה לא יאומן) , אבל אני כן אוהב את מוריניו.

כתבתי פה מספר פעמים את דעותיי , וגם הבאתי טורים שדומים לדעות שלי , וזה כל כך מקומם שכולם מבקרים את מוריניו על משחק אחד ולא מבינים את הרעיון שעומד מאחוריו.

אני לא מבין מה אתם רוצים מהבנאדם , רועי , תראה לי מאמן אחד שהצליח לנצח את ברצלונה יותר מפעם אחת ביום רע שלה (הרקולס לדוגמא) , כל מאמן בא ומתחסד ובסוף מקבל רביעיות בראש , דוגמת ארסן ונגר.

מוריניו לא מיתמם , הוא יודע מול מי הוא ניצב והוא יודע שלנצח את ברצלונה זו משימה קשה , במיוחד ב4 מפגשים בחצי חודש.

גם אני מודה שברצלונה כרגע הקבוצה הכי טובה בעולם , אבל מה , אפשר לעצור אותה , וזו הדרך היחידה , גם זה סוג של כדורגל , רועי , תסביר לי איך ריאל מדריד משחק? בונקר? 6-2 לולנסיה זה בונקר? אוי באמת, זה כל כך מגמתי , מה שרוצים לזכור זוכרים , כולם זוכרים את ה1-0 של ברסה על אינטר והבוקנר שהיה שם , אבל אף אחד לא זוכר את ה3-1 בסן סירו.

ריאל קבוצה בסדר גמור ושנה הבאה יהיה להם יותר טוב ויתלכדו שם , ונקווה שלא יהיה שופט תורן שיהרוס למוריניו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אתה מדבר על מוריניו כאילו הוא מגיע עם קבוצות נחותות, להזכירך הוא בא עם קבוצות גדולות עם כוכבים בסגל, בעיקר עכשיו כשהוא מאמן את ריאל עמוסת הכוכבים. אם כמו שאמרת, ריאל יכולה לשחק טוב (נתת לדוגמא את המשחק מול ולנסיה שהם ניצחו 6-3) - היא צריכה לשחק ככה גם נגד קבוצות גדולות כמו ברצלונה.

לא ציפיתי שריאל תבוא ו"תפתח" רגליים, אבל יש לה סגל מטורף והיא יכולה לעשות הרבה יותר מלשחק בונקר.

מה היה אתמול? הם לא שיחקו בונקר? פשוט שמרו מהחצי שלהם והסתערו בחצי שלהם על השחקן עם הכדור ויצאו למתפרצות שלא ממש צלחו, אפילו בשלב מסויים של המשחק רונאלדו התעצבן והעביר "מסר" לשחקנים.

ואל תדבר איתי על טעויות שיפוט ותבכה כמו מוריניו, אתמול היה אדום וגם לאדביור היה מגיע אדום על הכניסה בבוסקטס בלי כדור ועם ידיים מושטות לפנים.

http://www.youtube.com/watch?v=AK8uqai-MGg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

איך אפשר להגיד שזה הצגה?

תראה איך הוא זרק אותו בגלל הפגיעה

פורסם

מוריניו בא להוציא 0:0 כדי להעביר את ההכרעה למשחק "גמר" בקמפ נואו.

האדום שיבש לו את התוכניות.

אני טענתי וטוען שלא הייתה עבירה בכלל, אולי משחק "מסוכן" ששווה צהוב. הרגליים לא נפגשו. זה לא בלט.

מה גם, שהשופט שרק לעבירה, ורק אחרי שכל השחקנים של בצלונה רצו אליו כמו חבורה של ילדים בגן צועקים לגננת ומכוונים עם האצבע, הוא "נכנע" והוציא את הכרטיס.

עד אז המשחק גם כך היה מחורבן.

משכנתא זה קל

פורסם
.

AK8uqai-MGg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

איך אפשר להגיד שזה הצגה?

לא, זו בכלל לא הצגה, מה פתאום?? הרי שחקני ברצלונה הם שיא הספורטיביות!! הם אף פעם לא

, לא
, לא
(כמעט שבר לו את הקרסול), לא יורקים על שחקנים, ממש שיא הספורטיביות.

HNTgR.gif

תחליט, הוא פגע לך ביד? בפנים? אתה סתם מבלבל את השופט...ממש הקאמרי פה...

אני לא מאמין שאתה בכלל מתווכח שזה אדום, אפילו האוהדים של ברצלונה אומרים שזה בחיים לא אדום (וזה לא, זה צהוב וזהו), ואין בכלל ספק שבלי האדום הזה שינה את המשחק לגמרי והביא לברצלונה את הנצחון.

*לפרוטוקול, אני לא אוהד לא את ברצלונה ולא את ריאל.

פורסם
אתה מדבר על מוריניו כאילו הוא מגיע עם קבוצות נחותות, להזכירך הוא בא עם קבוצות גדולות עם כוכבים בסגל, בעיקר עכשיו כשהוא מאמן את ריאל עמוסת הכוכבים. אם כמו שאמרת, ריאל יכולה לשחק טוב (נתת לדוגמא את המשחק מול ולנסיה שהם ניצחו 6-3) - היא צריכה לשחק ככה גם נגד קבוצות גדולות כמו ברצלונה.

לא ציפיתי שריאל תבוא ו"תפתח" רגליים, אבל יש לה סגל מטורף והיא יכולה לעשות הרבה יותר מלשחק בונקר.

מה היה אתמול? הם לא שיחקו בונקר? פשוט שמרו מהחצי שלהם והסתערו בחצי שלהם על השחקן עם הכדור ויצאו למתפרצות שלא ממש צלחו, אפילו בשלב מסויים של המשחק רונאלדו התעצבן והעביר "מסר" לשחקנים.

ואל תדבר איתי על טעויות שיפוט ותבכה כמו מוריניו, אתמול היה אדום וגם לאדביור היה מגיע אדום על הכניסה בבוסקטס בלי כדור ועם ידיים מושטות לפנים.

AK8uqai-MGg דרך יוטיוב

איך אפשר להגיד שזה הצגה?

אתה שוכח שבקבוצה אחד הדברים הכי חשובים זה כימיה. יש לבארסה גרעין שרץ כבר הרבה זמן ביחד, לעומת ריאל שהסגל שלה לא בדיוק רץ כמה שנים ביחד.

ולגבי העבירה, אתמול לא יצא לי לראות את המשחק במלואו, ולפי מה שאני רואה, ניראה כאילו פפה בכלל לא נגע בו.

פורסם
אתה שוכח שבקבוצה אחד הדברים הכי חשובים זה כימיה. יש לבארסה גרעין שרץ כבר הרבה זמן ביחד, לעומת ריאל שהסגל שלה לא בדיוק רץ כמה שנים ביחד.

ולגבי העבירה, אתמול לא יצא לי לראות את המשחק במלואו, ולפי מה שאני רואה, ניראה כאילו פפה בכלל לא נגע בו.

אני מקווה שעל הכביש אתה רואה יותר טוב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
tumblr_lkcq9joFrd1qca43co1_400.gif

יודע מה, בהודעה הראשונה אמרתי שזה צהוב ברור, אבל שאני מסתכל עכשיו, הוא אפילו לא נגע בו...

:?

בוא נראה ביחד ונבין גם קצת בפיזיקה.

הרגל של פפה נשלחת עם הסטופקס קדימה. זו עבירה חמורה גם אם הוא לא פוגע בשחקן היריב , כי במצב כזה הוא יכול לשבור לשחקן היריב את הרגל.

הרגל נשלחת לא לכדור אלא לרגל של דנילה עם הבננלה בגובה הברך כמעט, כאשר דנילה בועט בכדור

ודני הרגל שלו נשלחת חזרה בתנועה כי הרגל של פפה דוחפת אותו.

יופי של תמונה שמראה את זה , עכשיו סדר את זה בהילוך איטי ותראה יותר טוב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא יודע מי איתך, מה שאני רואה זה שאלבס מחזיר את הרגל אחורה (כי הוא רואה שפפה הולך עם הרגל קדימה) ונמנע ממגע, לא שהרגל של פפה "דוחפת אותו".

מקסימום צהוב על משחק מסוכן.

פורסם

מקסימום צהוב ?! הכסחן הזה לא מבייש נינג'ה יפנית עם שלוש חגורות. זה שהוא לא הצליח לשבור לו את הרגל בכניסה המכוערת הזאת עם הפקקים זה רק מזל, צריך לתת לשחקן הזה אדום לצמיתות. יש הצגות ויש משחק אגרסיבי וכולם עושים את זה, חלק פחות וחלק יותר, אבל הוא פשוט משחק בצורה אלימה ומסוכנת בכל משחק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...