Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שלא יהיו לנו שני 4-0 או תוצאות אחרות בילתי הגיוניות בעליל, מחכים לנו בקרוב ארבעה מפגשי ענק. החשוב שבהם כמובן בליגת האלופות. פשוט ללקק את האצבעות...

מה אתם אומרים, פותחים פול הימורים של הפורום ? :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי הרגשה שריאל תנצח באחד מהמפגשים אבל בסיכום זה לא יספיק לה כדי לעלות לגמר.

והיא גם תיקח את הגביע.

פורסם

אני גם מאמין שריאל תנצח באחד מהקלאסיקו'ס, מבחינה סטטיסטית ברצלונה חייבת ליפול מולם פעם אחת.

בתור אוהד בארסה, אני מקווה שזה יהיה במשחק הגומלין של ליגת האלופות, אחרי שבארסה תבטיח את עלייתה עם איזה 4-5:0 נחמד :twisted:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תענוג שכל אוהדי ברצלונה מפנטזים על ניצחונות 4 או 5 למה לא תנצחו 7-0

תראו מה מוריניו מכין לכם אלא אם כן השופט יעזור לכם

חאלס כבר עם כל אוהדי הניצחונות

קשה באימונים קל בים

פורסם

ריאל לוקחת את הגביע הספרדי , ועולה באלופות עם ניצחון אחד והפסד אחד.

בליגה היא מפסידה אבל זה לא מעניין כבר.

תזכרו את התחזית הזו , מה שראיתם בליגה זה לא מה שתראו במשחקי גביע שם הכל מוכרע במשחק או שניים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ריאל לוקחת את הגביע הספרדי , ועולה באלופות עם ניצחון אחד והפסד אחד.

בליגה היא מפסידה אבל זה לא מעניין כבר.

תזכרו את התחזית הזו , מה שראיתם בליגה זה לא מה שתראו במשחקי גביע שם הכל מוכרע במשחק או שניים.

חצי מהנבואה שלך כבר התגשמה, אני מקווה מאוד שבחצי השני תטעה... :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מוריניו הרס את הכדורגל, מאמן קטן ופחדן.

לוקח קבוצה עם שחקנים מדהימים, כמו קאקה - לטעמי שחקן בקליבר של רונלדו אם לא יותר ממנו ,

והופך אותם לחבורה שמזכירה בסגנון המשחק את בני סכנין תחת אייל לחמן, כלומר : חבורה של כסחנים.

זה מה שנקרא לבחור בדרך הקלה - במקום לבנות קבוצה מוכשרת שתשטוף את המגרש עם כדורגל יפה, שזה לא דבר קל ,העדיף ללכת על כסאח ובונקר.

שופט המשחק נתן אור ירוק לכיסוחים ולא שלף כרטיסים כשהיה צריך. פפה היה צריך להיות מורחק כבר אחרי 5 דקות.

בכל מקרה- זה הספורט, אין מה לעשות.

כפי שרשמתי בהודעה הקודמת שלי :אני מוכן להפסד בגביע הספרדי תמורת הצ'מפיונס. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המחצית הראשונה במשחק בליגה הייתה אחת המחציות הכי טובות השנה (חוץ מאולי ארסנל-ברצלונה המחצית השניה).

אתמול המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, בעיקר כאסח מהדקות הראשונות.

במחצית הראשונה ברסה לא עברה את החצי. במחצית השניה ריאל לא עברה את החצי. וכך הלאה.

מוריניו שוב הוכיח שהוא יכול לשים שחקן התקפה בעמדת המגן השמאלי, והוא יהיה הכי-טוב-בעולם באותו יום (באינטר עשה את זה עם אטו מול ברסה, אתמול עם די-מאריה).

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...