Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוריניו הרס את הכדורגל, מאמן קטן ופחדן.

לוקח קבוצה עם שחקנים מדהימים, כמו קאקה - לטעמי שחקן בקליבר של רונלדו אם לא יותר ממנו ,

והופך אותם לחבורה שמזכירה בסגנון המשחק את בני סכנין תחת אייל לחמן, כלומר : חבורה של כסחנים.

זה מה שנקרא לבחור בדרך הקלה - במקום לבנות קבוצה מוכשרת שתשטוף את המגרש עם כדורגל יפה, שזה לא דבר קל ,העדיף ללכת על כסאח ובונקר.

שופט המשחק נתן אור ירוק לכיסוחים ולא שלף כרטיסים כשהיה צריך. פפה היה צריך להיות מורחק כבר אחרי 5 דקות.

בכל מקרה- זה הספורט, אין מה לעשות.

כפי שרשמתי בהודעה הקודמת שלי :אני מוכן להפסד בגביע הספרדי תמורת הצ'מפיונס. :)

אייל , אני לא יודע מה נקודת המבט שלך ביחס למשחק (כאחד שאוהב משחקים יפים , או כאהוד ברצלונה ספציפית) , אבל אני לא מסכים עם מה שרשמת.

מה שמוריניו עושה זה לא הורס , זה ההפך , הבנאדם פשוט גאון ומתאים את עצמו לסיטואציה , והלוואי שכל המאמנים היו נראים כמוהו.

זה לא חוכמה להיות ארסנל , לבוא מול ברצלונה , לעשות 25% החזקת כדור , לתת אולי 180 מסירות (כשברסה נותנת 380) , ולהיות מפסידים יפים , את המפסידים אף אחד לא זוכר.

ההבדל בין ריאל לסכנין הוא שסכנין שיחקה מסוכן וברוטלי (ראה סכנין - ניוקאסל) , וריאל שיחקה נקודתית במשחק הזה.

זה מדהים שאנשים זוכרים מה שהם רוצים לזכור. אייל , את המחצית הראשונה ראית בכלל? ברצלונה לא עשתה כלום ריאל מדריד ביטלה לה את כל הטיקי טקה שלה.

מוריניו מאמן גדול. הוא בא , התאים את עצמו לברסה יודע שהם משחקים ככה וידע מה לעשות מהרגע הראשון , השחקנים תחתיו נותנים הקרבה וככל שהזמן עובר הקבוצה מתחברת יותר. ריאל מדריד לא משחקת ככה יום יום , כמו שאינטר לא שיחה בעונתה בונקר יום יומי אלארק מול ברצלונה.

באים אנשים ואומרים אנחנו רוצים כדורגל יפה , ומה שמתכוונים זה כדורגל יפה של ברסה , לרוב קבוצות הכדורגל אין סיכוי מול ברסה , הסיכוי היחיד הוא משחק הגנתי עם מתפרצות , שריאל השכילה לעשות.

אני מסכים ב100% עם מה שמוריניו עשה , לחץ על השופט עברות שעוצרות מהלכים , משחק אגרסיבי , מצופף , ומשחק שבו כולם נותנים 150 אחוז הקרבה. רק ככה תנצח את ברסה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני לא ראיתי משחק יפה.

ריאל מדריד רמסה את ברצלונה בחצי הראשון עם פאולים אלימים, דריכות על קרסוליים וברכיים של שחקנים של ברסה , מרפקים, הורדות זקיף וכל זה בסיועו של השופט.

הייתי בטוח שהמשחק הזה ייגמר עם 5 אדומים, בסוף עשה טובה שהוציא כרטיס דקה 120.

זה לא מה שאני רוצה לראות במשחק כדורגל. אני רוצה לראות התקפות יפות, הזדמנויות , לא שני קווי הגנה ויציאה למתפרצות.

בושה וחרפה איך שריאל מדריד נראית היום, לא ככה משחקת קבוצה גדולה.

כולם זוכרים שהתואר של אינטר הושג עם בונקר מביש, אף אחד לא שוכח את זה.

מהצד של ברסה, הקבוצה בבעיה רצינית מכיוון שאין לה ספסל בכלל ועכשיו גם אדריאנו נפצע.

נגמרו המגינים , נגמרו הבלמים, תכף יחזירו את שמעון גרשון מפרישה כדי לשחק ליד פיקה :)

כמו כן אין חלוץ מחליף או מישהו שיכול להכנס לקישור ולשנות את המשחק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין אותי איך לנצח את ברצלונה 3-1 נחשב בונקר, השטיפת מח של התקשורת הישראלית עבדה יופי בקטע הזה...

מה ציפיתם, שמוריניו יבוא לקאמפ נואו וישחק התקפי? צאו מהסרט, אין מאמן אחד בעולם שהיה עושה את זה, גם ברצלונה היתה עושה בדיוק אותו דבר אם היתה מובילה 3-1 במשחק הראשון ויוצאת למשחק חוץ קשה באצטדיון ביתי מאוד.

מי שבא לשחק פתוח נגד ברצלונה חוטף, תראו מה קרה לארסנל (גם השנה וגם שנה שעברה) ולריאל בקלסיקו הראשון עם מוריניו. אני מבין שאתם אוהבים לראות את הכדורגל היפה של ברצלונה, אבל לא כל קבוצה (בעצם אף קבוצה) יכולה לעשות מה שברצלונה עושה, וזאת הדרך היחידה שאפשר לנצח את ברצלונה, במשחק קשוח וטקטי, ואני אוהב את זה. אבל לכו תבינו אותי, אני אוהד את יובנטוס...:wink:

פורסם

אגב שטיפת מוח, שבוע אח"כ היה משחק של מכבי ת"א מול מישהי (אולי הפועל). הם התבנקרו כמו החיים, ושם הפרשנים אמרו "משחק הקרבה", "התאבדות על המגרש", "כל הכבוד לשחקנים על הלחימה".

כשזה נגד ברצלונה (שמשום מה, כל השדרנים/פרשנים אוהדים אותה ולא יכולים לשדר אובייקטיבית) אז אותו דבר זה "בונקר", "הרס הכדורגל", "בושה וחרפה".

אגב, לדעתי גם באלופות ריאל תעבור. אולי ביחס שערים, אולי בהתבנקרות בחוץ, אבל תעבור.

משכנתא זה קל

פורסם
לא יודע מה איתך אבל אני לא ראיתי משחק יפה.

ריאל מדריד רמסה את ברצלונה בחצי הראשון עם פאולים אלימים, דריכות על קרסוליים וברכיים של שחקנים של ברסה , מרפקים, הורדות זקיף וכל זה בסיועו של השופט.

הייתי בטוח שהמשחק הזה ייגמר עם 5 אדומים, בסוף עשה טובה שהוציא כרטיס דקה 120.

זה לא מה שאני רוצה לראות במשחק כדורגל. אני רוצה לראות התקפות יפות, הזדמנויות , לא שני קווי הגנה ויציאה למתפרצות.

בושה וחרפה איך שריאל מדריד נראית היום, לא ככה משחקת קבוצה גדולה.

כולם זוכרים שהתואר של אינטר הושג עם בונקר מביש, אף אחד לא שוכח את זה.

מהצד של ברסה, הקבוצה בבעיה רצינית מכיוון שאין לה ספסל בכלל ועכשיו גם אדריאנו נפצע.

נגמרו המגינים , נגמרו הבלמים, תכף יחזירו את שמעון גרשון מפרישה כדי לשחק ליד פיקה :)

כמו כן אין חלוץ מחליף או מישהו שיכול להכנס לקישור ולשנות את המשחק.

נכון , ריאל שיחקה אגרסיבי , השופט לא טועה כי מראש ידוע שיש דם רע בין הקבוצות ואני לא חושב שהוא ציפה לשפוט עוד משחק ליגה , השריקות בהתאם , עדיף לתת למשחק לזרום.

אבל בוא תגיד לי אתה , איך אתה רוצה לנצח את ברצלונה? אתה יודע מה ההבדל בין מוריניו לארסן ונגר? מוריניו לא מתיימר.

הוא לא בא לתת שואו מלבד השואו שנקרא מוריניו. ונגר בא שיחק פתוח וקיבל בראש. מוריניו מתאים את הקבוצות שלו למצב הנוכחי.

בושה וחרפה איך שריאל נראית היום? הקבוצה לא משחקת ככה כל משחק ליגה , המשחק הזה הוא נקודתי במטרה אחת - להשיג את הגביע. מי קבע איך משחקת קבוצה גדולה? ברסה היא זו שמכתיבה מה כן ומה לא?

אני ממש לא זוכר שהתואר של אינטר הושג עם בונקר מביש , יותר מזה , אינטר פיגרה 1-0 וחזרה ל3-1 , אבל את זה אף אחד לא זוכר , אינטר לקחה גביע איטלקי ושיחקה מול רומא במשחק פתוח בגמר וניצחה בסופו. ואינטר לקחה את האליפות.

מוריניו לא הרס את הכדורגל , הוא טורף אותו.

ועוד משהו.

http://one.co.il/Oppinion/149/178411.html מומלץ בחום לכל אוהדי ברסה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כל קבוצה, ולא משנה כמה זוללת תארים היא תיהיה ולא משנה כמה שם מפואר יהיה לה, תמיד תישאר בעיניי קבוצה לא גדולה אם היא תשחק נגד קבוצות חזקות בצורה הגנתית\בונקריסטית.

לא סתם ברצלונה היא הקבוצה הכי טובה בעולם, אין משחק או קבוצה שהסגנון משחק שלה משתנה, גם נגד אינטר באינטר היא שיחקה את המשחק שלה והחזיקה בכדור ומסרה. עובדתית זה גם עובד כי היא זוללת תארים בשנים האחרונות.

ואם אוהד כדורגל יכול להיות אובייקטיבי (ואם הוא אוהד קבוצה מסויימת, נדיר שהוא יהיה), איזה קבוצה הוא היה מעדיף לראות? (זאת שאלה רטורית, ברור שאוהד כדורגל יעדיף לראות כדורגל מאשר לראות אנטי כדורגל)

פורסם

מעלה את הדיון מהקבר, עוד שעה מתחיל הדבר האמיתי - חציי גמר האלופות.

שהקבוצה היותר טובה תנצח. :beerchug:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הצדק נעשה CHECK

מורינו הבכיין הורחק CHECK

פפה הכסחן שהיה צריך להיות מורחק פעמיים בכל אחד מהמשחקים עד כה , הורחק CHECK

סתימת פיות לאוהדי ריאל CHECK

האוהדים המפונקים של ריאל מתפנים הביתה הרבה לפני שריקת הסיום CHECK

נגמרו לי כל הבירות בבית CHECK

פשוט עלוב איך קבוצה עם כוכבי על כאלה שמה שחקנים כמו קאקה והיגוואין על הספסל 90 דקות ומחקה את סגנון המשחק של בני סכנין.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא נעים להגיד אבל היה משעמם רצח, ואם לא היו מרחיקים את פפה (כרטיס אדום לא מוצדק לחלוטין) אז גם שני הגולים של מסי כנראה לא היו קיימים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אי אפשר לדעת,

גם בגמר הגביע החצי הראשון היה זהה ובחצי השני ברצלונה השתלטה על המשחק ואם קסיאס לא היה מציל 3 גולים בטוחים היית מדבר אחרת.

פפה הכסחן הזה היה צריך להיות מורחק אם לא על העבירה הזו אז על העבירה הקודמת שלפניה או על דריכה על שחקן שהיתה קודם לכן. הוא לא כזה תמים. המשימה שלו היתה לקצור את כל מי שעובר את החצי עם עדיפות למסי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...